Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

normalde kendi basina yumurtlayabiliyomusun tesbit etsin ,ben mesele sorunum kendi basima yumurtlayamiyorum ancak tedaviyle oluyo ,so,nrada catlatiyo ,, benim doktor yumurtlama gunumu, termometre ile her sabah atesimi olcuyorum ,bunu hergun yapiyorum sonra doktora goturuyorum o hangi zamanlar oldunu biliyo ama tabi ben yumutlayamadigim icin isim hep ayni olyu ,yumyrtlamis olman iicin vucut isisi 38 den fazla olcak ,benimki en fazla 37 cikardi sende dene istersen
bende gorumcenin bebegi olmuyo zannetmistim ,evet canim bu yasta evlenince bide cocugu yoksa istemesi bence cok normal ,gercekten dedigin gibi menopoza girmemis gerci o yazta menopoz erken ama ,simdiki kizi birazcik buyuyunce ,hemen bitane dahayapsin ,hem gec kalmis olmaz hemde iki cocukla ilgilenir ,,insallah bundada erkek olursa tam olur ,darisi bizlerin basina optum canim sen gorusuruz

vay vay vay ne kadarda cocugu olmayan artkadas varmis burda yaa...insallah Allah en yakin zamanda hepimize verir kizlar....

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba arkadaslar
acaba icinizde bankadan ihtiyac kredisi alan varmi
maximum ne kadar alabiliyorsun acaba
bu konuda bilgisi olanlarin bilgilerine ihtiyacim var
10 000 euro almistim yillar once acaba daha fazla alinabiiyormu
herkese hayirli ramazanlar...

evet alinabiliniyor esim ev icin aldi sadece ne kadar zamanda nasil odeyebilirsin onu arastiriyorlar

tubacim ya nerelerdesin hic takilmiyosun ozlettin ha kendini ,kadir gecen mubarek olsun ,insallah bu gunde tum dualarin kabul olur
gorusuruz canim arada yaz ,halimizi hatrimizi sor
gerci sormusunda ben yeni gordum ioptum canim gorusuruzzz

saol canim seninde kandilin mubarek olsun ya okula basladim 400 sasate sonra ev isleri bide ramazan derken inan hic firsatim olmuyo canim sen neler yaptin benden boyle bende optm seni byy

vierzon bourges a bagli.tesekkur ederim bebek icin allah isteyen herkese nasip etsin.gecen sene geldim bende evlenip.artik derslere devam etmiyor musunuz?ben calismiyorum hem bebek hemde cok ii bir fransizca yok.sen nerden sympatic yanlis yazdiysam kusuruma bakma.ne isi ne zamandir burdasin,

Selam bende fransadan katiliyorum Lyon bölgesinden (o sayfayi bulamadim bu arada)

biz Türkiye ye ev yaptirirken Bankadan özel kredi çekmistik (Société Générale dan, en kolay o veriyordu çünkü; daha sonrada kendi bankama geçirmistim dosyayi)
21 500 Euro almistik

fransada yaşayan kardeşlerim benimde abim ve ablam orda onları çok özledim.
bu arada bekar varmı aranızda abime kız arıyoruz fransadan.abim orda evlenmek istiyor ama uygun bir eş bulamadı.yada evlenmek isteyen tanıdığınz varmı?

hihoyyyt merhaba kizlar bende pariste oturuyorum LUTFEN NANCY de oturan varmi birkac sey sormak istiyorum lutfen bana cevap yazin cok acilÇok üzgünüm çoook

merhaba bende fransadan yaziyorum yeni uye oldum tanismak stiyorum.hangi sehirde yasadiginizi soylerseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…