evet protein eksik gidince direk kastan yiyor.güzel gidiyor senden.diyetin baya sıkı sende gevşemiyorsun maşallahEvet yarım kilo neredeyse..
Diyetisyen de biraz kızdı.. ama çok sorun yapmıyorum ben bir kadında %52 kas çok fazla ne öyle erkek gibi
benim eşimin %55arada ki farka bak
program da et vs birşeyler vardı onları atlamıştım geçen hafta ette malum proteinn o yüzden sanırsam :) Yoksa sporda ağırlık falan çalışıyorum.. bu hafta bakıcaz ak mıyız kara mı cuma belli olacak
Afiyet bal şeker olsun canım.. keşke su da içebilsen..
hem rahatlarsın.. oh mis
aynen kendisini tebrik ediyorum gerçekten menüleriyle bize de motivasyon oluyoevet protein eksik gidince direk kastan yiyor.güzel gidiyor senden.diyetin baya sıkı sende gevşemiyorsun maşallah
Evet canım.. İnat oldu bende eşime karşı ondan sanırımevet protein eksik gidince direk kastan yiyor.güzel gidiyor senden.diyetin baya sıkı sende gevşemiyorsun maşallah
Canımm teşekkürler...aynen kendisini tebrik ediyorum gerçekten menüleriyle bize de motivasyon oluyo
zaten inat olmadımı verilemiyor.bende inada bindirmiştim.Evet canım.. İnat oldu bende eşime karşı ondan sanırım
inat ettim yanii.. 25 ağustosa kadar 65 i göreceğiminşallaahh.. sonrasın da 2 aylık süreçte kalan 5 kiloyu vermek hedefim.. gevşeyemiyorum çünkü 1 kere bırakırsam daha toparlayamam kendimi biliyorum
o süreçlerden çok geçtim çünkü..
mesela az önce ağzıma 2 çatal tiramisu attım 2 çatal alt tarafı birşey yok ama şuan o kadar pişmanım kii boğazımı sıkasım var
inşallah bayramda coşmadan gelirizzaten inat olmadımı verilemiyor.bende inada bindirmiştim.
amiinn canım inşallahCanımm teşekkürler...
Hepimiz istediğimiz eksilere ulaşalımm inşallaahhhh
Bende neyse ki bayram da burada değiliminşallah bayramda coşmadan geliriz
Kuzum sen annendeyken iyisin bileBence yine de iyi
Ben de 3 haftada 1 kilo aldım sanırım
Ooo Suhancım makarna yiyince aklına beni getir ve 100 zıp yapdiyet durumundan baya çıktım.öğleyin makarna yedim.eylüle kadar inş kilo almam
Ayyy ben de öyle hissediyorumEvet canım.. İnat oldu bende eşime karşı ondan sanırım
inat ettim yanii.. 25 ağustosa kadar 65 i göreceğiminşallaahh.. sonrasın da 2 aylık süreçte kalan 5 kiloyu vermek hedefim.. gevşeyemiyorum çünkü 1 kere bırakırsam daha toparlayamam kendimi biliyorum
o süreçlerden çok geçtim çünkü..
mesela az önce ağzıma 2 çatal tiramisu attım 2 çatal alt tarafı birşey yok ama şuan o kadar pişmanım kii boğazımı sıkasım var
günaydın canım31 Temmuz (Temmuz’u da yedik)
9.30
Sucuklu yumurta(3 dilim sucuk)
1 dilim kızarmış ekmek
1 çk yağ(unuttum elim direkt yağa gitti ya)
Krem peynir 1çk
13.30
Yarım porsiyon tavuk suyu çorba
3 parçacık kıtır ekmek
Bol acı pul biber ektim
16.00
5 erik
1 top dondurma
Türk kahvesi
(Leş gibi bir sıcak vardı dayanamadım)
21.00
1 tabak yoğurtlu kabak
Yarım kase buğdaylı nohutlu çorba
01.00
1 kuru kayısıdan çay(yarın wc çıkmam lazııııım)
Su 3,5L
Spor
3 saat alışveriş için dolaşma
1.30 saat ev temizliği
45 dk Leslie
Ölüyorum... sporu gece yapabildim gündüz eve gelince bayılmışım yatağa
Neysesakinim
süpersin süper tebriklerGünaydınnn :)
31 Temmuz Çarşamba
Sabah;
Aç karnına 1 fincan sade türk kahvesi
sonrasın da ise, 1 demet maydonoz + 1 yarım limon + 1 salatalık + 1 parça kök zencefil + 1 adet elma.. katı meyve sıkacağından geçirildi ve içildi..
Öğlen menüm,
6 yemek kaşığı sebze yemeği + 1 dilim etimek + 1 su bardağı kefir
Ara öğün; 1 fincan yeşil çay + 1 adet kepekli galete
Akşam; bol salata + 1 köfte + 1 bardak kefir
Gece yatmadan önce 1 maden suyu
3 lt su içildi, 45 dk spor yapıldı
Canım ben bayram da İstabul da olmayacağım zaten.. O yüzden kavurmaları etleri yeme gibi bir şansım yok..süpersin süper tebrikler
aynen böyle devam canım
bayram dönüşü de böyle devam etki bizede gaz olsun :)
ben memlekete gidicem ordan tatile vs dikkat edemem ama azıcık vermeye başlamışken emeklerim boşa gitsin istemiyorum inşallah az biraz orda da devam edebilirimCanım ben bayram da İstabul da olmayacağım zaten.. O yüzden kavurmaları etleri yeme gibi bir şansım yok..
Ama olsaydım kesin kilo alırdım çünkü et'e bayılırımmmmmm
Annemler, kayınvalidemler kurban kesiyorlar nasipse.. dedim sakın bana et vermeyinn yoksa oturur bütün gün yerim
bizimkiler sizde kalsın.. biz istedikçe yaparsınız gelir yerizyoksa önüne geçemem onun
düzenledim canımSUHAN kilomu guncellemeyecek misin