sekercim merhaba
keske banada misafir gelse) yabancilar kolay kolay kaybolmazlar merak etme.
ben persembe cuma ve cumartesi gunleri calisiyorum .Av. victor hugo da sanzelizeye cok yakinim arma ya ozellikle.diger gunler evdeyim ve bir sekilde vakit geciyor iste.
opuyorum cok kendine iyi bak
burdayim kizlar iyim sizler nasilsiniz bende temmuz 25 konyadayim o gunu iple cekiyom sen nasilsin mehay opuyoruz
mrb canim hosgeldin aramiza gozun aydin olsun hamilesin ve kiz bebegin olcak demek insallah allah anali babali buyumesini nasip eder ,buraya yeni gelmisin ben 4 sene oldu geleli ,merhaba bende yeni uye oldum fransada yasiyorum vierzon da.adim esra.7 aylik hamileyim kizimizi azra mizi bekliyoruz.buraya ekim 2007 de geldim.agustos 2007 de evlendik.birsey sormak istiyorum bebanthen kremi fransada nasil alabiliriz bir bilginiz var mi catlaklara iyi geliyormus.denemek istiyorum.simdiden tesekkurler.burda olmak guzel.
sympa nasil gidiyor calismalar memnunmusun dersten bugun nasip olursa fiillerde olumluluk ve olumsuzluk konularini anlatmaya caliscam birde seninle bir kac ortak sorunumuz var diger mesajlardan
okudugum kadariyla bebis konusu mesala bende cok istiyorum ama olmuyor rahim icinde apse varmis umudumu kaybetmedim cunki yeni basladik denemeye ama erken farketmem iyi oldu okuldan dolayi biraz erteleyelim diyorduk ama tedavi sureci yeterince erteliycek gibi avrupada masallah herseyin caresi var sen yeterki cocuk iste burda cocuga nasil onem veriyorlar ya sanki butun imanlar bebekleri olanlar icin her konuda oncelikleri var dimi bir an once allah hem sana hem bana verir insallah birde tum isteyenlere valla universiteyide takmiycam hele bir olsun yeterki hatta ogrenmek icin ve bir an once is hayatina atilmak istiyorumki bebis gelene kadar hersey hazir olsun diye cunki esim dogma buyume burali fransizca ana dili ve ailesindeki herkes fransizca konusuyor mesala yegenler hic turkce bilmiyorlar ya onunun icin benim cocuga kadar bu problemi halletmeliyim ama insallah cogu gitti azi kaldi uc ayda fransizca konusmaya basladim esim cok yardimci oldu ve biraz zorladi beni ama kolay
degil onun icinde turkcesi cok iyi olmadigi icin zaten benimde amacim bir an once dil ogrenim universite okumakti simdi burda ozel universiteye gidiyorum turkiyede lise mezunu olarak gelince bu cok zor cunki denklik alman grekiyor ben edebiyatci oldugum icin direk kayit aldilar anliycan boyle burda mucadele vermek zor ama cabalarina degiyor sende hic sorun etme dili insallah ogrenirsin opuldunuz
Selam arkadaslar demek sizlerde tedavidesiniz allah yardimciniz olsun benimde 4yasinda bir kizim var tedavi ile oldu.Lyon da EDOUARD HERRIOT hastanesinin yollarini 5 yil asindirdik rabbim sonunda yuzumuze guldu.Insallah sizlerinde yuzunuze guler.
walla kizlar benim bebek bize supriz hemde buyuk.cok tesekkur ederim dilekleriniz icin.allaha hep dua ediyorum bu duyguyu her kadina tattirsin diye,o kadar guzel bisey ki kimseyi mahrum birakmasin yarabbim.bu arada benim gittigim dr gayet iyi bi bayan isinde.romorantin de (blois e bagli) eger isterseniz bilgilerini yazarim size.bu arada mecburi olan fransizca kursuna gidiyorum bu ayin sonunda bitiyo ve tatil.siz neler yapiyosunuz?
kiz buralardasinda neden hic yazmiyosun anlat bakalim nasil geciyo gunler ,en kayinvalidem gelcek demistin geldimi, ne guzel izine gitceksin hemde yanliz ,bzdende slm gotur turkiyeye optum canim gorusuruz
CANIM ONCELIKLE MERHABA BEN ARANIZDA YENIYIM HEM FRANSADA HEM KULUBDE 500 SAATLIK FRANSIZCA KURSU DEMISSINYA ONA DEGINMEK ISTEDIM DEVLETIN SAGLADIGI KURS DIMI BU BENCE ORAYA GITME ZAMAN KAYBINDAN BASKA BIRSEY DEGIL CUNKI HIC ILGILENILMIYOR BEN BURDA BIR HAFTA GIITTIM SONRA OZELE DEVAM ETTIM YAKKLASIK BIR SEZON ICIN UC BIN EURO VERDIK AMA DEGDI BIR AN ONCE OGRENMEK ISTIYORSAN OYLE YAP SEVGILERa.s.
ben gelelide 10 ay oldu lyondayim gelis oykunden haberim var evet ben oturum aldim ama sertifika sorulmadi esim ozelde oldumu soyledi ama belkide senin icin iyi olur verdigim dersleri biraz takip et istersen yararli our