cnm bence avatarındaki lensse eğer o çok daha yakışmış bu turkuazdan daha çekici olmuş bakışlar filan :)
freshlook çok kullandm ve sonunda keşfettm ki freshlookun haresiz renkleri çok gercek ve çok güzel duruyor=)
hareli lenslerini almayın derim, heleki gözleriniz kahverengyse.
bana paso hareli al daha gercek dediler, hep öle alıodm. bi gün haresiz aldım. gören gerçek sanıyoreski lesnlrmi taktgmda sahte oldgu hemen belli oluyordu şimdi ise hiç belli olmuyor
bide bilmiyrom hiç almadım böle yine haresiz alcamda freshlookta sarımsı yeşil böle daha çok sarıya yakın renk veren bir lensi var mı?
freshlook lens kullananlar memnun musunuz? hangi renk doğal duruyor? batma, kuruma vs. şikayetleriniz var mı? aylık mı kullanıyorsunuz?
resimde eklerseniz şahane olur :)
haresiz yeşil hiç almadım freshlookta. o böle sarımsı bir renk verir mi acaba?:44:
lens kullanildiginda bulanik görme oluyormu bazen net göremiyorum sanki sisili sisli geliyor cevap yazarsaniz sevinirim. gerci benimki renkli degil ve bugun ilk kez aldim
ben de freslook almayı düşünüyorum kendi gözlerim kahve.genelde herkes yeşil tonlarını kullanmıs ama bn mavi istiyorum hangi rengi alsam daha iyi olur ki?
aa bak grisi çok hoşuma gitti o çok doğal durmuş bn cok parlak bi renk istemiyorum hafif bi mavimsilik de var hoşmuş o memnun muydun sen?
kızlarr bende de freshlook pure hazel saf ela rengi var yani çok batma yapmıyor ama tam net göremiyorum buğulu görüyorum hele uzağı hiç göremiyorum göz bebeğinin büyüyüp küçülmesine bağlı sanırım sizde de böyle bir sorun oluyor mu ?? cvğlarsanız sevinirim