ben grisini aldım bu markanın gözlerimde maalesef hiçte doğal durmadıgözlerim koyu kahve ayrıca bulanık gösteriyor ve gözü kavramıyor bir kez daha freshlook alacagımı sanmıyorum
kızlar ben de bugün aldım freshlookun hareli yeşilini gözüm koyu kahve aslında ama aşırı bi yapay durmadı yani çok doğal da diyemem ama bi yanma yaptı gözümde bi de bulanıklık var umarım hep böyle oolmaz acaba ilk takışım diyemi böyle
Bunlarda harika ama insanın göz yapısı kaşları güzel olunca çirkin durması imkansız zaten:)
teşekkürler canım o senin güzel görüşün. renk olarak bunlar ve yeşil güzel ama dediğim gibi çok rahat edemedim ben bunlarla,ama rahat eden de çok kişi var göz yapısına göre değişiyor sanırım.
Hanımlar freshlook kullanıp da bombe şikayetinde bulunan varsa yazabilir mi, bişey sormak istiyorum.. (;
ben uzun bir süre kullandım. hatta her rengini nerdeyse. bombeli çok duruyor maalesef.
Peki bombe şikayetini giderdiğin herhangi bir marka oldu mu canım??
Canım bende freshlook kullandım çok bombeli lens olduğu çok belli şuanda rainbow giallo kullanıyorum freslooktan sonra gözlerime inanamadım dibine girsen bile anlaşılmıyo çok doğal duruyo hatta lensli gözlerimizi paylaşalım sayfasına resimlerimi koydum baya yakından çektim resimleri de ve harbi optikten 86 tl ye aldım yıllık lens :)