Merhaba kislarrr...
Fransaya yeni gelin geldim. 7 Martta evlendik, taze gelin hehe
Esimle Montpellier'de ev bakiyoruz. Bu yuzden Montpellier'de olan arkadaslarla yuzyuze tanismak isterim. Ayrica Fransa'nin diger bolgelerindeki arkadaslarla da tanismak isterim. Fransizca ogrenmeye basladim, ogrenme asamasindaki tum arkadaslara sabirlar dilerim hehe :)
mrb kizlar anlamadigim birseyler var birbirinize sabir diliyorsunuz isimiz zor diyorsunuz ? neden fransada yasayan bir erkekle evlendiniz o zaman ? yanlis anlamayin ama yazilarinizi gorende savas alanina geldiniz sanir kaydirigubbakcemile3 rabsuni buralardan fransizca ogrenemezsin arkadasim yapman gereken sey dil kursuna gitmen ve cevrendeki arkadaslarini fransiz secmendir evde turkce kocanla turkce cocugunla turkce ve tabii evde fazla turk televizyona bakma fransiz tvlerini ac gunde 1 saat bile olsa
buraya yeni uye oldum fransizca ogrenmek istiyorum ne yapmam lazim yardim edermisiniz
tavsiyelerin icin tesekkur ederim xyzv,
ben istanbul atakoyden geldim. ilk geldigimde lyondaydik. nereye geldim ben, diye aglamistim. ama dun esimle montpellierde ev tuttuk. cok begendim orayi. fransizca ogrenip universite egitimime devam etmeyi dusundugum icin, cocuk olayi 5-6 yil sonra ancak. fransiz karti almadan da cocuk yapmayi asla dusunmem. fransadaki butun gelinlere sabir diliyorum, cidden cok zor isimiz.
Hosgeldiniz, burasi pek oynamiyor artik nedense,
bende Strasbourg'danim kizlar
ben lyon ,evet yakin degiliz ama yinede birtaene fransa da bulunan uye oldu . hos geldin aramiza ABYSSIN.
uzerinde tak , ben oyle yapiyorum ( tabii ogun 0 kol giyme ilgi cekersin kaydirigubbakcemile3kizlar ya turkiyeye ucakla giderken altin bileziklerimi gumrukten cikarabilirmiyim yada nasil cikarabilirim bilginiz olan soylerse sevinirim.
Mrb hosgeldin , diger arkadaslarda hosgeldiniz . Istersen bu adresi dene fena sayilmaz , IMMOBILIER De Particulier A Particulier - Annonces immobilières de particuliers - Immobilier | PAP.fr a.s.merhaba arkadaşlar ben çok yeniyim.
hatta daha tam olarak yerleşmedik bile
paris'te ev bakıyoruz
bu amaca uygun en iyi internet siteleri nelerdir
bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim
tanışmak dileğiyle,
herkese selam.
uzerinde tak , ben oyle yapiyorum ( tabii ogun 0 kol giyme ilgi cekersin kaydirigubbakcemile3