evet gerçekten çok zor bi hastalık ağrısı dayanılmaz bide kan görüyosunuz sürekli sinir sisteminizide etkiliyo siz şu an ne durumdasın doktora gittiniz mi?
benim 12 ocakta bir ay oldu bana bir ay öncesinde kontrole çağırmadı 1 ay sonra gel dedi ben tam gidecektim işte bu tekrar ağrım ve elime şişlik geldi gittim doktorum bana ara ara ağrılarımın olacağını söyledi 2 ay kadar daha acılı yeme dedi ama 2 ay sonra ne istersen ye dedi ağrılarınız ameliyat öncesindeki gibimi yoksa daha mı az benim ameliyat sonrası ağrılarım daha azdı öncesine göre eğer azsa normal olabilir bence kontrole gitmelisiniz... en azından iyileşmiş derse moralinizde düzelir...
kızlar bende 1 ay kadar önce bu sorunu yaşşadım genel cerrahide fissür çatlak teşhisi koydu ben hemoroid sanmıştım.neyse travazol ve çinko kremi yazdı günde 2 şer kere kullandım 1 haftada geçti şükür. bu arada çinko kremi yara iyileştirtici imiş hızlı iyileştiriyo sgk karşılamadı 6 lira fiyatı
Ben bu basınç kontrol aletini bilmiyordum ve sormadım
Canım benim sadece fissürdü,derinleşmişti,ona operasyon yapıldı,2 ayı bulacak ameliyatım fakat hala ufak tefek agrılarım var,ağrıyan yerim ameliyat yerim mi çatlağım mı inan ayırt edemiyorum ve agrım olunca çok moralim bozuluyor,bu kadar eziyeti boşuna mı çektim diyorum,doktorumun dediği gibi çok çok kolay 5 dakikalık bir operasyon değildi,sonrasında neler çektiğimi bir ben bilirim bir Allah..Dediğim gibi hala ağrılarım var fakat ameliyat yerim mi agrıyor eskiden olan çatlağım mı bilmiyorum..Doktora falan da gitmek istemiyorum ciddi anlamda psikolojim bozuldu artık.Ama şöyle söyleyebilirim ameliyattan önceki dayanılmaz ağrılarım yok artık dikiş yerlerim soğukta,çok yoruldugumda agrıyor ve kanama yapıyor bazen de.
Merhaba. Yarın Prof. Dr. Bülent Menteş ameliyatımı yapacak. Bahsettiğiniz basınç ölçerle. Sanırım burdakilerden durumu en kötü olan benimdir. 2 fissürüm ve dış hemoroidim var. Çok korkuyorum. neredeyse 10 yıldır oturma banyolarıyla, kremlerle idare ettim, utandım, sıkıldım, çekindim. sonuç? hayat standardım o kadar düştü ki. ayrıca rahatsızlığım daha da ilerledi. Dua edin benim için. Umarım iyi haberlerle geri dönerim, iyi ki ameliyat olmuşum derim...
ben de 6 ay önce sez.oldum sanırım bende defissür var sizin şikayetleriniz nasıldı bir de doktora gitmekten korkuyorum nasıl muayene edior?
Merhabalar...
Sorun fistül mü acaba?
Bende de analsiffür oluştu doğumda..
Salak gibi dört ay çektim, milleti dinledim, ne akılsızlık YaRabbim...
Kanamalar, 11-12 saat sancılar, ağlamalar, kahroldum yaa..
Devlet hastanesindeki genel cerrah ameliyat olmam için genel anestezi almam gerektiğini,
bu durumun da emzirmeyi bırakmama sebep olacağını söyledi..
Özel hastaneye gittim, spinalde anlaştık, 400 tl'ye ameliyatımı oldum..
Üstelik kızımla gittik, benimle kaldı -4 aylıktı- ameliyata gidip odama çıkmam 20 dakika oldu olmadı..
Çıktığımda kızım uyanmıştı emzirdim..
2010 ocak 25'te olmuştum ameliyatı, hamdolsun Rabbime hiçbir sorunum yok..
Fistüller daha içerideki hemoroid gibi iltihaplı oluşumlar olduğu için farklı bir tedavisi var da ondan mı pahalı acaba diye düşündüm de..
O yüzden anlattım hikaye gibi :))
ayyy çok mu canın yandı ya offf nasıl gidicem ben bu doktora yaaa aman of of hepte beni bulur zaten
allegracım saol canım allah kimseye vermesin
Bendede fissur ve 4aylik bebegim var durumumuz nerdeyse ayni arkadasim nasil emzirdin peki? Kizim noolur die ameliyati erteliyorum
Merhaba,
Ankara Üni. İbni Sina hastanesinde ameliyat oldum 12 şubat salı günü. Ablam askeri hemşire ve genel cerrahide çalışıyor. Onun daha önce birlikte çalıştığı bir cerrahın yönlendirmesi ve yardımıyla Prof. Dr. Ayhan Kuzu'ya muayene oldum, Ankara Üni. hastanesinde. O da prof olduğu için üni. hastanesinde ameliyat yapamıyor. Sizi uzman doktorumuz Cihangir Akyol'a yönledniriyorum dedi. Cerrahide çalışan br kaç kişiye sordum, doktor için çok iyi dediler. Hatta kendi akrabalarını ameliyat ettirenler vardı. Ve ben de artık sorup sorgulamaktan bıktım bir yerde...
Sanırım operasyon iyi geçti. Henüz bilemiyorum tabi ki tam sonucu.Ama şu anda tuvalete çıktıktan hemen sonra oluşan bir yanma dışında hiç ağrım sızım yok çok şükür. Bülent Menteş'in tavsiye ettiği beslenme düzenini uyguluyorum. Her gün aynı saatte tuvalete çıkabiliyorum. Bakalım 1,5-2 hafta sonucunda ne olacak. Allah'a sığındım, iyi sonuçlar alabilmek için dua ediyorum. Sizin de dediğiniz gibi bu hastalıkla bir ömür geçmez. Yazık...
Siz nasılsınız? Sanırım botoxu deneyecektiniz?
ladyıngray beslenme listeni bana gönderirsen çok sevinirim.bir de ameliyat için ankarada tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı.....