Kekler - Pastalar Fotoğraflı Pasta Tarifleri

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
hosgeldin bukadar yorgunlugun üzerine güzel bi kk ii gider dimi

benzemiyo da arkadan ama
Nevo gece bunu okudum kahkaha atmamak icin kendimi zor tuttum
Bu emojide tam benlik üst dişler tam altlar yok
Hakket o nasil emojioyle nasil gulunur ki
Hadi ben kaçtım kızlar Allah a emanet olun gelirim belki işleri tooarlarsam azerin benim yerimde olsa aynı benim gibi evi sabaha kadar temizlerdi
Yok kanka ben sadece sabahlari is basi yapiyorumbebeler uyuyunca bi rahatlama geliyo bana
Nerde satılıyor şeker hamuru yiiiaaa
Her markete gittigimde pasta susu aliyorum benimki de habire konusud kullanmiyosun zaten neden aliyosun diyeben de bi gun kullanirim diyodumiste o gun bu gunmus
25. pastayı vermiş bulunmaktayım ben hariç
Sen yapma bari nevo
günaydın oooooooo ne çok konuşmuşsunuz
Gunaydin canim

Aynen

Ben kendi adıma iyiyim. Uzun zamandır katılmadım ben, sen katılacak mısın? :)
Yok canım katılamam. Türkiye deyim, pazar günü yola çıkacağız, acilen yerleşip bayram temizliğine başlamam lazım. 2 yetişkin oğlanı evde bıraktık, evin hâli dehşettir.

oo alıntı kraliçesi

Yok canım katılamam. Türkiye deyim, pazar günü yola çıkacağız, acilen yerleşip bayram temizliğine başlamam lazım. 2 yetişkin oğlanı evde bıraktık, evin hâli dehşettir.
Yurtdışında mı oturuyorsunuz abla siz Yakalamışken bir şey sorabilir miyim Stant mikserler yurtdışında daha mı uygun acaba burda en az 500₺ markası da duymadığım bir marka

Malesef öyle. Bi kere mevlananın sözünü paylaşmıştım. Büyük görümcem aradı, o kime diye. Bende engelledim, herşeyin hesabını vermek zorundayız sanki
Benim görümcelerde benim paylaştığımı ss alıp eşime yolluyorlar noldu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…