- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
Bebe kac aylikAllah kolaylik versin
20 aylık :) Allah razı olsun tam bir koala doğurmuşum pişman değilim ama hep bana yapışık olsun diye dua etmiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebe kac aylikAllah kolaylik versin
En bomba tarif mutlaka yapılmalı Hepsini korkutayımİyiyiz çok şükür canım sen❤ Aldım ama yapabilirim inşallah bayramdan önce yapmaya çalışacağım yoksa yapamayabilirim. Hayırlısı
BirTutamMutluluk20 üçüzleri var bence haline şükret20 aylık :) Allah razı olsun tam bir koala doğurmuşum pişman değilim ama hep bana yapışık olsun diye dua etmiştim
Bende iyiyim çok şükür canım yaparsın inşallah canımİyiyiz çok şükür canım sen❤ Aldım ama yapabilirim inşallah bayramdan önce yapmaya çalışacağım yoksa yapamayabilirim. Hayırlısı
Gurtmingotam benim adıma mi konuşuyorBende iyiyim çok şükür canım yaparsın inşallah canım
Benimkiler de evde yer hep iki tane erkek çocuğu var eşkıya gibiler onlar eve çıkıp hallediyor kizinda altı bağlı WC sıkıntısı yok
İnşallah hayırlısı bakalım beğenecek misiniz değişik bir görseli olacakBende iyiyim çok şükür canım yaparsın inşallah canım
Alıntılar karışmışGurtmingotam benim adıma mi konuşuyor
Evet oyleleride var ama yapamam işteGeçen bir yerde WC girdim bilinen bir petrol ofisi yanıma peçete alıp girmiştim
Gönül rahatliyla yaptım o ne temiz teknolojik ve hijyenik bir wc dur yarabbim benim tuvaletten daha iyidi hersey elini göstererek çalışıyor dokunmiyorsun bile
Aaa evet şimdi farkettimGurtmingotam benim adıma mi konuşuyor
Yine alintinin. .... hakkını vermisizAlıntılar karışmış
Nasıl oldu acabaYine alintinin. .... hakkını vermisiz
Begeniriz tabi ki begenmiyizİnşallah hayırlısı bakalım beğenecek misiniz değişik bir görseli olacak ☺
BirTutamMutluluk20 üçüzleri var bence haline şükret
Esteuzu billah gece geceNasıl oldu acaba
DimiBirTutamMutluluk20 üçüzleri var bence haline şükret
Bende köylerde giremem bazı köylerde ev dışarda oluyor ya micimi bisey ısırır diye korkuyorum rekor 2.5 gün su bişey yemeden içmeden tuttum kendimiEvet oyleleride var ama yapamam işte
O konularda çok huyluyum