Emin misin:)Benim tarifi unutmuşsun ama![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emin misin:)Benim tarifi unutmuşsun ama![]()
Babamın köyünde hiç girmem yine halam kaç kere anlattı yılanı şöyle öldürdük şöyle çöreklenmiş diyeTam bir işkence![]()
Ne tarifiEmin misin:)
Emin misin:)
Teşekkür ederim canım
Bu da benden sana gelsin![]()
Anamm atlasa ordann yilannnBabamın köyünde hiç girmem yine halam kaç kere anlattı yılanı şöyle öldürdük şöyle çöreklenmiş diye
Hadi ısırdı ölmedij diyelim ben donumu toplamadan kaçarım yılan görsem![]()
Tesekkur ederim canimduse kalka buyuttuk teyzeleri:)3 yaslarini bitirdiler cok Sukur
![]()
Yemek topiginde de çok.uygun bir konu olduTüm wc anilarimi anlattim artık gidebilirim sanırım![]()
Postaladim bileoy maşallah kuzulara yabundan sonra biraz daha rahat edersin inşallah :) postala anaokuluna onları
![]()
![]()
Simdi yine wcde misin kankaTüm wc anilarimi anlattim artık gidebilirim sanırım![]()
Tesekkur ederim balim ama acmadi sarki![]()
Postaladim bilekrese gidiyolar
darisi basina
![]()
Yok eşim işte full um bugün :))Simdi yine wcde misin kanka![]()
Böyle atayım o zaman, inşallah açılır![]()
Yarim gun mu gidecekbizimki de nasip olursa kasimda baslayacak :)
bi yandan da sovuyorum bu yarim gün yönetmeliği çıkmadı diye![]()
Tesekkur ederim canim
Yarim gun mu gidecek![]()
Yönetmelik derken milli egitimw bağlı kreşleri mi kapsıyoryok tam gün gitmek zorunda. yarım gün yönetmeliği çıksa yarım gün göndercektim. ama üç senedir yok hala
ben abartiyorum belki de bilmiyorum. tam gün çok geliyo bana o yaş için
Benimkiler 26 ayliklardi krese basladiklarinda ve tam gun gidiyolaryok tam gün gitmek zorunda. yarım gün yönetmeliği çıksa yarım gün göndercektim. ama üç senedir yok hala
ben abartiyorum belki de bilmiyorum. tam gün çok geliyo bana o yaş için
Allahtan bizim burda oyle bi kural yokYönetmelik derken milli egitimw bağlı kreşleri mi kapsıyor
Bende tam gün gondermek isitorum
Bana da çalışan anne değilsin diyorlar çalışan anneler için mis tam gün![]()