- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
slm canim hosgeldin aramiza insallah guzel dostluk ve arkadaslik kurarsin burda, emin ol bundan
bende paristeyim 91 bolgede
01 bolge neresi oluyo tam bilmiyorum nereye yakin
sanirim evlisin evlenip geldin
cocuk varmi
neyse canim gorusuruz tekrar hosgeldin
arkadasim hosbulduk ben buraya ziyret edeli cok oldu biliyorum ama ilk onceleri yeni ogreniyodum bu enternet meselesini nereye nerden girilir bilmiyodum onceden girip ciktigim yerleri unutuyodum kurcalaya kurcalaya ogrendim simdi biraz anliyorum artik bende sizlarle paylasimlarda bulunabilirim tanisabilir hatta pariste oturan kardeslerle gorusebilirim cunku ben parise arada bir geliyorum kizlar bellimi olur belki gorusuruz birbirimize gelip gider arkadas oluruz zaten kac kisiyiz burda ddemi kaydirigubbakcemile5hosgeldin canim aramiza , nasilsin insallah guzel vakit gecirirsin burda
fransanin neresindensin , sanirim evlisin ,cocuk falan varmi ,kac senelik evlisin
tanisirsak memnun olrum ,
gorusuruz canim
simdi biraz kendimi tanitayim 12 yil oldu kizlar ben buraya gelelibesanconda oturuyorum hele birde bi koyden ev aldik booooyle sanki issiz bi coldeyim etrafim hep emekli olmus yasli insanlarla dolu tek turk benim burda 4 cocuk var benim niye demeyin yoksa cok yalnizdim bacilar olsun allah hepsine saglik selamet versin fransizca cok az biliyorum onuda cocuklardan ogreniyom ehliyet yok biyerede cikamiyom onun icin sizlerle tanismak arkadas olmak istiyorum 31 yasindayim ben ya gencim daha burda yalniz kocamak istemiyorumsenağlamainsallah burda bol bol arkads edinirimde yalnizligim gider dertlesirim guleriz bazen ne bileyim:roflol: sakalsiriz:tomato: birbirimize destek falan oluruz:1hug:goruselim yine aksatmayalim burayi kizlar gideyim simdilikhosgeldin canim aramiza , nasilsin insallah guzel vakit gecirirsin burda
fransanin neresindensin , sanirim evlisin ,cocuk falan varmi ,kac senelik evlisin
tanisirsak memnun olrum ,
gorusuruz canim
merhaba bende yeni katildim araniza cok yalnizim arkadas ariyorum Anncey yakinlarinda oturuyorum benimle konusmak isteyen varmi
hosgeldin canim bende yalnizim diye geldim buraya bende besancon da oturuyom insallah tanisiriz konusuruz tekrar hosgeldina.s.merhaba bende yeni katildim araniza cok yalnizim arkadas ariyorum Anncey yakinlarinda oturuyorum benimle konusmak isteyen varmi
askolsun kizlar bana biriniz bile merhaba demediniz aszkolsun sizlere valla cok kirildim demekki gercekten yanlizmisim ben =((((((