Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

burdayim kizlar iyim sizler nasilsiniz bende temmuz 25 konyadayim o gunu iple cekiyom sen nasilsin mehay opuyoruz

mrb canim gonderdim misafirleri evlerindeler simdi sag saglim donduler kaybolmadan
Av. victor hugo ne canim bilmiyorum ,ne uzerine calisiyosun peki, 3 gun calisip 5 gun calisiyosun ,bende bu aralar rahatim kimse yok evde istedim zaman kal istedim zaman ise git valla ,ne kdar guzel oluyo ya rahatlik:roflolptum canim gorusuruza.s.a.s.

burdayim kizlar iyim sizler nasilsiniz bende temmuz 25 konyadayim o gunu iple cekiyom sen nasilsin mehay opuyoruz

kiz buralardasinda neden hic yazmiyosun anlat bakalim nasil geciyo gunler ,en kayinvalidem gelcek demistin geldimi, ne guzel izine gitceksin hemde yanliz ,bzdende slm gotur turkiyeye optum canim gorusuruz

merhaba bende yeni uye oldum fransada yasiyorum vierzon da.adim esra.7 aylik hamileyim kizimizi azra mizi bekliyoruz.buraya ekim 2007 de geldim.agustos 2007 de evlendik.birsey sormak istiyorum bebanthen kremi fransada nasil alabiliriz bir bilginiz var mi catlaklara iyi geliyormus.denemek istiyorum.simdiden tesekkurler.burda olmak guzel.

mrb canim hosgeldin aramiza gozun aydin olsun hamilesin ve kiz bebegin olcak demek insallah allah anali babali buyumesini nasip eder ,buraya yeni gelmisin ben 4 sene oldu geleli ,
abu krem hakkinda bilim yok ,burda hamile kalan kimse yok canim ,genelde tedavideyiz, bi eczaneye sor derim ,yada buyuk magazalarin ,krem bolumlerine falan bak ins bulursun canim optum
a.s.a.s.a.s.

evet canim valla cok superssin ,gercekten sahsen ben cok yararlandim ,devamlida takip ediyorum cok tesekkur ederim usenmeden yaziyosun devamli
canim ya ne kadar oldu sen tedaviye baslayali ,bende yumurtlama sorunu var ,igne vuruldum birincide olmadi ,agustosta yeniden baslicaz,bende hem calisiyorum hem ehliyete gidiyorum ,bazen diyorum su ehliyeti alsamda olsa bebek diye ama ,baktimki olmuyo ,birakma degilse biraksam gec kalabilirim ,allah insallah ne zaman nasip ederse ozaman olur ,burda turk doktoruna gidiyorum iyiki onu buldum fransizcam olmayinca cok zorlaniyodum ,ama hic birakmicagim bi doktorum var cokta memnunum
senin tedavin nasil olcak canim ,daha kursa gitmene nekadar varki ,canim tedaviyi bence ihmal etme ,hepsine birlikte devam et ,deyilse su olsunda sonra yapim deme ,tedavide gec kalmaktansa simdiden basla ,insallah dil ve is konusunda halledersin, dili cok sorun ediyorum zaten en buyuk sorunum o ,kursa falanda gitmedim kendi cabalarimla biseyler ogrendim evde ,ehliyetim var o biterse gitmeyi dusunuyorum bide calisiyorum hepsini birarada yapmak cok zor oluyo insallah ogreniriz optum canim gorusuruz

Selam arkadaslar demek sizlerde tedavidesiniz allah yardimciniz olsun benimde 4yasinda bir kizim var tedavi ile oldu.Lyon da EDOUARD HERRIOT hastanesinin yollarini 5 yil asindirdik rabbim sonunda yuzumuze guldu.Insallah sizlerinde yuzunuze guler.

Bende esimle hastaneye ilk gittigimde sirada bekleyen insanlari gorunce aynisini dusunmustum.Bir randevu verirlerdi 6 ay sonraya yer yokmus.

walla kizlar benim bebek bize supriz hemde buyuk.cok tesekkur ederim dilekleriniz icin.allaha hep dua ediyorum bu duyguyu her kadina tattirsin diye,o kadar guzel bisey ki kimseyi mahrum birakmasin yarabbim.bu arada benim gittigim dr gayet iyi bi bayan isinde.romorantin de (blois e bagli) eger isterseniz bilgilerini yazarim size.bu arada mecburi olan fransizca kursuna gidiyorum bu ayin sonunda bitiyo ve tatil.siz neler yapiyosunuz?

Selam arkadaslar demek sizlerde tedavidesiniz allah yardimciniz olsun benimde 4yasinda bir kizim var tedavi ile oldu.Lyon da EDOUARD HERRIOT hastanesinin yollarini 5 yil asindirdik rabbim sonunda yuzumuze guldu.Insallah sizlerinde yuzunuze guler.

insallah canimya ,suanda bura fransadan cok arkadas var cogunlugunun bebegi olmuyo tedavide ,bak sen yeni geldin seninkide tedaviyle olmus ,senin sorun neydi canim kacinci denemeden sonra kaldin ,benim yumurtlamada sorun var ,birinci tedavide igneyle uyardi yumutladim ,ama tutmadi ,simdide doktor izine gitti sanirim agustosta tekrardan igne tedavisine baslicaz bakalim insallah tutar ama yine pek sanmiyorum ,gercekten buranin havasindan suyundanmi ne cok kisi tedaviyle kaliyo
benim doktor turk sansimdan ,istedigim gibi kendim konusuyorum tercumana gerek kalmiyo ,normal hastaneyi arayip randovu alirsam 3.4 aydan once randovu vermiyolar ama ,doktor ,ben hastalanir hastalanmaz tedaviye baslicagimi soyluyo ,bende hastalaninca doktorun numarasini arayip konusuyorum hemen veriyo ,doktorumdan cok memenunum bakalim insallah isteyen herkesin olur
ikinci bebegi dusunuyomusun canim

insallah canim senin gibi bizde kaliriz ,sen isteyerek kaldin sanirim ,hic problem cikmadan kalmisin ne guzel ,bi doktora git git gel ,tabi bu gidislerin insallah sonu guzel olur
ben buraya geldigimde mecburi fransizca yoktu ,simdi her gelen burda kursa gonderiyolar ,kendileri yerlerini bulup mecbur gonderiyolar keske bende olsaydimda gitsemdim ,nasil geciyo ogrenmisindir biseyler ,nekadar devam etcek bu kurs ,sanami bagli yoksa belirli zamani varmi ,bende yeni geldigimde esime cok dedim gideyim diye ,gidiyodum buaranin kursu vardi ama haftada 2 saat zaten cok ogrenci var cokta faydalanmadim ,ordaki ogretmenimle basvurdum bana bi okul cikti ,trenle gitmem gerekiyodu yarim saatlik falan esim gondermedi trende basina bisey falan gelir diye ,oyle kaldi ,simdiki aklim olsa parisin heryerine gidip geliyorum keske onu dinlemeyip gitseymisim ,simdide giderim ama hem calisiyorum hemde ehliyete gittigim icin kursu erteledim bakalim ehliyeti insallah alirsam gitmeyi dusunuyorum

Benim 6'ci tupbebek denemesinde kizim oldu cok cektim ilk doktorumuz yabanci dusmaniydi resmen dogru durust bilgi vermiyordu.Yumurta catlatma ignesi vurulucak saati cok onemli telefonda esimle konusuyor saatini soylememis.Telefonu kapatinca sordum saat kacta diye bana saat vermedi dedi sonra tekrar ariyor doktoru neden saati soylemiyorsunuz demis aaa pardon unuttum demis bunu bir kac hastasina daha yapmis.Hemen biraktik baska bir doktorla denedik ilk denememizde hamile kaldim.Doktor cok onemli.Esim de idi problem ama simdi esim de problem yok.Bu kezde bende problem var kizimda sonra iki kez yine denedik olmadi yumurta rezervlerim azalmis yeteri kadar buyumuyorlar baska birinden yumurta nakli ile olurmus bizde kabul etmedik.Cok sukur allah bana nasip etti insallah tum isteyelerede nasip eder.Biz kapattik artik cocuk dosyasini.

aaa ben buraya bakmayi unutmusum kizlar.bebek konusu acilmis.bende bu konuda dertliyim,iki senedir olmuyo.sympatique cim ne guzel turk doktor bulmussun,cok sanslisin.insan fransizca bilmeyince derdini tam anlatamiyo.gerci ben biraz anliyorum,hem bide esimle gidiyoruz ama yinede kendi dilindeki gibi olmuyo.
insallah hepimiz bebeklerimize kavusuruz.

kiz buralardasinda neden hic yazmiyosun anlat bakalim nasil geciyo gunler ,en kayinvalidem gelcek demistin geldimi, ne guzel izine gitceksin hemde yanliz ,bzdende slm gotur turkiyeye optum canim gorusuruz

evet cnm kayinvalidem vardi 1 ay kaldi o varken fazla baglanamadim o gitti iste istanbula bende evdeyim ogretmen geliyodu eve tatile girdik gelmiyo artik bende evdeyim arada esimin is yerine gidiyorum oyle gunler geciyo evet yalniz gidiyorum esim kalcak pariste isleri birakip gelemiyo o ama beni gonderiyoya onada sukur bende turkiyeden donuste okula baslicam iste 500 saatlik 4 ay surcek baskada bisi yaptigim yok seninde ins bebegin olur canim evet burda herkes bu sorunla karsilasiyo hava degisikligindenmidirki insallah allahim herkese versin sen nelser yapiyon kayinvalidenleri gondermisin rahatsin artik:d msneyede fazla girmiyosunneyse cnm tekrar gorusuruz optm

tessekkurler oncelikle canim ben parise geleli 4 ay oldu 2 aydir eve hoca geliyo hafta iki kere ozel ders veriyo simdide oturum kartimi alinca devlet direk olarak yazdirdi buna gitmek zorundayim cunki ikinci oturumda burdan alicagim sertifikayi gostericem yoksa oturum alamiyosun esim dedi hatta bundanda ogrenemezsen ozel tekrar gidersin dedi ama cocuk felan olursada zor ama bakalim ama 500 saati doldurmam lazimmis ben oyle biliyorum sen nerdesin cnm farnsanin neresindensin optm seni

mrblar bende siteye yenı üye oldum 15 temmuzda strasbourga glıcez halkoyunları oynamaya okudugum kadarıyla cok fazla turk yasıomus strasbourgda yasıyan turk vatndaslarımzla tanısmak ve gösterımızı ızlemeye davet etmek ısterım:) oradanda 2gunlugune parıse gezmeyı gıtmeyı dusunuoruz 3 arkadas fakat nerde nasıl kalıp gezecegımızı bılmıoruz bu konularda bılgısı olan varsa yardımcı olursa sevınırım:)

Son düzenleme:
ben gelelide 10 ay oldu lyondayim gelis oykunden haberim var evet ben oturum aldim ama sertifika sorulmadi esim ozelde oldumu soyledi ama belkide senin icin iyi olur verdigim dersleri biraz takip et istersen yararli our

canim bende aldim 1 yillik oturumumu ama ikinci oturum icin istiyolar turkiyeden ehliyrtimi almistim simdide burda onu degistirecem ins ben 10 gun sonra turkiyeye gidiyorum gelincede kursa baslicam ins ogrenirim zaten oturdugum yerde hic turk yok parisin icindeyim ben uzagiz baya cnm sen farnsizcayi biliyosun sanirim derslerini takip ediyorum firsat buldukca benim ogrendiklerim de bunlar cnm sen neler yapiyosun alisabildinmi anlat birazcik optm

ben varim canim ,kimi izin telasinda ,kimi is telasinda bende girp arada ziyaret ediyorum ,sen nasilsin bakim nasil geciyo kurs, saolasin ,hem kendin ogreniyosun hemde bize ogretiyosun:1hug:a.s.a.s.a.s.

42 yasindami ,valla benim annem 42 yasinda simdi ,dusunsene annem ,bi bebek yapacak ,canim bebekleri olmuyomuydu , tedavimi ggoruyodu ,insanin yasi geciyo ama anneleik duygusunda herkes tatsin dgilmi yani, ismi gibi guzel yasasin ,allah annesine babasina bagislasin
senin tedavi suan ne durumda , bende agustosta baslicam ignelere ,bakalim bunda tutcakmi , insallah allah hem sana hemde bitane bebek verir ,ve isteyen herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…