Ama o Kazen'den daha az bakıyor:)Daha onceden niye soylemiyosunuz habire etiketlerdim
Tam onu yazacaktimBen zaten çoğunluk whatsapptan yazıyorum açıyorYazdım yine görürse açar:)
Yazdım bekleyin:)Tam onu yazacaktim
Ama onun sende watsapi var bundan sonra kafani sisiririm artikAma o Kazen'den daha az bakıyor:)
Sifreli konusma sen de nevoYazdım bekleyin:)
Boşa demiyorum konuyu açınca bana söyleyin hiç anlamıyorsunuz
Geç olsun güç olmasınAma onun sende watsapi var bundan sonra kafani sisiririm artik
Anlamayın diyordumSifreli konusma sen de nevo
Öptüm teyzesi şekerleme yapiyokAllahım yesinler arabasınıda onuda bişeye bağlandılarmı tamamdırponçik yanaklarından bir öp annesi
Bende öpücük isterim öpresin canımÖptüm teyzesi şekerleme yapiyok
Deli etti beni kesip ona vericem en son canı sıkıldıkça emsin ister arabasıyla ister ayisiylaKıyamam çok tatlı
Kimbilir kafayı neye taktıDeli etti beni kesip ona vericem en son canı sıkıldıkça emsin ister arabasıyla ister ayisiyla
Bu ara bu kamyona taktı nereye gitse elinde yatağa çıkacak önce onu koyuyor sofraya gelince onuda masaya koyuyor sabah uyanmış ben kahvaltı hazirliyodum normalde ağlar çıkmaz yataktan uyaninca beni ister inmiş arabasıyla oynuyorduKimbilir kafayı neye taktı
Demek çok seviyorBu ara bu kamyona taktı nereye gitse elinde yatağa çıkacak önce onu koyuyor sofraya gelince onuda masaya koyuyor sabah uyanmış ben kahvaltı hazirliyodum normalde ağlar çıkmaz yataktan uyaninca beni ister inmiş arabasıyla oynuyordu
Demek çok seviyor
Dönem dönem oluyor:)Aşk yaşıyorlar ☺