- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
sıcaklardan pek insanın canı istemiyor ayrıca canım hafta sonu biraz abarttım o yüzden biraz rölentiya aldım kendimi...kuzuumm hiçbişey yememişsinki
SU HEDEFİ ÜYELER 22-28TEMMUZ | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | TOPLAM TUTAR |
befer | 2,5 | 3 | 3 | 3 | 2,75 | 1 | 1 | 16,25 |
SUHAN | 3 | 3 | ||||||
little dora | 0 | |||||||
harikamo | 0 | |||||||
amesia | 2,5 | 3 | 3 | 3 | 11,5 | |||
Sevgibakir | izinli | izinli | izinli | izinli | izinli | izinli | izinli | izinli |
fmad | 2 | 2 | 3 | 2 | 0,5 | 4,2 | 3 | 16,7 |
Minik meleklerim | 0 | |||||||
cgdmk | 1 | 1 | ||||||
Evvab | 3 | 3 | 6 | |||||
elizz0006 | 2,5 | 2 | 4,5 | |||||
Verano_porteno | 3 | 3 | 6 | |||||
MigiMadid | 1,5 | 2,5 | 4 | |||||
patilibirhayat | 2,5 | 3 | 3 | 3 | 2 | 13,5 |
dün: 87,8@MigiMadid
Verano_porteno
elizz0006
E Evvab
cgdmk
Tenceresiz kaldim anne
teletubbies
harikamo
little dora
SUHAN
bugün salı hanımlar güncel kilo bildirimlerinizi rica ederiz.
bende geç yemek yediğim için öle oldu62.9Gecen hafta 62.2 idi menulerimi yazamadim. Cok yogunduk ama hic bozmadim diyeti. Bitek dun aksam misir yedim. Bence biraz odem oldum tuzdan dolayi. Bugun extra dikkat etcem
Evet gec yedigimde, iyi uyumadigimda, tuzlu yedigimde be spor yaptigimda arti goruyorum. Tarti oncesi yapmamak lasimbende geç yemek yediğim için öle oldu
72.2 canım@MigiMadid
Verano_porteno
elizz0006
E Evvab
cgdmk
Tenceresiz kaldim anne
teletubbies
harikamo
little dora
SUHAN
bugün salı hanımlar güncel kilo bildirimlerinizi rica ederiz.
benim iştahım açık yaa yaz kış demiyorsıcaklardan pek insanın canı istemiyor ayrıca canım hafta sonu biraz abarttım o yüzden biraz rölentiya aldım kendimi...
dün suyun içine az kabuk tarçın ekledim arkadaş getirmişti ben normalde bu kadar lavaboya gitmem ondan mı oldu artık başka bir durum mu var anlamadım çok çıktım
benim iştahım açık yaa yaz kış demiyor
offfff offfff offfffff.çok güzelİnan hava atmak falan değil amacımSUHAN Eki Görüntüle 2293673
Kahvaltı setim ve caydanligim
Eki Görüntüle 2293675
Çay setim
satabil kalmakta bir durum bence63,4 ile kapanış yapıyorum dostlarr.yeni sezonda görüşmek üzere.3.levele eylülde geçeceğim