- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.773
Senin sakin bir yapın var sanki :))Insanlar değişiyor canım ama ben kücükkende aynıydım
Gerek yok canım kim ne yaparsa kendine yapar.Yaptıklarımız iyi veya kötü birgün ısıtılıp tekrar önümüze konacak:)Bırak iyi şeyler konsunYok abla eşim çok agresif olmasa yine yaparım yapacağımı da onun sinirlenmesi pek iyi olmiyor bir keresinde LED TV yi kırdı sinirle
Aynen canım öyle bir yapım var değişmiyor bazen depiştirmeye calıssamda olmuyor :)))Senin sakin bir yapın var sanki :))
Bak benim ablam da sakin durur ama bazen fırtınalar koparır hep öyle değil yani dışardan öyle gözükür sadece :)Aynen canım öyle bir yapım var değişmiyor bazen depiştirmeye calıssamda olmuyor :)))
Bende sakinim hatta bazı zamanlar çekingen:)Ama ortam benimse kimse tutamaz:)Aynen canım öyle bir yapım var değişmiyor bazen depiştirmeye calıssamda olmuyor :)))
En iyisi aslında kimseye değmemek:)Bak benim ablam da sakin durur ama bazen fırtınalar koparır hep öyle değil yani dışardan öyle gözükür sadece :)
Tabi her zaman sakin olmadıgım dönemler oluyor ama genel halim öyle diyelim az cok da burdan anlamıssınızdır :)))Bak benim ablam da sakin durur ama bazen fırtınalar koparır hep öyle değil yani dışardan öyle gözükür sadece :)
Aynen abla emeğin çok encok katlandınSunumu beraber yaptık değil mi
Ekledin mi canım tarifini
Bana da soğuk nevale derler ilk tanismada buni diyen arkadaşların bir çoğu ile sonradan gidip gelmeye başladık o zaman söyledilerBende sakinim hatta bazı zamanlar çekingen:)Ama ortam benimse kimse tutamaz:)
Bir zaman sonra mutlaka girdiğim ortamda dikkat çekerim:)Çekingenlik kalmıyor galiba:)
Olabilir abla bende aile arasında daha iyiyim ama girdiğim ortamda cekingenlik illaki oluyor :)))Bende sakinim hatta bazı zamanlar çekingen:)Ama ortam benimse kimse tutamaz:)
Bir zaman sonra mutlaka girdiğim ortamda dikkat çekerim:)Çekingenlik kalmıyor galiba:)
Tabi her zaman sakin olmadıgım dönemler oluyor ama genel halim öyle diyelim az cok da burdan anlamıssınızdır :)))
Sunum resimleri öylece kalsın kolaj yapma canım :)Aynen abla emeğin çok encok katlandın.. Abla henüz tarifi bile yazmadım ,yapım aşamaları kolaj falan yapcam
En iyisi oyledi abla yoksa çok eziyorlarSakin dururum ama delilik anım fenadır,dünürünü tehdit eden ayağını denk alan diyen benden başka dünür varmııdr hanımlar..
Yetiştirilme tarzı canım:)Benim kızlarda öyle pek sakinlerdir:)Öyle yetiştirdim:)Olabilir abla bende aile arasında daha iyiyim ama girdiğim ortamda cekingenlik illaki oluyor :)))
Haklısın abla arada asmaya calısıyorum işteSen çok sakinsin zıpcıpcım asdlında ne iyi ne kötü duruma göreşerbet vermek lazım.
Ablamla aramızda bir yas var o hiç sakin değil amaYetiştirilme tarzı canım:)Benim kızlarda öyle pek sakinlerdir:)Öyle yetiştirdim:)
Çok da seyetttme ekle gitsin azerun bomba gibi geliyor kork benceAynen abla emeğin çok encok katlandın.. Abla henüz tarifi bile yazmadım ,yapım aşamaları kolaj falan yapcam
Bende öyleyim canım:)Hemen içeri alamıyorum önce bir süzeceğim:)Bana da soğuk nevale derler ilk tanismada buni diyen arkadaşların bir çoğu ile sonradan gidip gelmeye başladık o zaman söylediler
Gerkcektn ilk tanışmada çok resmi oluyorum