Nerde satılıyor şeker hamuru yiiiaaaNevreste abla kaçırdım mı bilmiyorm şeker hamuru kullanmak serbest mi pastalarda
Bir tane verdim canım :)İstersen kullanabilirsin:)Nevreste abla kaçırdım mı bilmiyorm şeker hamuru kullanmak serbest mi pastalarda
Pasta malzemesi satılan yerlerde var:)Hatta dr oetkerin marketlerdede oluyor:)Nerde satılıyor şeker hamuru yiiiaaa
Ben yapıyorum ☺Nerde satılıyor şeker hamuru yiiiaaa
Bilmiyodum neysem ben eski usul yaparım zatiii çokta şeeyetmeye gerek yokyiiaaa pastacılar var burda. yarın pazar inşallah o şeyi bulurum abla gecen hafta yoktu. Akşam markete gitmiştik ordada yoktu ne oliyi herkez almışmı kapış kapış anlamadımPasta malzemesi satılan yerlerde var:)Hatta dr oetkerin marketlerdede oluyor:)
Bulursun umarım:)Senin aslında çeşit çok ve en göze batanlardan biraz araştırma yap:)Bilmiyodum neysem ben eski usul yaparım zatiii çokta şeeyetmeye gerek yokyiiaaa pastacılar var burda. yarın pazar inşallah o şeyi bulurum abla gecen hafta yoktu. Akşam markete gitmiştik ordada yoktu ne oliyi herkez almışmı kapış kapış anlamadım
Yap yap vur tohatı yüzüme yüzüme canoBen yapıyorum ☺
Çeşitmi çok valla abla hep o gördüğümüz pastalardan buldum ben ya benndemi sorun var neBulursun umarım:)Senin aslında çeşit çok ve en göze batanlardan biraz araştırma yap:)
bazı büyük marketlerde var Migros gibi yada pastacılık malzemeleri satan yerlerdeNerde satılıyor şeker hamuru yiiiaaa
Hmm meraktan sordum abla önceki pastalarda yoktu ya acaba var mı diyeBir tane verdim canım :)İstersen kullanabilirsin:)
Bunda her şey serbest canım:)bazı büyük marketlerde var Migros gibi yada pastacılık malzemeleri satan yerlerde
Hmm meraktan sordum abla önceki pastalarda yoktu ya acaba var mı diye ☺
Abla yiteeee yiteeee kapat artıkın alımı daha ne kaldı yahuuu vallahi düşündükçe pastalar üzerime geliyoooo25. pastayı vermiş bulunmaktayım ben hariç
30'a kadar yolu var:)Abla yiteeee yiteeee kapat artıkın alımı daha ne kaldı yahuuu vallahi düşündükçe pastalar üzerime geliyoooo
Nevros, misal diyelim ben pastamı yaptım tarihimide attım ama pastanın biraz beklemesi gerekiyor sunum fotosu ertesi gün çekilecek ne zaman ekliyoruz yapıldığı tarihte mi25. pastayı vermiş bulunmaktayım ben hariç
Yap yap vur tohatı yüzüme yüzüme cano
İzninle çekilebilirmiyem bende accık umut vardı nokta kadan oda gitti30'a kadar yolu var:)
Farketmez canım yani sunum yaptığınız tarihi yazsanız olur:)Nevros, misal diyelim ben pastamı yaptım tarihimide attım ama pastanın biraz beklemesi gerekiyor sunum fotosu ertesi gün çekilecek ne zaman ekliyoruz yapıldığı tarihte mi
Şimdi vurda pastada vurma yiiaa
Kendine güven ve o pastayı yapİzninle çekilebilirmiyem bende accık umut vardı nokta kadan oda gitti