Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

Merhabalar,

Ben henüz gelmedim ama ağustosta düğünden sonra Fransa'ya yerleşiyorum.
Korkuyla karışık hislerim var bakalım

tabi cnm dertleşe biliriz senin düğünün burda mı olcak bide eşin seni nasıl götürmeyi düşünüyor:)

tabi cnm dertleşe biliriz senin düğünün burda mı olcak bide eşin seni nasıl götürmeyi düşünüyor:)

canımmm cok gec görmüşüm ya unuttum bakmayı kusura bakma :)

burda olcak büyük düğünümüz ama onun esi dostu orda gönlüne göre orda da küçük bişey yapmayı planlıyoruz bakalım :)

Nasıl gidiceğim konusuna gelince nikamızı yaptık işte vizeydi evraktı derken yorulucaz gibime geliyor bakalım daha baslamadık işlemlere

önemli değil cnmm.. hmm ne güzel inşallah eşin vatandaştır...yoksa benim gibi kalırsın böle :)

Herkese merhaba, :119:
Ben Venüs. Türkiye'de üniversite okuyorum. Fransa'ya master yapmak için gelmeyi düşünüyorum. :124: Fakat Fransa'da okuyacağım bölgenin bina çöplüğü olmasını istemiyorum. Hem yeşillik içinde, hem modern hayatın devam ettiği, kültürel - sosyal etkinlikler için de uygun olacak, okurken çalışabileceğim bir yer arıyorum. :116: Fransa nasıl bir yer? Fransa'da edebileceğiniz bir şehir var mı? :44:

arkadaşlar merhaba öncelikle...fransa lyon( tarn et garonne ve mazamet )görev yerleri çıktı bize bilgisi olan ya da orda yaşayan var mı aacaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…