Kontakt Lens freshlook lens kullananlar :)

nerdeyse tum renklerini kulandim freshlookun son 6-7 yilda.. buda kulandigim iki sabit rengi. bence en dogal duranlar.. makyajsiz idare edin:KK1:

Green

Purehazel

aralarindaki fark..

Son düzenleyen: Moderatör:
saf ela almayı düşünüyorum ama çevremdekiler hiç doğal durmuyor sakın alma gibi şeyler söylediler. burdaki resimlere bakıyorum hiç öyle bi abartısı yok.gözlerim bu arada kahve ama koyu kahve değil .ne yapsam arkadaşlar ?

ben hareli yeşil kullandım 1 yıla yakın çevremdeki bir çok kişi renkli lensim olduğunu farketmiyordu bile ancak şimdi tanita tikaram a geçmeyi planlıyorum gözlükçüde denedim ve freshlook da neymiş dedim :)

ben hareli yeşil kullandım 1 yıla yakın çevremdeki bir çok kişi renkli lensim olduğunu farketmiyordu bile ancak şimdi tanita tikaram a geçmeyi planlıyorum gözlükçüde denedim ve freshlook da neymiş dedim :)

acıkcası bende harelı yesılkullanıyorumdogallıgı hıc bellı olmamasından kaynaklanıyor ben de farklı bı lens arıyorum tanıta nasıl bılmıyorum alınca foto koyarsan sewınırım:KK3:

ben hemen hemen hepsine baktım gözüme takıp. bana göre adam gibi olan tek rengi grisi . aylıktır bunlar.

benim gözümde freshlook gri. resimde ne görüyosan aynaya baktığımda bende aynısını görüyorum. birebir çıkmış resimde. bnim gözlerim kahverengi.
merhaba resimdeki bayanın mavi renkli farklı marka bi lensi vardı numaralımıydı sophictic miydi ne bayanı bilen konuşan varmı çok hoştu lensleri dogaldı :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, lensler konusunda tecrübeli olanlara birşey danışmak istiyordum :) Benim gözlerim ela, yani şu fotograftaki rengi gözümün doğal rengi:

$541147_417479561614227_100000565616387_87413556_618366243_n.jpg

Ama ben gözümü şu renge çevirmek istiyorum (photoshopta biraz yeşil ekledim gozume)

$389297_417479698280880_100000565616387_87413557_1596080524_n.jpg

aklımda olan lensler freshlook colorblends. fakat problemim hareli mi yoksa haresiz mi alayim orda. Hangisi daha doğal durur sizce? Hangisiyle bu ikinci fotoğraftaki hale benzer gözüm? Teşekkürler şimdiden :KK49:

merhabalar bana lenslerimi nerden aldığımı sordu bi arkadaşım, ben ankarada bahçeli 7. caddeden bir optikçiden aldım inan adını hatırlaqmıyorum 2 tanesi 40 tl olarak aldım kampanya vardı diğerini arkadaşım almıştı numaralı renkli olarak. :)

Bende ankaradayım :))

Birde hangi marka yada tek seçenekmi var ?:KK53:

Arkadaşlar Ela Gözlüyüm Göz rengim koyu değil çok açıkda değil orta derece ilk defa lens kullanıcam FreshLook Gümüş gri ve hareli mavi aldım Meraklanıyorm sabırsızlanıyorum Sormak İstediğim şey şu gözlerimde Mavi nasıl durur yoksa gümüş gri mi daha iyi durur buğday tenliyim bu arada ve son sorum geldiğinde 2sinide açıp denesem bir sakıncası olrmu yani saklayabilirmiyim atıyorm açtım 3 ay sonra tekrar o açıp denediğimi kullanabilirmiym diernin süresi bittiginde ilk açıp denediğim lensi karıştı sorum ama idare edin :)))

Bence hareli gri kullan sana daha iyi durur canım. Maviyede dönüyor bu renk yeşilede .

freshlook lens kullananlar memnun musunuz? hangi renk doğal duruyor? batma, kuruma vs. şikayetleriniz var mı? aylık mı kullanıyorsunuz?

resimde eklerseniz şahane olur :)

colorblends gri kullanıyorum,solotica kadar doğal deıl cok damarlı..ama idare eder bir lens freshlooklar

Merhaba arkadaşlar, lensler konusunda tecrübeli olanlara birşey danışmak istiyordum :) Benim gözlerim ela, yani şu fotograftaki rengi gözümün doğal rengi:

Ama ben gözümü şu renge çevirmek istiyorum (photoshopta biraz yeşil ekledim gozume)

aklımda olan lensler freshlook colorblends. fakat problemim hareli mi yoksa haresiz mi alayim orda. Hangisi daha doğal durur sizce? Hangisiyle bu ikinci fotoğraftaki hale benzer gözüm? Teşekkürler şimdiden

Kesinlikle tanita tikaram sarı al canım

Freshlooktan bal rengi veya ela gibi bir renk almak istiyorum ama daha çok bal rengi istiyorum. Deneyen var mı aranızda doğal durmasını istiyorum. Hareli mi haresiz mi almalıyım veya bal renginde böyle bir seçenek var mı? Daha önce hiç kullanmadım ve doğal gözlerim açık yeşil şimdiden teşekkürşer

Eki Görüntüle 386693

Eki Görüntüle 386694

aklımda olan lensler freshlook colorblends. fakat problemim hareli mi yoksa haresiz mi alayim orda. Hangisi daha doğal durur sizce? Hangisiyle bu ikinci fotoğraftaki hale benzer gözüm? Teşekkürler şimdiden :KK49:

Freshlook su yeşili alabilirsin canım guzel olabilir. Ben freshlook hareli yeşil kullanmıştm. Hareliler daha doğal bence. :)

$DSCF2465.JPG
benmki freshlook hareli yeşil..kendi rengmde koyu kahve.. :) yardımcı olur umarım ben aylık lenslernden aldm 3 aydır kullanıorm gayet rahat..

bende saf ela gibi bir renk kullanmıştım gözlerimi çok kurutuyordu ve kızarıyordu. renkli lensleri tamamen terketmeme neden oldu bu marka.

X