- 1 Mayıs 2012
- 1.014
- 1.131
-
- Konu Sahibi aayyccaann
teşekkürler kızlar......şu an ne kadar ağrım var anlatamam.tuvaletten sonra ağrım başlıyor akşam 7-8 gibi ağrı hafifliyor.ertesi gün tekrar baştan....inanın yürümekte bile zorlanıyorum......şuan çalışıyorum ama yazın ameliyat olucam işallah bıktım iyice.......3 yıldır aynı şeyler.......
yok mu bu işin ilacı ameliyattan başka çaresi emzirmesem saniye durmam
aynen bebeğim daha 40 günlük ve fissür var bende ne yapacağımı şaşırdım............................................
merhabalar,geçmişte yazılanları pek okuyamadan yazıyorum..3 yaşında kızım var ve kabızlık problemi yaşıyor.çocuk gastroentroloji böl.ne götürdüm yapılan tahliller hepsi normal kızım çatlağı olduğu için korkudan tutuyor.ve enson gittiğimde dr.çatlağında iyileşme var dedi.bunun için 3 ayrı kremi karıştırıp makata sürüyordum.ilaç olarakta 2 tane şurup kullanıyorduk.çörek otu yağı,yer fıstığı ve beslenmesinede dikkat ediyorum ama kızım hala korkudan acıyacak diye wc ye oturmak istemiyor.saatlerce ağlıyor inanın bende artık onunla ağlamaya başlıyorum.ne yapacağımı şaşırdım.bana önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.özellikle çatlağı için ne yapabilirim?
merhabalar,geçmişte yazılanları pek okuyamadan yazıyorum..3 yaşında kızım var ve kabızlık problemi yaşıyor.çocuk gastroentroloji böl.ne götürdüm yapılan tahliller hepsi normal kızım çatlağı olduğu için korkudan tutuyor.ve enson gittiğimde dr.çatlağında iyileşme var dedi.bunun için 3 ayrı kremi karıştırıp makata sürüyordum.ilaç olarakta 2 tane şurup kullanıyorduk.çörek otu yağı,yer fıstığı ve beslenmesinede dikkat ediyorum ama kızım hala korkudan acıyacak diye wc ye oturmak istemiyor.saatlerce ağlıyor inanın bende artık onunla ağlamaya başlıyorum.ne yapacağımı şaşırdım.bana önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.özellikle çatlağı için ne yapabilirim?
arkadaşlar benimde derdim anal fissür, aslında hiç böyle derdim yoktu nasıl olduysa 2 ay önce olmaya başladı hayatımda hiç kabız olmadım tuvalet düzenim çok iyidir ama bende anal darlık varmış biraz genetik olarak o yüzden çatlak oluyomuş, 6 hafta önce doktora gittim bana ameliyat gerek dedi ama ondan önce botoks tedavisi deneyelim dedi tedavi şöyle oraya iğneyle ilac veriyor ve kasları gevşetip bölgeyi bollaştırıyor, neyse uzatmayayım 6 haftadır süperdim çok iyiydim ama dün sabah yine acımaya başladı. benim durumumdaki arkadaşlar ANTALYADA bildiğiniz bu işin en iyi doktoru kim tavsiye edermisiniz? ya da benim gibi olup sonra düzelen var mı?[/Q
canım öncelikle çok geçmiş olsun..bu acıyı çeken bilir..ben bundan 1 ay önce fissür ameliyatı oldum ..ilk 3 gün çok rahattım ama sonrasında dayanılmaz sancılar yine başladı...ılık suya oturma banyoları ve nitrogliserinli kremin sayesinde azıcık düzeltim ..ama geçmediği için geçenlerde de botox yaptırdım ..dışkılarken daha rahatım ama sonrasında zonklama oluyor..bilmiyorum yani sabırla bekliyorum ..Allah hepimizin yardımcısı olsun...
doktorun verdiği tedavi sıcak suya oturma ve bepanten merhem sürme
botoks yaptıran arkadaşlar işlem ne kadar sürüyo o bölgeye igne mi yapıyor işlem cok acı veriyo mu
arkadaşlar benimde derdim anal fissür, aslında hiç böyle derdim yoktu nasıl olduysa 2 ay önce olmaya başladı hayatımda hiç kabız olmadım tuvalet düzenim çok iyidir ama bende anal darlık varmış biraz genetik olarak o yüzden çatlak oluyomuş, 6 hafta önce doktora gittim bana ameliyat gerek dedi ama ondan önce botoks tedavisi deneyelim dedi tedavi şöyle oraya iğneyle ilac veriyor ve kasları gevşetip bölgeyi bollaştırıyor, neyse uzatmayayım 6 haftadır süperdim çok iyiydim ama dün sabah yine acımaya başladı. benim durumumdaki arkadaşlar ANTALYADA bildiğiniz bu işin en iyi doktoru kim tavsiye edermisiniz? ya da benim gibi olup sonra düzelen var mı?
arkadaşlar daha önce hemoroid sandığım şey sanırım hemoroid değil çatlak yani anal fissür dedikleri şey yarın doktora gidicem ama çok korkuyorum nolur bileniniz varsa bana muayne şeklini anlatsın ve canın yanıp yanmadığını sölesin allahım bi yandan acı bi yandan stres bitirdi beni ya
Bu sayfayi belki 100 kez okudm 4 ay once norml dogum yaptm ve ne yazikki bu hastalik bulasti resmen yakami birakmiyor ahhhh o kabiz olupta zorladigm gun olmasaydi keske ogun bugindr anamdn emdigm sut burnumdn geliyor 2 aydr arada duzelp tekrar kotu oluyorm en son bayramdn once gittm doktora fitil verdi hemn etkisni gosyerdi sandmki kurtuldm bosa sevinmism ne yazikki biter bitmz tekrar basladi artk dayanamyorm hergn bugun nasil tualetw gidecm diye dusunmk istemiyorm kabizligimn ilk gunundn beri agrim saatlerce suruyo ozamn kronok oluyoms ama zayen en bastn beri agrim hep oldu bi hasyalik nasil olurda akut olmadn kronk olur anlamadm en son nitroglisernli krem kaldi onuda deneyecm olmzsa ameliyt olavm sonucu me olur bilmiyorm ama hergun bu aciyi cekmrktnse bikete cekkurtlmk istiyorm keske bir cozum sunabilsenz