Benim diyeceğimi cano demişbilmiyorim abla bazen Allah a havale etmek gerekiyor edemiyorim
Sizde beni çok hafife aldınız o kadar da tembel değilimBlue_Peri
Aman annesi sende hiç Anlamıyorsun demekki zevki orda emmeninŞu an oglumla kavga ediyorum sebep arabasi emmek için kucağıma alıyorum arabasını da istiyor koca arabayla nasıl emecekse agliyip arabayi alıp geri geliyo
Valla çözemedim araba aşkı başlamış bu oglanin ☺Aman annesi sende hiç Anlamıyorsun demekki zevki orda emmenin
Allahım yesinler arabasınıda onuda bişeye bağlandılarmı tamamdırValla çözemedim araba aşkı başlamış bu oglanin ☺
Kuzu sen ne zaman yapiyosun pastayi?Sülede git bu minik sülemez tübeee
Yaptım balımda daha düzenlicem yapım aşamasını ve tarifi yazcam dahaKuzu sen ne zaman yapiyosun pastayi?
Vaay suna bak ya hic ses ediyo muYaptım balımda daha düzenlicem yapım aşamasını ve tarifi yazcam daha
Karda yürürüm izimi belli etmaaaaağaaaamVaay suna bak ya hic ses ediyo mu
Aradigini buldun mu bariKarda yürürüm izimi belli etmaaaaağaaaam
Buldum kıızz valla dua ettim adamaAradigini buldun mu bari
Liz yengenin kazen abinin şifresine ne ihtiyacı var, kendiside patroniçe olup aynı hakka sahip
Şifreye ne hacet oda admin zaten çoğunluk o açıyor zaten
Aynen:)Liz yengenin kazen abinin şifresine ne ihtiyacı var, kendiside patroniçe olup aynı hakka sahip
Kıyamam çok tatlıŞu an oglumla kavga ediyorum sebep arabasi emmek için kucağıma alıyorum arabasını da istiyor koca arabayla nasıl emecekse agliyip arabayi alıp geri geliyo
Liz yengenin kazen abinin şifresine ne ihtiyacı var, kendiside patroniçe olup aynı hakka sahip
Daha onceden niye soylemiyosunuz habire etiketlerdimŞifreye ne hacet oda admin zaten çoğunluk o açıyor zaten