Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

Buraya bakan var mi bilmiyorum sanki unutulmus gibi ama yine de yazmak istedim. Herkese hayirli bayramlar a.s.

fransa super bır ulke yaa :) balayında ordaydık zaten baya gezmıstık her yerı :) Soguk bır ulke ama alısverıs ıcın mukemmel.Dısneylanda da bayıldık :)

slm kizlar bende fransadan 91 evry de oturuyorum hepinizin yazilarini okudum tanistigima menun oldum bu arada baya fransadan katilan varmis onu gordum :)

herkese merhaba arkadaşlar,
size ortak bir sorum var
fransa'da bebek arabası konusunda ün yapmış kaliteli markalar nelerdir
önerilerinizi bekliyorum.
teşekkürler

bende 91 deyim canim eh biraz yakin sayiliriz
yeni uyesin sanirim hosgeldin :)

evet yeni uye sayilirim biraz oldu ama bu yurt disi yerini yeni gordum ondan oyle gec tanistirdim kendimi ya bu arada kizlar 91 evry de oturanlara soruyorum benim acil guvenilir bi ajansa ihtiyacim var ev tutmak icin yani kolaylikla ugrastirmadan ev tutmamda yardimci olcak bi ajans biliyorsunuz malum fransayi azcok taniyorsunuzdur kagit islerini ondan kurtulmak icin diyorum bi bilginiz varsa benimle paylasirsaniz sevinirim

sana yardim edebilcek kimsenin olcagini zannetmiyorum
zaten 91 de bi ben var ,bide artik kimse girmiyo bu bolumlere
bende once takilirdimda fazla kisi olmayinca pek takilmiyorum artik
ev hakkinda bi bilgim yok canim malesefki

merhaba arkadaşlar
bende fransadayım. kısa süredir buradayım, alışmaya çalışıyorum işte. arkadaşa inanılmaz ihtiyacım var. tanşmak sohbet etmek isteyen arkadaşlar varsa çok mutlu olurum. hoşçakalın.

hangi bolgede kaliyorsun canim

selam canim bende paristeyim yeniyim burda 95 bolgesindeyim

benimde ihtiyacim var sohbete 95 bolgesindeyim

benimde ihtiyacim var sohbete 95 bolgesindeyim

tanışalım o zaman. özel mesaj gönderme hakkım yok. bana özel mesajla msn'nizi gönderirseniz eklerim, konuşuruz. bunalıma giricem valla sıkıntıdan. kendimi alışveriş merkezlerine vurdum sıkıntıdan, habire dolanıyorum.

merhaba, profilimdeki ziyaretçi mesajına mail adresimi yazdım. msne eklersen, konuşuruz. hoşçakal.

buraya dil bilmeyenleri yada yeni ogrenmeye baslayanlari aliyolarmi

elifcanim, sende benim gibi yenisin,dil bilmiyorsun ve araştırmacısın. tanışalım mı, birbirimize bildiklerimizi anlatırız, sıkıntı çekmemek açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…