- 8 Nisan 2017
- 57.063
- 301.380
- 698
Ben böyleyim temizlikti tuvalette kreş e bağladık olayı pastaya gecemedikkreş muhabbetinde kaçtılar bence![]()
pasta tarifine kreş soktuk
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben böyleyim temizlikti tuvalette kreş e bağladık olayı pastaya gecemedikkreş muhabbetinde kaçtılar bence![]()
pasta tarifine kreş soktuk
![]()
İşte o öğrenemedi dediğim oğlum şuan sınıf ikincisi övünmek gibii olmasın![]()
bunlar toplumun kanayan yaralari. bir parmak basip kanatip bantlamiyak mi demiBen böyleyim temizlikti tuvalette kreş e bağladık olayı pastaya gecemedik![]()
Çok zeki ondan sanırım aslında ben ilgilenmedi saniyorim en ince ayrintisini o bana söylüyor zekası anasına çekti heralde diğerleri aynı babasıkız Allah seniAllah'tan ogrenememis ha
![]()
bide öğrense napcaktiniz
![]()
Nereye micacak bu insanlar diyordu adamın biri aklıma o geldibunlar toplumun kanayan yaralari. bir parmak basip kanatip bantlamiyak mi demi![]()
Yemek yiyorum karnım.aciktiNerde bu insancıklar nereye gitti![]()
Çok zeki ondan sanırım aslında ben ilgilenmedi saniyorim en ince ayrintisini o bana söylüyor zekası anasına çekti heralde diğerleri aynı babası![]()
Yemek yiyorum karnım.acikti![]()
Bana bile kalmamıştıBen geldimm, bakalim bana tarif kalmismi![]()
Sağol canım bunyeyiyide alistirdimafiyet olsun :) bu saatte yiyince uyku sıkıntı olmuyo mu![]()
Neredesin bu saate kadar demedik mi gündüz açılacakBen geldimm, bakalim bana tarif kalmismi![]()
Bende dolma götürüyorum çayla gel beraber olsun :))Yemek yiyorum karnım.acikti![]()
Kaynanansinq temizlik yapacaktı sankiNeredesin bu saate kadar demedik mi gündüz açılacak![]()
Eve bi saat oldu gireli, dier gelinler temizlige gelmedi iki kisiydik giremedimNeredesin bu saate kadar demedik mi gündüz açılacak![]()
Bende dolma götürüyorum çayla gel beraber olsun :))
Hayırlısı buluruz bir tarif:)Eve bi saat oldu gireli, dier gelinler temizlige gelmedi iki kisiydik giremedim![]()
Sağol canım bunyeyiyide alistirdim
Uyku anca ikiye doğru o zamana kadar hazm ederim herhalde ☺