- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi ya n,iye öyle yazmısımkiSUHAN
canım benim kilo 70,500
ama içinden 70,300 diye yazmak geldi ise.. hiç bozma öyle kalsın baktıkça mutlu oluyorum
İçinden öyle geldi demekkihadi ya n,iye öyle yazmısımki
eyüle kadar ara verdim.ara ara yazarım yine.soran olursa geyikte diyin
Ben de cozutumdiyet durumundan baya çıktım.öğleyin makarna yedim.eylüle kadar inş kilo almam
aaa gidiyor musuneyüle kadar ara verdim.ara ara yazarım yine.soran olursa geyikte diyin
yok yok rahat iki kilo gitmiştir arada kırpıyorum 100-200 gr el alışkanlığıİçinden öyle geldi demekki
çok cömertsin
inşallah içine doğmamıştır yarın diyetisyene gittiğim de inş -200 gram görmem
Nasıll cömerttyok yok rahat iki kilo gitmiştir arada kırpıyorum 100-200 gr el alışkanlığı
haftaya izin alma gibi bir planım var.sonra bayram sonra tekrar izin vs.ondan.evet sende yeni gelmiştin tam motivasyonu yükseltecek menülerinde vardı.aaa gidiyor musun
ama ben daha yeni geldim :)
Biz tirt çıktıkhaftaya izin alma gibi bir planım var.sonra bayram sonra tekrar izin vs.ondan.evet sende yeni gelmiştin tam motivasyonu yükseltecek menülerinde vardı.
Olsun Eylül'de gelecekmişsin :)haftaya izin alma gibi bir planım var.sonra bayram sonra tekrar izin vs.ondan.evet sende yeni gelmiştin tam motivasyonu yükseltecek menülerinde vardı.
evet tekrar buralarda olacağım.bu bizim ikinci tablomuz.Olsun Eylül'de gelecekmişsin :)
Ben buralardayımm :)
Şimdilik gitmiyom biryere :)
1. part baya iyiydi.2. part oyuncuları baya cozuttuBiz tirt çıktık
şimdilik ben de buralardayım kuzumaaa gidiyor musun
ama ben daha yeni geldim :)
hele ben çıtayı baya yükselttim demi suhancım1. part baya iyiydi.2. part oyuncuları baya cozuttu
Ay sonuna kadar bende burdayım .. ama sonra 30 Ağustos - 9 eylül arası tatile olucamşimdilik ben de buralardayım kuzum
evet canım giderken yazarsın o hafta izinli yazarlarAy sonuna kadar bende burdayım .. ama sonra 30 Ağustos - 9 eylül arası tatile olucam
birine bildirmem gerekiyor mu böyle bir durum da
Hmm tamam o halde teşekkürlerrrrevet canım giderken yazarsın o hafta izinli yazarlar
mazeretin vardı seniinnnnnhele ben çıtayı baya yükselttim demi suhancım
ama eylülde bomba gibi geliyorum
hatta sana sürpriz yapıp -2 ile gelirmişim üff