Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

slm canim bende paristenim hosgeldin aramiza insallah guzel arkadaslik ve dostluk elde edersin
kendinden bahsedermisin

selam kizlarrrr::teytey:
bende 01bolgesinde oturuyorum 10 senedir burdayim
hadi tanisalimyerimsenibena.s.

slm canim hosgeldin aramiza insallah guzel dostluk ve arkadaslik kurarsin burda, emin ol bundan
bende paristeyim 91 bolgede
01 bolge neresi oluyo tam bilmiyorum nereye yakin
sanirim evlisin evlenip geldin
cocuk varmi
neyse canim gorusuruz tekrar hosgeldin

hosbulduk Sympathique umarim guzel dostluklar yeni yeni arkadaslar edinirim burda:1hug:
01 Bourg-en-Bresse oluyo lyona da yakiniz 45daklik mesafede bize:1rolleyesarislede 5saat aramiz sanirim gecen sene gitmeyi planlamistik parise bebek olunca paris isi yattiinsallah seneyehihoyyyt10senedir gelmek nasip olmadi bisenağlamakaydirigubbakcemile3
evet evlenip geldim buraya bi tane kizim varkaydirigubbakcemile2

sen yenimi geldin canim fransaya kac sene oldu?sende varmi cocuk?calisiyomusun?cokmu soru sordumkaydirigubbakcemile3
gorusuruz canima.s.

slm kizlar bende fransadan mulhouse da oturuyorum hepinizle tanistigima memnun oldum bende 6 senedir buradayim bi kizim var evlenip geldim iste bole optum sizi :))

hosgeldin canim aramiza , nasilsin insallah guzel vakit gecirirsin burda
fransanin neresindensin , sanirim evlisin ,cocuk falan varmi ,kac senelik evlisin
tanisirsak memnun olrum ,
gorusuruz canim
arkadasim hosbulduk ben buraya ziyret edeli cok oldu biliyorum ama ilk onceleri yeni ogreniyodum bu enternet meselesini nereye nerden girilir bilmiyodum onceden girip ciktigim yerleri unutuyodum kurcalaya kurcalaya ogrendim simdi biraz anliyorum artik bende sizlarle paylasimlarda bulunabilirim tanisabilir hatta pariste oturan kardeslerle gorusebilirim cunku ben parise arada bir geliyorum kizlar bellimi olur belki gorusuruz birbirimize gelip gider arkadas oluruz zaten kac kisiyiz burda ddemi kaydirigubbakcemile5

hosgeldin canim aramiza , nasilsin insallah guzel vakit gecirirsin burda
fransanin neresindensin , sanirim evlisin ,cocuk falan varmi ,kac senelik evlisin
tanisirsak memnun olrum ,
gorusuruz canim
simdi biraz kendimi tanitayim 12 yil oldu kizlar ben buraya gelelibesanconda oturuyorum hele birde bi koyden ev aldik booooyle sanki issiz bi coldeyim etrafim hep emekli olmus yasli insanlarla dolu tek turk benim burda 4 cocuk var benim niye demeyin yoksa cok yalnizdim bacilar olsun allah hepsine saglik selamet versin fransizca cok az biliyorum onuda cocuklardan ogreniyom ehliyet yok biyerede cikamiyom onun icin sizlerle tanismak arkadas olmak istiyorum 31 yasindayim ben ya gencim daha burda yalniz kocamak istemiyorumsenağlamainsallah burda bol bol arkads edinirimde yalnizligim gider dertlesirim guleriz bazen ne bileyim:roflol: sakalsiriz:tomato: birbirimize destek falan oluruz:1hug:goruselim yine aksatmayalim burayi kizlar gideyim simdilik

merhaba bende yeni katildim araniza cok yalnizim arkadas ariyorum Anncey yakinlarinda oturuyorum benimle konusmak isteyen varmi

merhaba bende yeni katildim araniza cok yalnizim arkadas ariyorum Anncey yakinlarinda oturuyorum benimle konusmak isteyen varmi

merhaba fusya hosgeldinna.s. anncey pek uzak sayilmaz bize yazin hep gideriz gezmeye:1rolleyes::1rolleyes:bende bourg yakinlarinda oturuyorum....konusalimm:lepi:

hosgeldin canim bende yalnizim diye geldim buraya bende besancon da oturuyom insallah tanisiriz konusuruz tekrar hosgeldina.s.

benimle konusmak istediginize cok sevindim yalniz degilmisim beyazinci ve zenan25 tesekkur ederim hepimizde ayni dertler var asagi yukari ben 29 yasima basacagim yaklasik dokuz sene oldu burdayim buraya gelir gelmez dil kursuna oradanda ehliyet kursuna gittim kavga gurultu oldu ama basardim cok sikintili gunler gecirdim ama cok sukur hepsi allahin lutfu sikeyet etmek olmaz asla her yasanan seyde vardir bir hayir bazi yerlerde calistim en son hastanede sabahlari menage yani temizlikte calistim simdi ucuncu cocuguma dogum yaptim hep evdeyim
sizlerle konusup arkadas olmak yasadigimiz olaylari paylasmak isterim simdilik hoscakalin
:

aramiza yeni katilan arkadaslara hosgeldiniz diyorum.Icinizde is arayanlar varsa Fransa icin gecerli oluyor (AGROLOGIS ) buranin siteside var intte bulabilirsiniz bueasi ile is contrati yapiliyor tabiki kabul edilirseiz fabrika isleroine dayaniyor.fransanin hemen hemen her sehrinde var .bakinca sitesinde goruursunuz ilgilernirseniz .sormak istediginiz bilgileri de verebilirim buradan .:enbuyukkk:

askolsun kizlar bana biriniz bile merhaba demediniz aszkolsun sizlere valla cok kirildim demekki gercekten yanlizmisim ben =((((((

yeni uye olanlara eski uyelere kisacasi herkese merhaba

bende uye olali biraz zaman oldu ama ilk mesajim bugune kismetmis
tanisip paylasip kaynasmak isteyenler icin kisaca ben

ismim elif sena, 24 yasindayim
fransada yasiyorum 57 bolgesinde (thionvilde) kaliyorum
alti senelik evliyim
kiyamam vazgecemem onsuz yasayamam dedigim ve benim tek puf noktam canim balim biricik esim Şeniz
unuversiteyi gecen sene bitirdim
ama suan calismiyorum
evde bunalim takilanlardanim
klasik bi basak burcuyum
hayatin guzel oldugu kadar ve ayni zamanda cokda zor oldugunun bilincindeyim
suan hayattan tek beklentim yada :ecrin_bebek: ikiside olabilir farketmez yerimseniben
yarismaci arkadaslara basarilar dilerim gibi falan oldu kafamçokkarıştı

son olarak
en iyi ozelligim cogu zaman hayata laelaelaelaelae yapabilmem
en kotu ozelligim detayli anlatmayi vede haddinden fazla konusmayi cok sevmem diye dsunuyorum sengözlerimebaksanab

herhangi biri dogru soyluyo kaymaklim kimse yalniz degildir canim oncelikle hosgeldin daha taniscaz merak etme bende birkacgundur ugramamistim misafir vardi canim sen yine paylasimda bulun muhakkak cevap veren bulunur canim hadi gorusuruz

sympathique canim seninde yeniyilin guzel gecsin insallah ne guzel kutlama karti gonderdin
elif sena arkadasima hosgeldin diyorum neguzel tanittin kendini canim bende tanitirim kendimi bi ara zaten kendimi tanitan bir mesaj yazmistim duruyo galiba o yazi asada ama yinede merak ettiniz bisiy olursa cekinmeyin sorun canlarim tekrar hos geldi yeni arkadaslar

kislarrr, bende geldimsengözlerimebaksanab nasilizsositososito

Merhaba kislarrr...
Fransaya yeni gelin geldim. 7 Martta evlendik, taze gelin hehe
Esimle Montpellier'de ev bakiyoruz. Bu yuzden Montpellier'de olan arkadaslarla yuzyuze tanismak isterim. Ayrica Fransa'nin diger bolgelerindeki arkadaslarla da tanismak isterim. Fransizca ogrenmeye basladim, ogrenme asamasindaki tum arkadaslara sabirlar dilerim hehe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…