hos geldin tugbacimm. evet artik medeni durumunu degistirmen gerekiyor canium) hala bekar yaziyor hehe .ben pariste calisiyorum. haftanin uc gunu paristeyim.normalde 77 chelles de oturuyorum. sen paristeydin galiba.bir sey olursa gercekten cekinme. bazen insan konusmak ister. kendi dilini bilen biriyle. cunki fransizlar bizim kadar paylasimci degiller . bizler daha duygusalizdir.burdaki en buyuk sikintim arkadasliksizlik olmustu. ilk yil cok sikilmistim.dil yok arkadas yok . ozgurlugum kissitlanmis gibi geliyodu . ilk once turkten alman cok iyi olmus. cunki devletin gonderecegi kursta hic bir sey bilmeden cok zorlanirdin. esinin ince dusuncesi icin tebrik etmek lazim . bir cok insan bunu dusunmez sanslisin.devletin gonderecegi kurs cok iyi aslinda temelini aldiktan sonra tabiki.ara tenefuslerde konusma imkanini bulucaksin belki bir arkadasinda olabilir.ozel parali kurslarda bu imkan pek yok. zaten kurslar 2 saat oluyor. gidiyosun ders basliyo ve cikiyosun .hayatinin yeni sayfasinda sana bol sans
canim bende iyiyim sukur...ben s.t etiennedeyim size 300 km var yani biraz uzak...insallah en yakin zamanda dili ogrenirsin canim....
tesekkurler neslihancim seneye evleniptemi geleceksin yoksa okul icin falanmi?Eger sorun olursa cevaplayabildigim kadar cevaplarim canim.Fransa'nin neresine geleceksin?Insallah gorusmek uzere hoscakal...
cappadokia nerelerdesin kizzzz nie hic yazman parise gelince unuttun beni optm seni
merhaba arkadaslar ben Orléans'ta oturuyorum.1,5 yildir Fransa'dayim.Sevgiler
her gecen gun biraz daha kalabaliklasiyoruz. super.
(Neslihan'a)Merhaba canim nasilsin? Lyon bana 500 km kadar ama gittim oraya guzel gerci Fransa'nin heryeri ayni ya.Insallah geldiginde sknti cekmezsin cunku eger burda kimsen yoksa ilk basta bir bocalama donemi oluyor hersey basta insanlar buradaki orfler bile sasirtiyor insani yani bana oyle olmustu.Turkiye'nin hangi sehrinden geleceksin?Simdiden evliligin hayirli olsun.sevgiler
a.s.
evet canim bencde super ben bu aralar pek giremiyorum baya yogun is ehliyet derken ,ne guzel degisik arkadaslar geliyo insan daha mutlu oluyo
sen nasilsin bakalim nasil gidiyo hayat optum canim gorusuruz a.s.
canım nasıl gidiyor ehliyet.. kaç saat araba kullandın? umarım herşey yolundadır a.s.