Kızlar gözlerinizde bir bozukluk yoksa sırf renk değiştirmek için lens kullanmayın gözlerinize yazık ya.. Lensin de zararları var kuruluk yapıyor bir kere.. Basit birşey gibi geliyor ama o kuruluk bir geldi mi bir daha kolay kolay geçmiyor. Yazık etmeyin gözlerinize..
canım zaten topiğin adı freshlook lens kullananlarkullanmayanlar ve kullananlara akıl dağıtanlar değil
Ben 7 senedir numaralı lens kullanıyorum önce bir bunu belirteyim de :) Yani lensin göze ne derece zarar verebileceğini çok iyi biliyorum, bunları yaşadım. Bunu tam bilmeden kullananlar oluyor uyarayım gözlerine yazık etmesinler diye söyledim. Zorla gözünüzden lenslerinizi çıkaracak halim yok sonuçta isteyen takar isteyen takmaz
tamam işte freshlook kullananlar yazıyo ikinci kez tekrar ediyorum :) ben diş hekimiyim çok şükür tıbbi bilgim yerinde bende renkli lenslerin sürekli kullanılmasına karşıyım burda hemfikiriz.
iyi akşamlar :)
Ben 6 yildir freshlook kulaniyorum, denemedigim rengi kalmadi... En dogali hazel rengiydi ama oda uretimden kaldirildi...
Ve ondan sonra green ve pure hazel kulandim... cogu zaman kimse lens oldugunu anlamadi.. ama solotica kulaninca freshlooklara veda ettim..
Ama freshlookun tek avantaji lens olarak cok ince ve cok rahat... saatlerce gozunuzde kalabiliyor ve nerdeyse his etmiyorsunuz bile.. isteyen olursa resimlerde var bende..
Yalniz zumrut yesili dogal duruyor diyenler, ben o lenste herhangi bi dogalik goremedim.. uzaktan resmen ben lensim diye bagriyor.. cok iddali.. :44:
bunlar freshlook haresiz misty grey benim nerdeyse simsiyah olan gözlerimde.
batma kuruma bulanıklık olmadı çift aynayla yandan falan baktım öyle pört durmuyor buz mavisi-gri arası bi renk aldı bende.
göz rengi açık olanlara tavsiye etmem benim gözlerimi bu kadar açtıysa açık renk gözde nolur acaba :) ama doğal duruyo gerçekten
merhabalar bana lenslerimi nerden aldığımı sordu bi arkadaşım, ben ankarada bahçeli 7. caddeden bir optikçiden aldım inan adını hatırlaqmıyorum 2 tanesi 40 tl olarak aldım kampanya vardı diğerini arkadaşım almıştı numaralı renkli olarak. :)