- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.522
Yazdım kuzu nevosa şükür bakalım alınmadi ise istedigimGitti kuzum Blue_Peri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazdım kuzu nevosa şükür bakalım alınmadi ise istedigimGitti kuzum Blue_Peri
Aklımda birsey var daSen istediğini yaz veriyor genelde. Önceden birinci olmuş yada yakın olanların dışında olanları veriyo seç beğen
İnş kuzucum, şifreleri bakYazdım kuzu nevosa şükür bakalım alınması ise istedigim
Çilek bahçesinde yapacağım sunumuTamamen sunumla alakalı kuzucum, muhteşem sunum yaparsın önünde kimse duramaz
Bekliyoruz kuzumÇilek bahçesinde yapacağım sunumu
Ona bile daha bakmadım kuzum bakayimçok teşekkür ederim fistigimmmİnş kuzucum, şifreleri bak
İnş cok gelir canım periskomOna bile daha bakmadım kuzum bakayimçok teşekkür ederim fistigimmm
He kuzu bı halt gibi değiştirdik poku çıktıBim mi Cell
İnşallah kuzucummmİnş cok gelir canım periskom
Tabii ki. Bizim oğlan ona aşık.Gökkuşaa rubiyi de izlediniz mi
Vodafone iyi yineHe kuzu bı halt gibi değiştirdik poku çıktı
Ondan geçmiştim buna tekrar dönerim artıkVodafone iyi yine
Dön kuzu bence deOndan geçmiştim buna tekrar dönerim artık
Yine kursta denk geldik aşkomAkşama hazır mıyız gençler
Akşam saat 20.00 - 21.00 saatleri arasında yeni kategori konumuz açılacaktır. Katılmak isteyenlerin bekliyorum
Jenna16
@C A N O
@Minnosprenses
@yasminsay
ASSOSyal
JOYz
@Zerre
Margaret Hale
@ELCOOO
@deynepnaz
Black Light
@WunderLost
@Oriana
Kukrim
@zzekta1
@Dahliadivin
@RedGirl
@pearlshine
Blue_Peri
@sweetgirlcandy
@firdefs
@KaramelDelisi
Nane Limon Kabugu
@mandalina01
@Elhan
Tenceresiz kaldim anne
@yenGEnC
yazdimHatırladın
Tebrikler❤Mune ikiminikprenses destina0505 E elsa83 White Mocha sedef10 N nicksizbirisi kskada Strongmom_ L labellefille darkmore Balanne26 Rezzene Nooption Pembepanterr Blue_Peri Mevrouw61 Pigment severussnape Pia Donna K Kostas Cileklivanilinn S Sibellla M Melekpoyraz1 burmer09 JOYz N Nickonemli G gzdypc melekomelek S Sude Keser
tarifimi begenip oy verdiginiz icin tesekkur ederim
Tavuk severim ama degisik tarif denemedim hiç düşünmem lazım shsjsjsAkşama hazır mıyız gençler
Akşam saat 20.00 - 21.00 saatleri arasında yeni kategori konumuz açılacaktır. Katılmak isteyenlerin bekliyorum
Jenna16
@C A N O
@Minnosprenses
@yasminsay
ASSOSyal
JOYz
@Zerre
Margaret Hale
@ELCOOO
@deynepnaz
Black Light
@WunderLost
@Oriana
Kukrim
@zzekta1
@Dahliadivin
@RedGirl
@pearlshine
Blue_Peri
@sweetgirlcandy
@firdefs
@KaramelDelisi
Nane Limon Kabugu
@mandalina01
@Elhan
Tenceresiz kaldim anne
@yenGEnC
Ne demek şeker kissss ellerine sağlıkMune ikiminikprenses destina0505 E elsa83 White Mocha sedef10 N nicksizbirisi kskada Strongmom_ L labellefille darkmore Balanne26 Rezzene Nooption Pembepanterr Blue_Peri Mevrouw61 Pigment severussnape Pia Donna K Kostas Cileklivanilinn S Sibellla M Melekpoyraz1 burmer09 JOYz N Nickonemli G gzdypc melekomelek S Sude Keser
tarifimi begenip oy verdiginiz icin tesekkur ederim
Merhaba bende yeni aldım dediğiniz markanın airfry ı ısıtma işini kaç derecede kaç dk da yapıyorsunuz patates kızartmasını falan kaç dk kaç derecede yapıyorsunuz ben beceremedim alışamadım daha tutturamıyorum bi türlüBenimki xiaomi airfryer. Ben memnunum Philips gibi büyük değil tabi. Kızartma için kullanıyorum daha çok. Ekmek bazlama, poğaça börek ısıtıyorum. O yönü ile iyi. İçine silikon kaplardan aldım. Kolaylık oluyor.