- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
Merhaba arkadaslar umarim herkesin gunleri arzu ettigi gibi geciyordur aramiza yeni kayilanlar var , bir ara ayarlayabilsek bizde bulussak iyi olur diye dusunuyorum, cogunuz Paris'i biliyor belli bir yerde bulusma olabilir,:içelim:
Sympathique canim nasilsin direksiyon calismalari nasil gidiyor Allahin iziniyle hayirlisinla basaracaksin, en onemlisi kendine guven, diger konu icin kendini rahat hisset canim sizler ne olursa olsun reelde tanismasakta buradan dostlarim kardeslerimsiniz size destek olableceghim birsey olursa yazin, opuyorum kocaman hemde, sevgilerimleŞeniz
aysecik ablam benim bazen arzu ettigimiz gibi bazende hic arzu etmicemiz gibi gunler gelip geciyo, bulusmak benim aklimdada ben daha gonderemedim bizimkilerini:1no2: ;bikac hafta icinde belli olcak zaten onlar gitsin bi konu acicam bulusmak icin ,ben ama bilmiyorum fazla parisi kaybolursam hadi ,evi bulamazsam artik biriniz bana kalcak yer ayarlar:roflol::roflol:
zamani gelince ben yazarim tabi sizin once bulusma sansiniz olursa bulusun
direksiyon bana gore iyi ama hocalara gore iyi degil gerci sen iyisin ilk defa araba kullanmana ragmen diyolar ,once sadece direksiyon bendeydi rahattim simdi hepsi bende panikliyorum ,10 saat yaptim 20 saat tamamlayip dosyami baska yere alcaz bakalim ,diger konuya gelince doktor kendi halimize birakti bu ay bakalim bekliyoruz ama yine olmucak gibi tabi hayirlisi nezamansa ozaman olsun ,belkide benim ehliyet almami bekliyodur:roflol::roflol:
fazlasiyla destek oluyosun halimizi hatrimizi soruyosun bundan baska ne olabilir tabi olunca ben size sizde bana olcak ,optum ablacim seni kib ,gorusuruz yine bye byea.s.