İşte herkesin karakteri başka olabiliyor:)Benimkiler daha küçük ileride ne olur bilmem:)Ablamla aramızda bir yas var o hiç sakin değil ama
Ben ayarında hareketlitim ablam çok sakinAblamla aramızda bir yas var o hiç sakin değil ama
Onun pastada bayağı iyi oldu korkmalısınızÇok da seyetttme ekle gitsin azerun bomba gibi geliyor kork bence
En iyisi oyledi abla yoksa çok eziyorlar
Haklısın abla arada asmaya calısıyorum işte
Kesinlikle öyle karakterle ilgili simdiyr kadar değişmediyse kolay kolay değişmez sanırım :))İşte herkesin karakteri başka olabiliyor:)Benimkiler daha küçük ileride ne olur bilmem:)
Az buçuk anlaşılıyor benim büyük çok sakin gözükür ama herşeyi anlıyor anlasada caktirmiyorİşte herkesin karakteri başka olabiliyor:)Benimkiler daha küçük ileride ne olur bilmem:)
Bakalım göreceğiz:)Kesinlikle öyle karakterle ilgili simdiyr kadar değişmediyse kolay kolay değişmez sanırım :))
Çok cekismeli olacak desene (gözlerinin altına siyah boya süren üye smile)Onun pastada bayağı iyi oldu korkmalısınız
Pastalar cokk iyi geliyor pasta yapmasam mıOnun pastada bayağı iyi oldu korkmalısınız
Benim oğlumda biraz hırslı benim olsun ben yapayım havasında ama büyüdükçe o biraz azalıyor:)Kızlarda hiç hırs yok:)Biri sadece hazır cevap ama sadece banaAz buçuk anlaşılıyor benim büyük çok sakin gözükür ama herşeyi anlıyor anlasada caktirmiyor
Ortanci çok bencil herşeyin en iyisini almaya çalışır çok hırslı
Buyuk benim gibi olsada olur olmasa da olur kafasında
En kucik belli değil daha
Yok abla yapım aşamalarını kolaj yapcam, sunumu değilSunum resimleri öylece kalsın kolaj yapma canım :)
valla korkuyom ne yalan söyliiiimÇok da seyetttme ekle gitsin azerun bomba gibi geliyor kork bence
Sen sunumu halletsen bayağı popüler bir tarif aslında:)Çok cekismeli olacak desene (gözlerinin altına siyah boya süren üye smile)
Yap yap güzel olur :)Pastalar cokk iyi geliyor pasta yapmasam mı
Bejim de büyük oğlan hazır cvp küçük de çok mantıklı cvp veriyor susuyorumBenim oğlumda biraz hırslı benim olsun ben yapayım havasında ama büyüdükçe o biraz azalıyor:)Kızlarda hiç hırs yok:)Biri sadece hazır cevap ama sadece bana
Tamam canım bekliyorum:)Yok abla yapım aşamalarını kolaj yapcam, sunumu değil
valla korkuyom ne yalan söyliiiimyapcak bişi yok korkunun ecele faydası yok olduğu kadar olmadığı kader vss böyle uzar gider
Benim oğlumda öyle hep mantıklı cevap veremiyorumBejim de büyük oğlan hazır cvp küçük de çok mantıklı cvp veriyor susuyorum
Abla bugün biseuler düşündüm ama hiç öyle abidik gubidik ugrasmadigim için sonuç nasıl olur bilmiyorum :/Sen sunumu halletsen bayağı popüler bir tarif aslında:)
Deneyip göreceksin canım:)Abla bugün biseuler düşündüm ama hiç öyle abidik gubidik ugrasmadigim için sonuç nasıl olur bilmiyorum :/
Yağacagım abla maksat katılmak zaten :))Yap yap güzel olur :)
Aynen canım bayram araya girecek süreyi kaçırmayalım:)Yağacagım abla maksat katılmak zaten :))
Bayram sonrası düşünüyorum ama belki persembe -cumada yapabilirim sonrası sıkıntı olabilir