Kekler - Pastalar Fotoğraflı Pasta Tarifleri

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Makinaya yorgan atmıştım onu serdim mutfakta en az 20 kislik bulaşık vardı onu hakladim tekrar makinaya çamaşır topladım

Eşimin yiyecekelrini hazırladım zaten hazırdı da tabağa çektim kızı uyuttum

Salonun yerleri bezle sildim saat geç oldu Süpürge için 🤪🤨
Ve geldim :KK45:

Canfeb Canfeb aklıma şey geldi gerçi senin oğlan küçük de duphalac var kabızlık ilacı

O bağırsakları hemen faaliyete geçiriyor daha çabuk çıkar ama çok küçük seninki :KK43:

Canfeb Canfeb aklıma şey geldi gerçi senin oğlan küçük de duphalac var kabızlık ilacı

O bağırsakları hemen faaliyete geçiriyor daha çabuk çıkar ama çok küçük seninki :KK43:
Yok canım kabiz değil bikere yaptı ama onda çıkmadı yarinkine bakicam artık

Kabız olduğu için demedim bağırsakları çalıştırıyor ya bir an önce çıkar o zaman ..aman dediğimi yapma birde cocuguj bagirsaklari bozulur falan :KK43:
Yok canım Dr vermedikce ilaç vermiyorum zaten hatta Dr un verdiği antibiyotikleri bile vermedim calpol disinda ilaç kullanmadik daha :olamaz:

Yok canım Dr vermedikce ilaç vermiyorum zaten hatta Dr un verdiği antibiyotikleri bile vermedim calpol disinda ilaç kullanmadik daha :olamaz:
Ben çok ullandim ilaç biz aylarca kullanmayıp bir senede kullanılacak ilacı bir ayda kullanıyoruz hasta olunca çocuklar :olamaz:

X