Kimse okuyo mu bilmem ama ben yazaym ne yazikki fissurm tekrarladi diyete dikkat etmedkte hafif bir zorlama sonucu tekrar yirtiliyo ameliyt olacm yeter diyorm olmuyo riskleri beni korkutuyo napacm sasirdm ameliyt olan varsa okuyp cvp yazsn lutfen
sara34 çok saol beni çok büyük bi dertten kurtardın dediğin böğürtlen kökü suyunu 3 gündür sabahları içiyorum ve bişeyim kalmadı gibi. Bide lifli yiyecekler tüketmeye başladım. böğürtlen kökü suyunu bende tavsiye ederim gerçekten iyi geliyo
güzelimm kadın cerrah bulmk gercektn zor ankara yada istanbuldaysn gerci bulursn cok zor bir rahatszlık 3bucuk aydr anamdan emdıgım süt burnumdn geldı ameliyt olamıyorm cünkü içerde yırtık yani fistülüm var onun için botox olacm en yakın zamanda nitroglisernli krem a kurtul ilerlerse ameliyt olursn bögürtln kökünü bilmemede hepsi gecici çözüm sen benim dedigim kremi al bide kabız olma gecer
güzelimm kadın cerrah bulmk gercektn zor ankara yada istanbuldaysn gerci bulursn cok zor bir rahatszlık 3bucuk aydr anamdan emdıgım süt burnumdn geldı ameliyt olamıyorm cünkü içerde yırtık yani fistülüm var onun için botox olacm en yakın zamanda nitroglisernli krem a kurtul ilerlerse ameliyt olursn bögürtln kökünü bilmemede hepsi gecici çözüm sen benim dedigim kremi al bide kabız olma gecer
kızlar nitroglisernli kremin bir ismi yok ismi bu ama hazır bir krem degil eczane yapıyo istanbul ankarada sorun bulursunz bulamasanz dr atilla kayanın sitesine girin bütün bilgilere ulasrsımz bu krem kası gevsettigi için agrınz kesilip yara kapanıyo tabi kabız olmazsanz kremi bulamazsanz nitrogliserinli krem yazın googleye bişeylr cıkar istanbulda aslı eczanesi istedignz adrese gönderiyo reklam degil ben bikere aldm cok etkili ama benmki kronik galiba artk sürekli tekrarlıyo ameliyt olmk en mantklısı bakalım herkeze gecms olsn
Kizlar bende ameliyat olmak istiyorum kastamonuda yasiyorum ama ankara yada istanbulda olmak istiyirum burda bir isim onerecek olan vat miiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?