Kız ne senin pasta azıcık sülee bana valla merak ettim şimdi nevo ablada öyle diyinceAbla bugün biseuler düşündüm ama hiç öyle abidik gubidik ugrasmadigim için sonuç nasıl olur bilmiyorum :/
Ellerine sağlık canımKonuyu actimsimdi gidem de evi toplayam daha banyo neyim yapicam
En bilindik pastaKız ne senin pasta azıcık sülee bana valla merak ettim şimdi nevo ablada öyle diyince
Tesekkur ederim nevoEllerine sağlık canım
Çıtayı çok yükseltmedin inşaallahTesekkur ederim nevoinsallah begenirsiniz
Pudingli pastamı ,bisküvili pasta. Çikolu pasta, neydi bisküviyle yapılan bir pasta daha vardı nedense bunlar aklıma geliyoEn bilindik pasta
Sülenir mi gariiiPudingli pastamı ,bisküvili pasta. Çikolu pasta, neydi bisküviyle yapılan bir pasta daha vardı nedense bunlar aklıma geliyosülevirin gariiiii
Mozaik miPudingli pastamı ,bisküvili pasta. Çikolu pasta, neydi bisküviyle yapılan bir pasta daha vardı nedense bunlar aklıma geliyosülevirin gariiiii
AzicikÇıtayı çok yükseltmedin inşaallah
Gidip yemek yapayım:)
Ben ara ara bakarım:)
Sülede git bu minik sülemez tübeeeSülenir mi gariii
bilmiyorim abla bazen Allah a havale etmek gerekiyor edemiyorimGerek yok canım kim ne yaparsa kendine yapar.Yaptıklarımız iyi veya kötü birgün ısıtılıp tekrar önümüze konacak:)Bırak iyi şeyler konsun
En bilindik pasta
Sizde beni çok hafife aldınız o kadar da tembel değilimMozaik mi
Sen şimdi Mozaik yapana tembel mi diyosunbilmiyorim abla bazen Allah a havale etmek gerekiyor edemiyorim
Sizde beni çok hafife aldınız o kadar da tembel değilimBlue_Peri
Sen mi yapacak sin onu yoksaSen şimdi Mozaik yapana tembel mi diyosun
Bilmem yapınca görürsünSen mi yapacak sin onu yoksa
İki tembelBilmem yapınca görürsün
Hiçte bile aslan demek çalışkan demek ulu burç saygı duy bakemİki tembelsen ve ben aslan burcu ortak yönlere bak
Bir an okurken gözüm avatarina kaydıHiçte bile aslan demek çalışkan demek ulu burç saygı duy bakem