Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

aysecik ablam benim bazen arzu ettigimiz gibi bazende hic arzu etmicemiz gibi gunler gelip geciyo, bulusmak benim aklimdada ben daha gonderemedim bizimkilerini:1no2: ;bikac hafta icinde belli olcak zaten onlar gitsin bi konu acicam bulusmak icin ,ben ama bilmiyorum fazla parisi kaybolursam hadi ,evi bulamazsam artik biriniz bana kalcak yer ayarlar:roflol::roflol:
zamani gelince ben yazarim tabi sizin once bulusma sansiniz olursa bulusun
direksiyon bana gore iyi ama hocalara gore iyi degil gerci sen iyisin ilk defa araba kullanmana ragmen diyolar ,once sadece direksiyon bendeydi rahattim simdi hepsi bende panikliyorum ,10 saat yaptim 20 saat tamamlayip dosyami baska yere alcaz bakalim ,diger konuya gelince doktor kendi halimize birakti bu ay bakalim bekliyoruz ama yine olmucak gibi tabi hayirlisi nezamansa ozaman olsun ,belkide benim ehliyet almami bekliyodur:roflol::roflol:
fazlasiyla destek oluyosun halimizi hatrimizi soruyosun bundan baska ne olabilir tabi olunca ben size sizde bana olcak ,optum ablacim seni kib ,gorusuruz yine bye byea.s.

ben ocak ayında aldım ehliyetimi... biz ilk bindiğimiz anda aracın tüm sorumluluğu bizim üzerimizde oluyordu.. öyle olunca insan ilk baştan güven duyuyor öyle de devam ediyor..
sizin en büyük sorununuz dilinden fazlaca anlamadığınız birinden öğreniyor olmanız.. Allah yardımcın olsun canım umarım kolaylaşır bundan sonra daha güzel olur a.s.

selam kizlar
bugunlerde cok yagun calsiiyorum. paris 15 bana cok yakin saat 7 den sonra bulusursaniz ben gelebilirim.
kendinize iyi bakin
gorusmek uzere

Merhaba arkadaşlarrr;

Aramıza yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.Bir süre giremedim yeni gelen arkadaşlar çoğalmış.Her geçen gün büyüyor ve çoğalıyoruz.Herkesi öpüyorum görüşmek üzere:1hug:

Arkadaslar merhaba yeni gelenlere hos geldiniz diyorum, herkesin arzu ettiginin gerceklesmesi dilegiyle, gurbette olmak zor, bazilarimizin yaninda aileleri var kimileri sadece esi ve cocuklarinla, gurbette biraktigimiz sevdiklerimiz heran aklimizda bunu ben hissediyorum ama Allah acilarini gostermesin seslerini duymak bile mutluluka.s.

teskkurler canim insallah.. Ben evliyim ikinci cocuguma hamileyim.Altinci aydayiz evdeyim simdilik peki sen?

demek hamilesin ha ne kdar guzel bide ikinciye ,cinsiyeti ne canim ,z kalmis dogum yapmana ,nasil geciyo hamilelik ,ve kac yasindasin, fransadami buyudun yoksa evlenipmi geldin buraya
ben 5.5 senelik evliyim buraya geleli 4 sene oldu, calisiyorum ,ehliyete gidiyorum , babage gelince ,suan tedavideyim bebegim olmuyo ,bakalim insallah bende senin gibi hamile kalabilirm

Tesekkurler Canim Ilki Kizdi Simdiki Oglanmis...evlenip Geldim 10 Sene Oldu..30 Yasindayim..insallah En Kisa Zamanda Sende Bebisine Kavusursun Canim..sen Paristensin Galiba Bende Strasbourg..

Tesekkurler Canim Ilki Kizdi Simdiki Oglanmis...evlenip Geldim 10 Sene Oldu..30 Yasindayim..insallah En Kisa Zamanda Sende Bebisine Kavusursun Canim..sen Paristensin Galiba Bende Strasbourg..

kizin kac yasinda canim ne guzel bi oglan bi kiz ,daha yapmayai dusunuyomusunya ,bence ikisinde tutturmusun:roflol:
insallah bende senin gibi tutturrumda ,ben becekriksizmiyim neyim:roflol::roflol:
10 senedir burda olmana ragmen fransizcan nail ogrenebildinmi ,ben geleli 4 sene oldu hala bilmiyorum ,en cok dil onemli burda ,
daha once hic calistinmi yoksa hep evdemiydin ,ben simdi calisiyorum 1 seneden fazla oldu
evet canim ben pariste oturuyorum ,strasbourga gelmedim ,geldimde ancak almanyaya falan giderken kenarindan geciyoruz okadar,sen gelmisindir belki daha once parise
optum canim gorusuruz
a.s.a.s.

insallah kalirsin canim...ne oldu 2. asilamayi yaptirmadinmi????

insallah kalirsin canim...ne oldu 2. asilamayi yaptirmadinmi????

hayir canim yaptirmadim ama benimki asilama degilmis ben oyle zannediyomusum ,doktor dedi sadece yumurtaliklari harekete gecirmek icin igne yapiyorum sana daha asilama yapmadim dedi ,igne tedavisine ise bu ay kalcak agustosta baslicaz,
sen nasilsin canim senin tedavi nasil gidiyo

kizlar tubadan haber yokmu artik???

tuba buraya yaziyodu ben onunla msnde de konusuyorum ,zaten bende fazla nete giremedim oda fazla girmiyodu ,sanirim en son konusmamda kayinvalide turkiyeden gelcek bende fazla nete giremem diyodu belkide oyuzden yazmiyodut

selam kizlar
cok yogundum firsat bulupta yazamadim
Sympathique cim nasilsin iyimisin hersey yolundadir umarim.
aysecik sen nerelerdesin neler yapiyorsun?
tugba yine kayiplarda galiba.
derya ben senin ev telini kaybettim nereye yazdigimi bulamiyorum.yine verirmisin. sariyere gidicekmisin. ben kismetse 11 agustosda gidicem.sariyerime kavuscam deniz yosun kokusunu icime derin derin hapsedicem.
hepinizi cok opuyorum kendinize iyi bakin .

sariyerli canim ya merci iyim ,bende calisiyorum gunlerim yogun insallah bu haftadan sonra biraz hafiflerim ,kayinvalidemler turkiyeye gitcek:sm_cool:
simdide evde misafirim var iki tane kiz almanyadan geldi hicc fransizca turkce bilmiyolar biri japon biriside benim uvey babamin kizi oluyo , onlari gezdirdim biraz gosterdim ,onlar 1 hafta boyunca yanliz gezcekler parisi simdi yoklar evde b aklim kayblmadan gelirler insallah:roflol:
sen nasilsin peki ,sende calmisiyosun degilmi ,ne is yapiyodun canim parisin neresindesin
optum gorusuruz canim

bir degisiklik yok canim aynen bildigin gibi....

sekercim merhaba
keske banada misafir gelse ) yabancilar kolay kolay kaybolmazlar merak etme.
ben persembe cuma ve cumartesi gunleri calisiyorum .Av. victor hugo da sanzelizeye cok yakinim arma ya ozellikle.diger gunler evdeyim ve bir sekilde vakit geciyor iste.
opuyorum cok kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…