• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Pasta malzemesi satılan yerlerde var:)Hatta dr oetkerin marketlerdede oluyor:)
Bilmiyodum neysem ben eski usul yaparım zatiii çokta şeeyetmeye gerek yokyiiaaa pastacılar var burda. yarın pazar inşallah o şeyi bulurum abla gecen hafta yoktu. Akşam markete gitmiştik ordada yoktu ne oliyi herkez almışmı kapış kapış anlamadım 😂

Bilmiyodum neysem ben eski usul yaparım zatiii çokta şeeyetmeye gerek yokyiiaaa pastacılar var burda. yarın pazar inşallah o şeyi bulurum abla gecen hafta yoktu. Akşam markete gitmiştik ordada yoktu ne oliyi herkez almışmı kapış kapış anlamadım 😂
Bulursun umarım:)Senin aslında çeşit çok ve en göze batanlardan biraz araştırma yap:)

Bulursun umarım:)Senin aslında çeşit çok ve en göze batanlardan biraz araştırma yap:)
Çeşitmi çok valla abla hep o gördüğümüz pastalardan buldum ben ya benndemi sorun var ne

bazı büyük marketlerde var Migros gibi yada pastacılık malzemeleri satan yerlerde

Hmm meraktan sordum abla önceki pastalarda yoktu ya acaba var mı diye ☺
Bunda her şey serbest canım:)

25. pastayı vermiş bulunmaktayım ben hariç :KK45: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Abla yiteeee yiteeee kapat artıkın alımı daha ne kaldı yahuuu vallahi düşündükçe pastalar üzerime geliyoooo:confused:

25. pastayı vermiş bulunmaktayım ben hariç :KK45: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Nevros, misal diyelim ben pastamı yaptım tarihimide attım ama pastanın biraz beklemesi gerekiyor sunum fotosu ertesi gün çekilecek ne zaman ekliyoruz yapıldığı tarihte mi :KK64:

Nevros, misal diyelim ben pastamı yaptım tarihimide attım ama pastanın biraz beklemesi gerekiyor sunum fotosu ertesi gün çekilecek ne zaman ekliyoruz yapıldığı tarihte mi :KK64:
Farketmez canım yani sunum yaptığınız tarihi yazsanız olur:)

Back