BC den mi acaba canım, onun BC daha düşük, 8.6, ondan olabilir mi acep.. ;s
Yok canım ya freshlook lensi kuzenim arkadaşımda kullandı herkesin gözünde aynı şekilde duruyo lens olduğu çok belli hiç sevmedim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BC den mi acaba canım, onun BC daha düşük, 8.6, ondan olabilir mi acep.. ;s
nasıl ya anlayamadım iki lensi üstüste mi takıyorsunuz?bu cok tehlikelialdığın en kötü lens diyebilirim, bendeki sterling gray (gümüş) öyle yapaylık sahtelik görmedim lenste. Tamam çok rahat yumuşak bir lens ama görsellik açısından amatör kesinlikle. Sırf ziyan olmasın lensler diye bi yöntem keşfettim.
Yeni lens yani freshlookları ilk takıyorum, eski boush&lomb griyi üstüne takıyorum harika bir lens rengi elde ediyorum, başta hafif batma oluyor ama alışıyo göz 1 saat içinde bu şekilde yaklaşık 2 aydır kullanıyorum gayet rahatlar
Ama size bir tavsiye, başka rengini denemedim ama sterling gray için konuşuyorum freshlook'un kesinlikle 60 lira verilecek bir lens değil. Eğer 60 liralık birşey alacaksanız boush&lomb iyidir derim. 1.5 yıldır kullandım memnundum ama daha gerçekçisini arıyorum şimdi
freshlook lens kullananlar memnun musunuz? hangi renk doğal duruyor? batma, kuruma vs. şikayetleriniz var mı? aylık mı kullanıyorsunuz?
resimde eklerseniz şahane olur :)