- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Valla öyleydi kankacimBak sen naimeye eli masalı idi demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla öyleydi kankacimBak sen naimeye eli masalı idi demek
Senin ne zaman gelecek:)
Hayırlısı canım bekliyorum:)Bu hafta malzemelerii yapıp atacağım inşallah :)
Yılaaaaannnnnnn
Bana da herkes cadı derdi küçükken şimdi annemin alt komşusu kuzu gibi olmuşsun diyorValla öyleydi kankacim
Kobra olabilirCinsii neeeee yyılannnnnn
editorum benimBende öyle anladım
Bir iki güne gelir perşembeye kadar yapmam lazım :))Senin ne zaman gelecek:)
Bence hala cadısınBana da herkes cadı derdi küçükken şimdi annemin alt komşusu kuzu gibi olmuşsun diyor
Aynen öyle ablacım7 /24 itinayla hazırdasın ne çok şişirdim ama kafanı gece ayrı sabahın körü ayrı cansın can
Aklımız çok fena çalışıyorAma hamile kadına öyle cevap vermiş bizde değil suçeditorum benim
Bir iki güne gelir perşembeye kadar yapmam lazım :))
Sunumu beraber yaptık değil miAynen öyle ablacım7 /24 itinayla hazırdasın ne çok şişirdim ama kafanı gece ayrı sabahın körü ayrı cansın can
Yok yik eşim müsaade etmiyor etmese iflahini kuruturum bana kötülük yapanların eşim frenliyor beniBence hala cadısın
Ama tatlı bir cadısınYok yik eşim müsaade etmiyor etmese iflahini kuruturum bana kötülük yapanların eşim frenliyor beni
Biz küçükken daha doğrusu eşim askere gitmeden tekme tokat kavga etmiştik eşimle tabi o zaman sevgili falan değildik
Ama erkekelrin tabiri degilmidir o çocuk istedikleri zaman söyler benimkisiAklımız çok fena çalışıyorAma hamile kadına öyle cevap vermiş bizde değil suç
Hadi hayırlısı merakla bekliyorum:)
Insanlar değişiyor canım ama ben kücükkende aynıydımBana da herkes cadı derdi küçükken şimdi annemin alt komşusu kuzu gibi olmuşsun diyor
Ama erkekelrin tabiri degilmidir o çocuk istedikleri zaman söyler benimkisi
Kobra olabilir
Yok abla eşim çok agresif olmasa yine yaparım yapacağımı da onun sinirlenmesi pek iyi olmiyor bir keresinde LED TV yi kırdı sinirleAma tatlı bir cadısın
Bence zararlı değilsin kendini kandırma için yumuşak :)Biri seni tuttuğu için durmuyorsun:)Yapmak istesen yine yaparsın
Olur ablamHahahahaha bizimkide boğa olmuş kırmızımı göstersemmmm ne dersinn