• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Yok abla eşim çok agresif olmasa yine yaparım yapacağımı da onun sinirlenmesi pek iyi olmiyor bir keresinde LED TV yi kırdı sinirle :olamaz:
Gerek yok canım kim ne yaparsa kendine yapar.Yaptıklarımız iyi veya kötü birgün ısıtılıp tekrar önümüze konacak:)Bırak iyi şeyler konsun:60:

Aynen canım öyle bir yapım var değişmiyor bazen depiştirmeye calıssamda olmuyor :)))
Bak benim ablam da sakin durur ama bazen fırtınalar koparır hep öyle değil yani dışardan öyle gözükür sadece :)

Aynen canım öyle bir yapım var değişmiyor bazen depiştirmeye calıssamda olmuyor :)))
Bende sakinim hatta bazı zamanlar çekingen:)Ama ortam benimse kimse tutamaz:)
Bir zaman sonra mutlaka girdiğim ortamda dikkat çekerim:)Çekingenlik kalmıyor galiba:)

Bak benim ablam da sakin durur ama bazen fırtınalar koparır hep öyle değil yani dışardan öyle gözükür sadece :)
Tabi her zaman sakin olmadıgım dönemler oluyor ama genel halim öyle diyelim az cok da burdan anlamıssınızdır :)))

Sunumu beraber yaptık değil mi:KK70:
:KK200: :KK60: :KK36:
Ekledin mi canım tarifini:KK60:
Aynen abla emeğin çok encok katlandın :KK70: :KK74::KK60:.. Abla henüz tarifi bile yazmadım ,yapım aşamaları kolaj falan yapcam;)

Bir zaman sonra mutlaka girdiğim ortamda dikkat çekerim:)Çekingenlik kalmıyor galiba:)
Bana da soğuk nevale derler ilk tanismada buni diyen arkadaşların bir çoğu ile sonradan gidip gelmeye başladık o zaman söylediler

Gerkcektn ilk tanışmada çok resmi oluyorum

Olabilir abla bende aile arasında daha iyiyim ama girdiğim ortamda cekingenlik illaki oluyor :)))

Tabi her zaman sakin olmadıgım dönemler oluyor ama genel halim öyle diyelim az cok da burdan anlamıssınızdır :)))

Sen çok sakinsin zıpcıpcım asdlında ne iyi ne kötü duruma göreşerbet vermek lazım.

Aynen abla emeğin çok encok katlandın :KK70: :KK74::KK60:.. Abla henüz tarifi bile yazmadım ,yapım aşamaları kolaj falan yapcam:KK66:
Sunum resimleri öylece kalsın kolaj yapma canım :)

Aynen abla emeğin çok encok katlandın :KK70: :KK74::KK60:.. Abla henüz tarifi bile yazmadım ,yapım aşamaları kolaj falan yapcam:KK66:
Çok da seyetttme ekle gitsin azerun bomba gibi geliyor kork bence :rolleyes:

Bana da soğuk nevale derler ilk tanismada buni diyen arkadaşların bir çoğu ile sonradan gidip gelmeye başladık o zaman söylediler

Gerkcektn ilk tanışmada çok resmi oluyorum
Bende öyleyim canım:)Hemen içeri alamıyorum önce bir süzeceğim:)

Back