- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.694
Belki beni öyle oyaliyordur müdür ilk oğlanı tam gün vermiştimAllahtan bizim burda oyle bi kural yok
Yönetmelik derken milli egitimw bağlı kreşleri mi kapsıyor
Bende tam gün gondermek isitorum
Bana da çalışan anne değilsin diyorlar çalışan anneler için mis tam gün
Benimkiler 26 ayliklardi krese basladiklarinda ve tam gun gidiyolar
Merak etme alisiyolar
Ooo geliyorum kuzu azönceki beni kesmedi zatenBlue_Peri bacım gel bu akşam nescafen benden
Sağol Lokumum valla döktürcez kendi adıma bişey diyememde rakipler fenaaaa busefer ki kategoride hadi hayırlısı bakalım@balbocuuuBlue_Peri @Tatlianne20 @minik kalp0753
Hayırlı olsun canlar döktürün bakalım enfes tatlar
Bu arada bize ucuz cocuklarimiz oldugu icin arsa veriyolar gidip yazilmak gerek ama benimki usengecliginden onu bile yapmiyor kac sene oldu
Evet öyleydi ilk giden oğlum şimdi 5. Sınıf a geçti o zaman tam gün göndermiştim onuyok yarım gün gidip yarım maas aliyosun. ben işe yarım gün gidip çocuğu da yarım gün vercektim. tam gün parası isteseler ona da raziyim ama işte yönetmelik yok. öyle olunca da kurum insiyatif kullanip yarım gün çalıştırmıyo.
devlet anaokuluna mi gidiyo seninkiler
Bizim burda oyle hatta durumu olmayanlara ev bile veriyolar o biraz zor isaaa ilk kez duyuyorum bunu. kulağından tut da götür bacim be. çocuklar için biseye yarar belki. bu erkeklerin rahatlığı da beni benden alıyo
Evet öyleydi ilk giden oğlum şimdi 5. Sınıf a geçti o zaman tam gün göndermiştim onu
İkinci oğlan da şimdi ikiye geçti
Onda iken işte çalışan annelerin çocuklarını tan gün aldıklarını söyledi müdür
Şimdi 3. De yönetmelik ne olur bilmem
Bizim burda oyle hatta durumu olmayanlara ev bile veriyolar o biraz zor is
Arsa da ev icin veriliyor zaten
Demin soyledim yine unutuyorum diyo
Bilmiyorum ki ugrasmadim öyle denilince sabahçı olarak verdim bende ama ye iç oyna derken birşey öğrenemedi abisi tam gün giderken daha iyiydiAllah Allah ya. kamu da bi acayip ya tek tiplestiremediler bi türlü. çocuk durmasa evde olan anne erken alır zaten. çocuğunu ziyan etcek değil ya.
sacmaymis yani. bizim devlet anaokulları 3 yaştan itibaren aldığı için özel krese gidecek. bakalım bu ay gidip bakicaz bı iki yere umarım sorunsuz olur.
sizin de inşallah düzelir ya. çalışıyorum deyince çalıştığına dair evrak mi istiyolar peki
Çok tatlısın
Burdayim ama cika bilirim her anNerde bu insancıklar nereye gitti
Şu şarkıyı artık eşim bile ezberleyecek youtub.... Bile alışmış
Bilmiyorum ki ugrasmadim öyle denilince sabahçı olarak verdim bende ama ye iç oyna derken birşey öğrenemedi abisi tam gün giderken daha iyiydi
Tamam bakalım bende işlerimi ualletnem lazım bizimki afkuracak yer arıyorBurdayim ama cika bilirim her an
İşte o öğrenemedi dediğim oğlum şuan sınıf ikincisi övünmek gibii olmasınbelki üzerine dusmuyodur. her çocuk farklı oluyo ya. bide öğrendiğini göstermiyo da olabilir. yarım gün de olsa yaşıtlarıyla vakit geçirmesi çok güzel :)
benim oğlana kitap oku sabaha kadar hiç sıkılmaz ama oyun oynayacak sabri hic yok. anca kosar deli dana gibi. yengemin çocuğuyle aralarinda 3 hafta var. onunkide oturur kendi kendine oynar. oyuncaklardan sıkılmaz.
sen şimdi ogrenmiyo sanarsin ama cocuklar gördüğünü duyduğunu direk hafizaya kaziyo.
Nerde bu insancıklar nereye gitti