- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
normalde kendi basina yumurtlayabiliyomusun tesbit etsin ,ben mesele sorunum kendi basima yumurtlayamiyorum ancak tedaviyle oluyo ,so,nrada catlatiyo ,, benim doktor yumurtlama gunumu, termometre ile her sabah atesimi olcuyorum ,bunu hergun yapiyorum sonra doktora goturuyorum o hangi zamanlar oldunu biliyo ama tabi ben yumutlayamadigim icin isim hep ayni olyu ,yumyrtlamis olman iicin vucut isisi 38 den fazla olcak ,benimki en fazla 37 cikardi sende dene istersen
bende gorumcenin bebegi olmuyo zannetmistim ,evet canim bu yasta evlenince bide cocugu yoksa istemesi bence cok normal ,gercekten dedigin gibi menopoza girmemis gerci o yazta menopoz erken ama ,simdiki kizi birazcik buyuyunce ,hemen bitane dahayapsin ,hem gec kalmis olmaz hemde iki cocukla ilgilenir ,,insallah bundada erkek olursa tam olur ,darisi bizlerin basina optum canim sen gorusuruz
bende gorumcenin bebegi olmuyo zannetmistim ,evet canim bu yasta evlenince bide cocugu yoksa istemesi bence cok normal ,gercekten dedigin gibi menopoza girmemis gerci o yazta menopoz erken ama ,simdiki kizi birazcik buyuyunce ,hemen bitane dahayapsin ,hem gec kalmis olmaz hemde iki cocukla ilgilenir ,,insallah bundada erkek olursa tam olur ,darisi bizlerin basina optum canim sen gorusuruz