- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Yaa tesekkur ederim canimabla zaten ikiz olacak diye çok korkmuştum. elhamdülillah Yarabbi Şükür tek çocuk
ben üç tane birden bakamazdim. senin yavrularını seven güzel gozlerinden operimBirTutamMutluluk20 vallahi hakkın odenmez
Senden korkulur:)Esteuzu billahgece gece
Amin inşaallahAy ne güldüm ya elhamdülillah Allah bugunumu aratmasin
Yaa tesekkur ederim canimhic bir annenin hakki odenmez
Seçilenlerde var canım:)Nevreste abla bu etikettekiler seçilen tarifler mi :)
Ay öyle bende girdiydim bi kere kapıda yarım altında açıklık var nasıl.yapacagimi şaşırdım.gece yarısını bekledimBende köylerde giremem bazı köylerde ev dışarda oluyor ya micimi bisey ısırır diye korkuyorum rekor 2.5 gün su bişey yemeden içmeden tuttum kendimi
Oynayayim mı yine etiketlerleSeçilenlerde var canım:)
Begeniriz tabi ki begenmiyiz
Ama kıskanç canfeb begenmeyebilir soyliyeyim
Teşekkür ederim canım
Hayır elleme lütfenOynayayim mı yine etiketlerle
He o zaman beğenir kesinbeğenir o beğenir pastayı ona göndereceğim ben Doğum günüymüş ☺
Seçilenlerde var canım:)
Aynen canım muhteşem olacak:)genel olarak yani :) görsel bir şölen bizi bekliyo bence
Tesekkur ederim canimyooo şimdi herkesin çocuğu kendine zor tamam da. senin ×3 herşeyin. bi hastalansa biri, asiya gitsen, dis cikarsa falan...
yok yok kuzum Allah sana güç sağlık sabır versin. evlatlarına hayırlı güzel ömürler versin. güzel yazılar yazsin :) :) :)
Senin gene altı acıkmış bazininin onu transparan oluyor önünden ne geçiyor tahta kapının arasında görüyorsunAy öyle bende girdiydim bi kere kapıda yarım altında açıklık var nasıl.yapacagimi şaşırdım.gece yarısını bekledim
Tam bir işkenceSenin gene altı acıkmış bazininin onu transparan oluyor önünden ne geçiyor tahta kapının arasında görüyorsun
Eşimin köyünde bir de tam wc kapısının karşısına saldalye çekip sana yan şekilde oturuyorlar nasıl gireceksin öyle tuvalte akitacak çeşme de yok kovadan su boşaltma n lazım
Benim tarifi unutmuşsun amaHayır elleme lütfen