Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

denize

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
94
0
selam hala kimse gelmedimi fransadan kk ye :rolleyes2: :rolleyes2: :rolleyes2: :rolleyes2:

uye ariyoruz kk ye gelince haber verin

ben lyon ,evet yakin degiliz ama yinede birtaene fransa da bulunan uye oldu . hos geldin aramiza ABYSSIN.

Merhaba oncelikle h geldin ABYS sonraaa tabiiki fransa da degilim ama 1.5 ay once tatile geldik ailece lyon falan gectik cannes marseille st raphael den gectik.Cok guzeldi esimi zor getirdim :))) Fahri Fransa'liyiz yani :))

hosgeldin aramiza ,gittikce cogaliyoruz ,bu demekki yakinda yakinlarimizdanda birilerini buluruz. gelmene sevindim.:1yes2:

hosgeldin aramiza, gec kalmadin biz burdayiz . sohbette goruselim.

merhaba gulsibel senin baya olmus parise geleli ben 5 senedir burdayim,siz parisin hangi bolgesindensiniz.

Izabel ben 15ci arandismanda oturuyorum paris'i taniyormsun sanirim iniyorsundur buralara, evlenip geldim bende 15 yildirda buradayim sen neler yapiyorsun

Canim evet devamli paristeyiz zaten,bende nanterre de oturuyorum cok fazla turk yok burada calisiyordum ama bebegim olunca izne ayrildim 4 aylik bir kizim var.
Su an evdeyim zor oldu benim icin birden eve kapanmak,su an kizimla ilgileniyorum. Zormus inan anne olmak,
Bende evlenip geldim buraya 5 sene oldu. Soyle bakiyorumda ne cabuk gecmis zaman diyorum kendi kendime.Daha dun gibi sanki,
ya siz calisiyormusunuz cocugunuz vardir umarim simdilik saglikli gunler diliyorum...

Canim kizini Allah bagislasin anali babali saglikli buyusun, bahti sansi acik olsun insallah, benim Allah bagislarsa bir oglum var cuma gunu kismetse 10 yasina girecek dgunu, ben calismiyorum, o yuzdende gunler zor geciyor, ailen tr yede sanirim, benimde burada kimsem yok oglum esim ve ben yasiyoruz, ailem tr yede yasiyor ve ozlemekten baska yapabildigim birsey yok, yaz tatillerinde gorebiliyorum sadece, hersey gonlunce olsun guzel yarinlar diliyorum,

Canim guzel dileklerin icin oncelikle tesekkur ederim.
Sizin evladinizida ALLAH size bagislasin maasallah cok buyumus,ALLAH acilarini gostermez insallah.
Benimde ailem turkiyede ve 3 sene oldu gitmeyele birak ailemi turkiyeyi bile cok ozledim gercekten cok zormus gurbetlik hayirlisi olsun ne diyelim,benimde tek amacim en kisa zamanda turkiyeye gidebilmek ama her seferinde bir aksilik cikiyor bu senede gidip gitmeyecegimiz belli degil.
Ayrica oglunun dogum gununu kutlar nice saglik dolu seneler gecirmesini dilerim,sakincasi yoksa neden ogluna kardes yapmadin ogrenebilirmiyim.Bende 2. cocugu asla ve asla dusunmuyorum da.
Saglikli gunler sizinle ve ailenizle olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…