- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Tamam ablaAcele etme araştır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam ablaAcele etme araştır
25 tarifmiii kac kisi katılcak bole12 saatte 25 tarif verdim daha kaç hafta var zor mu
Sen tarif almadın:)25 tarifmiii kac kisi katılcak bole
bilyomm ablaa ya yine dona kaldimSen tarif almadın:)
Nerdesin sen bu saate kadarbilyomm ablaa ya yine dona kaldim
ortim is yapyom ya hic vaktim olmuyo.Nerdesin sen bu saate kadar
Aldın mı tarif minikİyi geceler yazmissiniz ama ben yine geldim kısa süreli
Iyi canım kaka bekledim bütün gün kulakligin silikonunu yuttu sabah cikaramadı sipaortim is yapyom ya hic vaktim olmuyo.
nasilsin gorusmeyeli
Aldım aldımAldın mı tarif minik
Ne oldu sahi çıkarttı mi sonraIyi canım kaka bekledim bütün gün kulakligin silikonunu yuttu sabah cikaramadı sipa
Yok canım kabiz değil bikere yaptı ama onda çıkmadı yarinkine bakicam artıkCanfeb aklıma şey geldi gerçi senin oğlan küçük de duphalac var kabızlık ilacı
O bağırsakları hemen faaliyete geçiriyor daha çabuk çıkar ama çok küçük seninki
Kabız olduğu için demedim bağırsakları çalıştırıyor ya bir an önce çıkar o zaman ..aman dediğimi yapma birde cocuguj bagirsaklari bozulur falanYok canım kabiz değil bikere yaptı ama onda çıkmadı yarinkine bakicam artık
Ne aldın ne aldın banada söyleAldım aldım
Yok canım Dr vermedikce ilaç vermiyorum zaten hatta Dr un verdiği antibiyotikleri bile vermedim calpol disinda ilaç kullanmadik dahaKabız olduğu için demedim bağırsakları çalıştırıyor ya bir an önce çıkar o zaman ..aman dediğimi yapma birde cocuguj bagirsaklari bozulur falan
İçinde şeker var un var çikolata var kakao var çok sır verdim yeter :)Ne aldın ne aldın banada söyle
Ben çok ullandim ilaç biz aylarca kullanmayıp bir senede kullanılacak ilacı bir ayda kullanıyoruz hasta olunca çocuklarYok canım Dr vermedikce ilaç vermiyorum zaten hatta Dr un verdiği antibiyotikleri bile vermedim calpol disinda ilaç kullanmadik daha