- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.694
Ben böyleyim temizlikti tuvalette kreş e bağladık olayı pastaya gecemedikkreş muhabbetinde kaçtılar bencepasta tarifine kreş soktuk
İşte o öğrenemedi dediğim oğlum şuan sınıf ikincisi övünmek gibii olmasın
bunlar toplumun kanayan yaralari. bir parmak basip kanatip bantlamiyak mi demiBen böyleyim temizlikti tuvalette kreş e bağladık olayı pastaya gecemedik
Çok zeki ondan sanırım aslında ben ilgilenmedi saniyorim en ince ayrintisini o bana söylüyor zekası anasına çekti heralde diğerleri aynı babasıkız Allah seniAllah'tan ogrenememis ha bide öğrense napcaktiniz
Nereye micacak bu insanlar diyordu adamın biri aklıma o geldibunlar toplumun kanayan yaralari. bir parmak basip kanatip bantlamiyak mi demi
Yemek yiyorum karnım.aciktiNerde bu insancıklar nereye gitti
Çok zeki ondan sanırım aslında ben ilgilenmedi saniyorim en ince ayrintisini o bana söylüyor zekası anasına çekti heralde diğerleri aynı babası
Yemek yiyorum karnım.acikti
Bana bile kalmamıştıBen geldimm, bakalim bana tarif kalmismi
Sağol canım bunyeyiyide alistirdimafiyet olsun :) bu saatte yiyince uyku sıkıntı olmuyo mu
Neredesin bu saate kadar demedik mi gündüz açılacakBen geldimm, bakalim bana tarif kalmismi
Bende dolma götürüyorum çayla gel beraber olsun :))Yemek yiyorum karnım.acikti
Kaynanansinq temizlik yapacaktı sankiNeredesin bu saate kadar demedik mi gündüz açılacak
Eve bi saat oldu gireli, dier gelinler temizlige gelmedi iki kisiydik giremedimNeredesin bu saate kadar demedik mi gündüz açılacak
Bende dolma götürüyorum çayla gel beraber olsun :))
Hayırlısı buluruz bir tarif:)Eve bi saat oldu gireli, dier gelinler temizlige gelmedi iki kisiydik giremedim
Sağol canım bunyeyiyide alistirdim
Uyku anca ikiye doğru o zamana kadar hazm ederim herhalde ☺