- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Hala yaziyorum bi bitmediEllerine sağlık ne zaman görmeye gelelim:)
Tatlı yiyip atlı doğuranı pek görmedimTecrübe konuşuyor
Yok canım o midesini bulandırır.Yayla çorbası yap şehriyeli veya pirinçliŞu zamana kadar istifra etmedi ama çok huysuz ve halsiz mercimek çorbası yapsammı
Gardasim gecmis olsun kuzu mu hasta?dun sabah benimki de oyleydi oglene turp gibi oldu masallah darisi basinizaTamam abla yoğurt çorbası yapayım çok üzülüyorum vurmasına çocuğa çünkü kız hiç karşılık vermiyor
Bizde öksürük ve boğaz ağrılarında yapılır:)Hiç duymamıştım adını bunun,valide çok yapr bunu grip olduğunda.
Tamam ablaYok canım o midesini bulandırır.Yayla çorbası yap şehriyeli veya pirinçli
Ne seviyor onu yap çorba şart değil ama ağır olmasınAh yese
İyi hadi sevindimYokmuş öyle bşey googleden haber geldi
Bizde öksürük ve boğaz ağrılarında yapılır:)
Sarımsak yemez ki gülüm ya çorba yapcam şimdiGardasim gecmis olsun kuzu mu hasta?dun sabah benimki de oyleydi oglene turp gibi oldu masallah darisi basiniza
Makarna hasla sarimsakli yogurtla yedir
Hayırlısı canım benim gönlümüz değişik olmasından yana yoksa kız erkek farketmezvalla bi de bana fesat dediler al işte
amin kuzum inşallahh sağlıkla gelsin de.. önemli değil cinsiyeti..
Var eklenecek canım:)Var mı bütün pasta yapacak olan Allah dan canım hiç tatlı çekmiyor
Kocasına dedim benimki de yılanAbowwwww kavgada bile denmezz
@HanimKelesimiGetir abla bak gördün müBende öyle düşündüm
Yok kankacım yaa böyle değildi cokk kavgamız olurdu onunlaAa neguxel o zamanlarda böyle komik miydi kankacim ☺
Bak sen naimeye eli masalı idi demekYok kankacım yaa böyle değildi cokk kavgamız olurdu onunla
Birde annesinin kurabiyesi cook güzel olurdu
Abla kızlar arturu biliyor muAynen arturada yaparım bunu hasta olduğu zaman ..
Kocasına dedim benimki de yılan
@HanimKelesimiGetir abla bak gördün mü
YılaaaaannnnnnnTamam merkezdemi yılann
Gördüm gördümmmm