Ben hiç tarih yazmıyomya abla kızFarketmez canım yani sunum yaptığınız tarihi yazsanız olur:)
Eveeet balkanlardan bir gazz geldi banaKendine güven ve o pastayı yap
Abla sana hayalimdeki pastayı anlaticamKendine güven ve o pastayı yap
İlk onu verdim canım:)Çikolatalı pasta diycem ama saniyesinde kapılmıştır
30'a kadar yolu var:)
Görsel olarak mı:)Abla sana hayalimdeki pastayı anlaticam
12 saatte 25 tarif verdim daha kaç hafta var zor mu
Ah bacııım bende ona dikmiştim gözümü amma velakin almış kim aldıysaÇikolatalı pasta diycem ama saniyesinde kapılmıştır
O zor deilde, benim birincilik zor12 saatte 25 tarif verdim daha kaç hafta var zor mu
İlk onu verdim canım:)
Yeni sistem güzel oldu ama birazda zor oldu kuzular,kategorinin açılmasını 4 gözle beklemek gerekiyor vallaAh bacııım bende ona dikmiştim gözümü amma velakin almış kim aldıysa
Hayırlısı canım:)O zor deilde, benim birincilik zor
O kadar cikolatalar, coconatlar, chiskekler, tiramisular varken
Canım günlerdir konuşuyoruz bugün öğlene doğru açılacak diye ondan takipte olunca kaçmıyor:)Yeni sistem güzel oldu ama birazda zor oldu kuzular,kategorinin açılmasını 4 gözle beklemek gerekiyor valla
Ya sen tarifinin farkında değil misin :)Çikolatada kullanabilirsin:)Yaptığın süsleme ile her şey değişebilir:)Ah bacııım bende ona dikmiştim gözümü amma velakin almış kim aldıysa
Keşke daha erken gireydim çiçeğem şansıma küseyim birdahakine artıkCanım günlerdir konuşuyoruz bugün öğlene doğru açılacak diye ondan takipte olunca kaçmıyor:)
Hayırlısı canımKeşke daha erken gireydim çiçeğem şansıma küseyim birdahakine artık
Boya kalemlerim yok simulator kullanicam ☺Görsel olarak mı:)
Ben bekledimde olmadı önden erken davranan cabuk davranan kapıyo, gerçekten dediğin gibi güzel ve zor olduYeni sistem güzel oldu ama birazda zor oldu kuzular,kategorinin açılmasını 4 gözle beklemek gerekiyor valla
Tarifimin farkındayımda pasta olursa diye bir hayal kurmuştum abla o pastaya yönelik ,bunda gördüğüm görsellerden süslemeden başka değişik ne yapabilirim onun kafasındayım birazda :)Ya sen tarifinin farkında değil misin :)Çikolatada kullanabilirsin:)Yaptığın süsleme ile her şey değişebilir:)
Acele etme araştırTarifimin farkındayımda pasta olursa diye bir hayal kurmuştum abla o pastaya yönelik ,bunda gördüğüm görsellerden süslemeden başka değişik ne yapabilirim onun kafasındayım birazda :)