İyi geceler canım:)İyi geceler herkese
Hos ben bile ugrayamiyorum artik
Aynen benimki de oyle hemen kaldir o yaziyi 18 yasindaki ergen misin diyo
Yapmayin ulen oyle seyler aslan yattigi yerden belli olur
Ozel alan diyosun yani
Bir keresinde paylaştım bir yerde beni engelledilerBu bana çok oluyor lafı hiç adresine ulastiramiyorum
Aynen gece vardiyası zaten yatak soğumadan vardiyalı yatıyoruz ne gerek var
Benim de alınması gerekenler hiç alınmıyor yada alınıyor bana caktirmiyorlarBir keresinde paylaştım bir yerde beni engelledilerOysa üzerine alması gerekenler onlar değildi
Ben kimsenin merak etmiyorum yatak odasını çocuklar girse kızarak çıkartırımHos ben bile ugrayamiyorum artik
Aynen benimki de oyle hemen kaldir o yaziyi 18 yasindaki ergen misin diyo
Yapmayin ulen oyle seyler aslan yattigi yerden belli olur
Ozel alan diyosun yani
Ben de her lafsokmayi uzerime aliniyorum sizde de oluyo muAnlaması gereken üzerine almıyor:)
Gerçi çevremde laf sokacağım şimdilik kimse yok ben hayata laf sokacağım oda anlamıyorBenim de alınması gerekenler hiç alınmıyor yada alınıyor bana caktirmiyorlar
Yok vallahi alınmamBen de her lafsokmayi uzerime aliniyorum sizde de oluyo mu
Benim var laf sokmak gereken kişiler ama uygun laf bulamıyorumGerçi çevremde laf sokacağım şimdilik kimse yok ben hayata laf sokacağım oda anlamıyor
kk birinci noteri şuan evime gelsen oturacak tek yer klozet oda WC bossa
Bugün tüm gün çocuklar dışarda idi bende arkalarında yedik içtik dışarı icktik şuan yine herkes açım diyor ben burda
Ben gelininkolere bakıyorum annemle gelin yapıyorlar bazenYok vallahi alınmam
Üzerime almıyorum hiç bir şeyi:)Ben gelininkolere bakıyorum annemle gelin yapıyorlar bazen
Bebe kac aylikanlasana bacim yatamiyoz
ben zaten bebe doğdu dogali yatamiyomaz kaldı delirmeme
Bende başka yerde tuvalete giremem cocuklarda öyle oldu bana cektilerama bak bı dışarda tuvalate giremeyen insanlar vardir. bide evde kuru ekmek de olsa yemeden doymayanlar vardır
senin bebeler demekki dışarda doymayanlardan. benimkide dışarda tuvaletini yapamaz aglar durur
Benimkiler de evde yer hep iki tane erkek çocuğu var eşkıya gibiler onlar eve çıkıp hallediyor kizinda altı bağlı WC sıkıntısı yokama bak bı dışarda tuvalate giremeyen insanlar vardir. bide evde kuru ekmek de olsa yemeden doymayanlar vardır
senin bebeler demekki dışarda doymayanlardan. benimkide dışarda tuvaletini yapamaz aglar durur
Bana der de altta kalirim diye icim icimi yiyo bazenYok vallahi alınmam
Benim var laf sokmak gereken kişiler ama uygun laf bulamıyorum
İyiyiz çok şükür canım senİyi akşamlar canımnasılsın aldın mı tarifini
Geçen bir yerde WC girdim bilinen bir petrol ofisi yanıma peçete alıp girmiştimBende başka yerde tuvalete giremem cocuklarda öyle oldu bana cektiler