• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mıyım

herkese merhaba. Çok arafta kaldığım bir süreçteyim. Sizlerden destek ve fikir almak istiyorum. 4 yıl olacak yazın evleneli. 2. Çocuğum doğalı 1 ay olmadı. Eşimi çok seviyorum onun beni sevdiğine inanıyor muyum bilmiyorum. En ufak bir şeyde beni dünyanın en kötü insanı yapıyor. Tartışmalarımızın boyutu gittikçe artıyor. Bana karşı tartışmadığımız zamanlarda çok iyi. Ama kavga ettiğimizde içinden başka biri çıkıyor sanki. Beni sevmeyen hatta nefret eden biri. Ömrüm boyunca bu süreçle nasıl başa çıkarım bilmiyorum. Sorunlar basit bile olsa onun karakter değişimi yüzünden işin içinden çıkılmıyor. 1 aylıkken evliyken şiddet gördüm. Herkesin içinde. Bir daha yapmadı ama ben ona birkaç kez uyguladım. Onun bu değişimini görünce çaresiz kalıyorum o konuştukça susturmak için ben de bunu silah olarak kullanıyorum resmen o da bunu biliyor. Hatalıyım ben de. En son kavgamızda (dün) bana beni sevmediğini ölürsem veya evlenirsem kurtulacağını söyledi beni zorla arabadan atmaya çalıştı. Annemlere götürüp çöp gibi oraya bırakacağım seni vs dedi. Çocukları almadan gitmem onları da ver gideyim dedim. Onları alamazsın sen gidiceksin diyor. O bunu yaptıkça bana kğfredip hakaret edip bağırdıkça ben de ona vurdum. Çocuklar bu süreçte çok kötü etkilendi. Bugün ise ona karşı bomboşum. Çok seviyorum hala ama bunun hiçbir şeye çare olmadığını da biliyorum. Çok karışık yazdım aynı kalbim ve aklım gibi. Ne yapmalıyım?
Ay ben artık size asla üzülemiyorum ya, hayal ürünü gibi geliyorsunuz. Daha 1 aylık evliyken seni evire çevire döven adamdan 2 çocuk mu yaptın? Bir de boşanayım mı diye soruyor. Hayır boşanma, 3. Çocuğu yap
Videodaki çift siz misiniz???

Son düzenleme:
2. Çocuğunuz daha 1 aylık bile değilmiş. Eğer boşanmak istemiyorsanız çift terapisine gidin ,öfke kontrolünü öğrenmeye çalışın ikiniz de. Tartışma anında yıkıcı değil yapıcı olmanın yollarını öğrenip uygularsanız belki düzelir. İnsanın gerçek yüzü sinirliyken ortaya çıkıyor genelde .
Ay tam okumadınız mı??? ADAM KADINI ARABADAN ATMAYA ÇALIŞMIŞ. Sonraki adım bıçakla saldırmak falan. Bu insanlar terapiyle düzelecek gibi değil
İilk aşkım benim. Liseden. O an boşanmayı da düşündüm ama ne bileyim yapmadım. Eşim beni ve çocukları önemser rahatımızı hayatı kalitemizi genelde. Ama kendi ailesi için fazlaca ölüp bitiyor. Herkesten uzakta oturuyoruz ve ilk çocuğumu büyütürken çok zorlandım. Ama ona rağmen onun ailesinde burun kanasa koşuyoruz öyle diyim
HANFENDİİ?? ALOOO????? SESİMİZ GELİYOR MUU?? ADAM ARABADAN ATMAYA ÇALIŞMIŞ SENİİ?? Bana çok rahat ve kaliteli yaşıyorsunuz gibi gelmedi

Ay tam okumadınız mı??? ADAM KADINI ARABADAN ATMAYA ÇALIŞMIŞ. Sonraki adım bıçakla saldırmak falan. Bu insanlar terapiyle düzelecek gibi değil

HANFENDİİ?? ALOOO????? SESİMİZ GELİYOR MUU?? ADAM ARABADAN ATMAYA ÇALIŞMIŞ SENİİ?? Bana çok rahat ve kaliteli yaşıyorsunuz gibi gelmedi
Evet o yazıyı sonra gördüm ve şok oldum arabadan atmaya çalışmış,hakaretler havada uçuşuyor,yanlarında da çocuk varken... Konu sahibi kendisi de psikolojisinin iyi olmadığını söyledi zaten. Adam şiddete meyilli daha kötü şeyler de yapabilir. Ölsen ya da evlensen de kurtulsam senden demiş. Bu evlilikte saygı , sevgi kalmamış hiç. Yine de karı koca psikolojik destek almakta fayda var. Çünkü boşanma niyeti yok gibi görünüyor. Zaten bebeği var şuan çalışamaz.

Bunu dünkü kavgada yaptı ve ben o yüzden bugün boşanmaya hazırlığındayım

Esiniz ozunde iyi biridir bence. Yoksa hala cok seviyor olmazdiniz.
Özünde iyi derken ? Kadın demekki şiddeti normal görüyor kendisi de vuruyormus seviyor diye adam iyi mi oldu.

Kafalar pırıl pırıl ya bende geli size tekme tokat girişeyim ama özümde çok iyi insanımdır

Çocuklarıyla ilgilenmese içki kumar alkol gibi kötü alışkanlıkları olup sorumluluklarını yerine getirmese kötü biri olurdu. Aileme karşı da çok iyi ama kavga ederken hep onları da katıp çok kötü konuşuyor
Senin gibilere acımıyorum yediğin dayak az gelmiş

Zamanı geri alamam
Geri alsanız da çok bir şeyi değiştirmezsiniz gibi bir hissiyat oluşturdunuz bizde
Çok komikmişsin
Siz ve eşiniz kadar değil♡
Bunu dünkü kavgada yaptı ve ben o yüzden bugün boşanmaya hazırlığındayım
1 cümle yazmakla paragraflar yazmak arasında kaldım. Ablacım dün yapmamış, 4 yıldır yapıyormuş? 26 yaşında bu şiddet, 2 çocuk nedir, gece yatarken ne düşünüyorsunuz siz? Yaşıtlarınız daha yeni nişanlanıyor.
Adam ailesiyle kavga ediyor, bir yanda abisi bir yandan annesi saldırıyor, bir anda da karısından tokat yiyor. Adam da ayrı bir manyak, evire çevire sizi dövüyor ve bunlar daha 1. Ayda oluyor. Siz de 2 çocuk yapmaya karar veriyorsunuz. Nedir bu çocuk sevdası, ülkedeki psikopat sayısı az mı geldi de çocuk yetiştirmek istediniz? Hiç düşünmüyor musunuz bu çocuklar ne yapacak diye? Belli ki sizin normaliniz bu, birbirinizi arabadan atıp ÖLDÜRMEYE çalışıyorsunuz sonra da boşanmayacağınızı bildiğiniz halde sitelerde konu açıyorsunuz. Siz bugün unutursunuz, o çocuklar ne yapsın? Ne hakkınız var böyle bir ortamda onları doğurmaya?
Adam nefret ediyorum, öl de kurtulayım demiş, daha ne bekliyorsunuz? Pehlivan mısınız siz, dövüşüp duracak mısınız? Hala yok ilk aşkım, aslında iyi adam, içkisi kumarı yok diyorsunuz.
Aslında burda kim ne yazsa boş. Sizin boşanmaya da niyetiniz yok bu durumu düzslmeye de çünkü siz de o adamdan çok farklı değilsiniz. Size üzülemedim, ısrarla seçtiğiniz hayatı yaşıyorsunuz ama o çocuklara içim gitti. Bu yorumlar atılırken 3. Çocuğu düşünüyorsunuzdur

Geri alsanız da çok bir şeyi değiştirmezsiniz gibi bir hissiyat oluşturdunuz bizde

1 cümle yazmakla paragraflar yazmak arasında kaldım. Ablacım dün yapmamış, 4 yıldır yapıyormuş? 26 yaşında bu şiddet, 2 çocuk nedir, gece yatarken ne düşünüyorsunuz siz? Yaşıtlarınız daha yeni nişanlanıyor.
Adam ailesiyle kavga ediyor, bir yanda abisi bir yandan annesi saldırıyor, bir anda da karısından tokat yiyor. Adam da ayrı bir manyak, evire çevire sizi dövüyor ve bunlar daha 1. Ayda oluyor. Siz de 2 çocuk yapmaya karar veriyorsunuz. Nedir bu çocuk sevdası, ülkedeki psikopat sayısı az mı geldi de çocuk yetiştirmek istediniz? Hiç düşünmüyor musunuz bu çocuklar ne yapacak diye? Belli ki sizin normaliniz bu, birbirinizi arabadan atıp ÖLDÜRMEYE çalışıyorsunuz sonra da boşanmayacağınızı bildiğiniz halde sitelerde konu açıyorsunuz. Siz bugün unutursunuz, o çocuklar ne yapsın? Ne hakkınız var böyle bir ortamda onları doğurmaya?
Adam nefret ediyorum, öl de kurtulayım demiş, daha ne bekliyorsunuz? Pehlivan mısınız siz, dövüşüp duracak mısınız? Hala yok ilk aşkım, aslında iyi adam, içkisi kumarı yok diyorsunuz.
Aslında burda kim ne yazsa boş. Sizin boşanmaya da niyetiniz yok bu durumu düzslmeye de çünkü siz de o adamdan çok farklı değilsiniz. Size üzülemedim, ısrarla seçtiğiniz hayatı yaşıyorsunuz ama o çocuklara içim gitti. Bu yorumlar atılırken 3. Çocuğu düşünüyorsunuzdur

Özünde iyi derken ? Kadın demekki şiddeti normal görüyor kendisi de vuruyormus seviyor diye adam iyi mi oldu.

Kafalar pırıl pırıl ya bende geli size tekme tokat girişeyim ama özümde çok iyi insanımdır
Böyle bir şey savunmadım

Ya ne boş yapıyorsun sen nerden biliyorsun boşanmaya niyetimin olmadığını? Çocuklarımı düşünmesem bugün burda çaresizlikten foruma yazmam

Çok seviyorum hala ama bunun hiçbir şeye çare olmadığını da biliyorum. Çok karışık yazdım aynı kalbim ve aklım gibi. Ne yapmalıyım?
.
Çocuklarıyla ilgilenmese içki kumar alkol gibi kötü alışkanlıkları olup sorumluluklarını yerine getirmese kötü biri olurdu. Aileme karşı da çok iyi ama kavga ederken hep onları da katıp çok kötü konuşuyor
.
İilk aşkım benim. Liseden. O an boşanmayı da düşündüm ama ne bileyim yapmadım. Eşim beni ve çocukları önemser rahatımızı hayatı kalitemizi genelde. Ama kendi ailesi için fazlaca ölüp bitiyor. Herkesten uzakta oturuyoruz ve ilk çocuğumu büyütürken çok zorlandım. Ama ona rağmen onun ailesinde burun kanasa koşuyoruz öyle diyim
.
Kötü biri değil evet. Tartışma anında bana gard alıyor. Onun bu durumu beni en çok gelecek için telaşlandırdığı için ne konuşursak konuşalım bu telaş benim sinirimi ikiye katlıyor

Böyle bir şey savunmadım
İyi ki savunmamışsınız. Başarısız bir gaslighting🤣

Siz nasıl vuruyorsunuz sizinki de normal değil ki kocanız zaten manyk ama sizde karşılık veriyorsunuz arabadan atıyor yinede aynı eve geri dönüyorsunuz. Neresinden tutsanız elde kalan bir konu

26 yaşında olduğunuzun farkındasınız peki bu yaşta böyle bir kocaya neden 2 çocuk? Yaşıtlarınız yeni nişanlanıyor siz 2 çocuk annesi olmuşsunuz, bu yaşa bu kadar yaşanmışlık fazla değil mi?
Ne zaman çocuk yapacağıma da bırakın ben karar vereyim. Kötü bir sonuçla karşı karşıya kalmış olanil
Boşanmayacağınızı hepimiz biliyoruz, ben de boşandım o kararlılığı iyi bilirim.
nasıl bir kararlılık oluyor

Back
X