- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
Merhaba arkadaslar umarim herkesin gunleri arzu ettigi gibi geciyordur aramiza yeni kayilanlar var , bir ara ayarlayabilsek bizde bulussak iyi olur diye dusunuyorum, cogunuz Paris'i biliyor belli bir yerde bulusma olabilir,:içelim:
Sympathique canim nasilsin direksiyon calismalari nasil gidiyor Allahin iziniyle hayirlisinla basaracaksin, en onemlisi kendine guven, diger konu icin kendini rahat hisset canim sizler ne olursa olsun reelde tanismasakta buradan dostlarim kardeslerimsiniz size destek olableceghim birsey olursa yazin, opuyorum kocaman hemde, sevgilerimleŞeniz
canim 10 saat yaptim ilk zamanlar fazla heyecan yapmiyodum cunku sadece direksiyon bendeydi ,simdi pedallarida ben yapiyorum baya zor oluyo panikliyorum ,yanlis yapiyorum ,bide bazi soylediklerini bazen anlayamiyorum hepsi bi arda olunca stres yapiyorum ,insallah bakalim yeniyim ,
senin ehliyet var degilmi guzel kullaniyomusun arabayi ,sen neler yapiyosun bakalm
Hosbulduk canim bende Strasbourg 'dan..Herkese Merhabalar..
Tesekkurler Canim Ilki Kizdi Simdiki Oglanmis...evlenip Geldim 10 Sene Oldu..30 Yasindayim..insallah En Kisa Zamanda Sende Bebisine Kavusursun Canim..sen Paristensin Galiba Bende Strasbourg..
demek hamilesin ha ne kdar guzel bide ikinciye ,cinsiyeti ne canim ,z kalmis dogum yapmana ,nasil geciyo hamilelik ,ve kac yasindasin, fransadami buyudun yoksa evlenipmi geldin buraya
ben 5.5 senelik evliyim buraya geleli 4 sene oldu, calisiyorum ,ehliyete gidiyorum , babage gelince ,suan tedavideyim bebegim olmuyo ,bakalim insallah bende senin gibi hamile kalabilirm
Tesekkurler Canim Ilki Kizdi Simdiki Oglanmis...evlenip Geldim 10 Sene Oldu..30 Yasindayim..insallah En Kisa Zamanda Sende Bebisine Kavusursun Canim..sen Paristensin Galiba Bende Strasbourg..
insallah kalirsin canim...ne oldu 2. asilamayi yaptirmadinmi????
kizlar tubadan haber yokmu artik???
hayir canim yaptirmadim ama benimki asilama degilmis ben oyle zannediyomusum ,doktor dedi sadece yumurtaliklari harekete gecirmek icin igne yapiyorum sana daha asilama yapmadim dedi ,igne tedavisine ise bu ay kalcak agustosta baslicaz,
sen nasilsin canim senin tedavi nasil gidiyo
sariyerli canim ya merci iyim ,bende calisiyorum gunlerim yogun insallah bu haftadan sonra biraz hafiflerim ,kayinvalidemler turkiyeye gitcek:sm_cool:
simdide evde misafirim var iki tane kiz almanyadan geldi hicc fransizca turkce bilmiyolar biri japon biriside benim uvey babamin kizi oluyo , onlari gezdirdim biraz gosterdim ,onlar 1 hafta boyunca yanliz gezcekler parisi simdi yoklar evde b aklim kayblmadan gelirler insallah:roflol:
sen nasilsin peki ,sende calmisiyosun degilmi ,ne is yapiyodun canim parisin neresindesin
optum gorusuruz canim