Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hareli yeşil kullandım 1 yıla yakın çevremdeki bir çok kişi renkli lensim olduğunu farketmiyordu bile ancak şimdi tanita tikaram a geçmeyi planlıyorum gözlükçüde denedim ve freshlook da neymiş dedim :)
ben hemen hemen hepsine baktım gözüme takıp. bana göre adam gibi olan tek rengi grisi . aylıktır bunlar.
benim gözümde freshlook gri. resimde ne görüyosan aynaya baktığımda bende aynısını görüyorum. birebir çıkmış resimde. bnim gözlerim kahverengi.
merhaba resimdeki bayanın mavi renkli farklı marka bi lensi vardı numaralımıydı sophictic miydi ne bayanı bilen konuşan varmı çok hoştu lensleri dogaldı :)
canım zaten topiğin adı freshlook lens kullananlar kullanmayanlar ve kullananlara akıl dağıtanlar değil
merhabalar bana lenslerimi nerden aldığımı sordu bi arkadaşım, ben ankarada bahçeli 7. caddeden bir optikçiden aldım inan adını hatırlaqmıyorum 2 tanesi 40 tl olarak aldım kampanya vardı diğerini arkadaşım almıştı numaralı renkli olarak. :)
freshlook lens kullananlar memnun musunuz? hangi renk doğal duruyor? batma, kuruma vs. şikayetleriniz var mı? aylık mı kullanıyorsunuz?
resimde eklerseniz şahane olur :)
Merhaba arkadaşlar, lensler konusunda tecrübeli olanlara birşey danışmak istiyordum :) Benim gözlerim ela, yani şu fotograftaki rengi gözümün doğal rengi:
Eki Görüntüle 386693
Ama ben gözümü şu renge çevirmek istiyorum (photoshopta biraz yeşil ekledim gozume)
Eki Görüntüle 386694
aklımda olan lensler freshlook colorblends. fakat problemim hareli mi yoksa haresiz mi alayim orda. Hangisi daha doğal durur sizce? Hangisiyle bu ikinci fotoğraftaki hale benzer gözüm? Teşekkürler şimdiden