- 4 Şubat 2014
- 25
- 3
- 34
-
- Konu Sahibi aayyccaann
Wc ihtiyaci hissedildiginde yapilmali bence aliskanlik llshn die zorlanmamali.ayrica ceviz bu konuda cok faydali arkadaslar
amin baslarda kucuk bi sorun gibi eikkate alinmiyor.anestol pomadi bende kullandim ama o ilac sadece bir muddet uyusturuyor yara iyilestirme ozelligi yok maalesef.bi doktor beslenme ile ilgilimsadece sebzeve sulu yeme bol meyve ye muz haric demisti ojemli olan bol ama yumusak diskiymis bunun icinde yemek onemliymis.Arkadaşlar başka bir topiğe yazdım faydasını görmüş arkadaş, sabah kalkar kalkmaz ılık su için 3-4dk evin içinde yürüyün sonra sıcak suya oturun 3dk, kalkın anestol pomad sürün 3dk bekleyin sonra tuvalete oturun 5dk bekleyin yapsanızda yapmasanızda 5dk uzun kalmayın sonra eğer ihtiyacınızı giderirseniz tekrar 3dk suya oturun ve anestol pomad sürün bana 3günde faydası oldu şimdi hergün düzenli lavaboya gidiyorum, bu acıyı bildiğim için herkes faydalansın diye yazıyorum, fakat en az 1hafta yapmak gerekiyormuş herkese kolay gelsin... Akşam yatmadan önce zeytinyağı içiyorum iki gündür bugün daha iyiydim. Allah herkese iyilik versin...
amin baslarda kucuk bi sorun gibi eikkate alinmiyor.anestol pomadi bende kullandim ama o ilac sadece bir muddet uyusturuyor yara iyilestirme ozelligi yok maalesef.bi doktor beslenme ile ilgilimsadece sebzeve sulu yeme bol meyve ye muz haric demisti ojemli olan bol ama yumusak diskiymis bunun icinde yemek onemliymis.
benimki 3seneden sonra çatlaktekrar oluştu ilaç tedavisi verdimerhaba canım ben 6-7 sene önce ameliyat oldum bu konuda. şöle söyliyim. eğer hemoroidin yoksa muayenede çok fazla acı çekeceğini sanmıyorum. bende hem hemoroid hemde çatlak vardı. uzun süren tedaviler kar etmedi ve bende ameliyat oldum.. doktorum bana sana uyguladığım ameliyat tekniğinde hemoroidlerin bir daha oluşmayacak ama beslenmene dikkat etmezsen çatlak tekrar eder dedi. bende o gün bü gündür hiç bir problem yaşamadım. korkma bence vajinal muayene daha zor.
3sene sonra tekrarladı doktor bidaha ameliyat olursa idrar kaçırması olur dedi basa döndük fitil krem sıcak su geçmezse bakıcaz artıkarkadaşlar 1 hafta önce ben de anal fissür ameliyatı oldum.kiçük bir operasyondu ama biraz zorladı açıkcası.sıcak oturma banyosu verdi dr.sabah akşam.şimdi ağrım çok az ama bu çatlağın tekrarlama ihtimali korkutuyor beni.bu sıkıntıyı yaşamayan bilemez.ağlayarak çıkıyordum wc den son 2 haftadır.sıkıntısı olanlar kaçmasın dr.dan.daha da ilerlemesine neden oluyoruz kaçarak.belki ben daha önce gitseydim tedavim daha kolay olurdu.muayeneden korktuğum için gidememiştim ama başka çaresi yok ki elbette muayene edecek ve ona göre tedavi yapacak dr.lar.
beslenmeye dikkat etmek lazım.kabızlıktan kaçınmak için su çok içiyorum.meyve sebze yiyorum ama ara ara kabızlık yaşıyorum.işte bu da beni korkutuyor.
aranızda var mı ameliyat olup tekrar çatlağı oluşan.
3sene sonra tekrarladı doktor bidaha ameliyat olursa idrar kaçırması olur dedi basa döndük fitil krem sıcak su geçmezse bakıcaz artık
hangi doktora yaptırdın canım botoxu hemen agrılar gıttımıben botox yaptırdım fakat ameliyat olmadım, senin içinde bu yapılamazmıymış...
hangi doktora yaptırdın canım botoxu hemen agrılar gıttımı
şimdilik kaysı suyu kaynatıp içiyorum yumuşak çıkınca sorun olmuyor aslında nadir kabız olrum ilcı bitirdim kronikleşmediği için agrı yok eskiden hiç biri artık işe yaramıyodu oturduğum yerde ağrıyorduıda dayanamadım ameliyat oldum 10 dakka sürdü tappon agrı yapıyo çıkardım ben çıkarmamak gerekiyo fakat zonklatıyo bu sefer iğne istemiştim 15 gün içinde geçmişti benim eşim urfalı arap acı yememek gerek bizdede imkansız biraz daha dikkat ediyorum istanbul rumeli hospitılda oldum sefaköyde ameliyatımı 3sene geçti.botoks demedi şimdilik geçti sıkıntı yok tekrarlamazzsaBen botox yaptırdım fakat ameliyat olmadım, senin içinde bu yapılamazmıymış...
şimdilik kaysı suyu kaynatıp içiyorum yumuşak çıkınca sorun olmuyor aslında nadir kabız olrum ilcı bitirdim kronikleşmediği için agrı yok eskiden hiç biri artık işe yaramıyodu oturduğum yerde ağrıyorduıda dayanamadım ameliyat oldum 10 dakka sürdü tappon agrı yapıyo çıkardım ben çıkarmamak gerekiyo fakat zonklatıyo bu sefer iğne istemiştim 15 gün içinde geçmişti benim eşim urfalı arap acı yememek gerek bizdede imkansız biraz daha dikkat ediyorum istanbul rumeli hospitılda oldum sefaköyde ameliyatımı 3sene geçti.botoks demedi şimdilik geçti sıkıntı yok tekrarlamazzsa
cok saolun tekrardan,ablamın jinekolugunun önerdigi bir kadın genel cerrah buldum , yarın sabah 9:10a randevu aldım , insallah önemsiz bir sey çıkar
Fotoğrafta gördüğünüz anüsüm hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
Mrb arkadaslar bendede var bu sorun 3gundur afedersiniz tuvaletimi yapamıyorum kabızlıkta var geliyo cıkıyorum ama bayılacak derece oluyırum yaparken o kadar acı cekiyorum coz az geliyo sonra acıdan kalkıyorum yapmadan ama normaldede gecmiyo agrım dvm ediyo su an doktora gidemem evde kesin cozumu olan bi hap kur varmı lutfen yardım edin cok kotuyum hayattan koptum 3gundur evdede bi is yapamaz oldum surekli yatıyorum yardım edicek kimse de yok agrını kesin geciricek bisey varmı
Sagolun Allah razı olsun bu kuru deniyeyim bakalım insallah faydası olurmerhabalar
geçtiğimiz sene çok çilesini çekmiş biri olarak size yardımcı olmak isterim. aşağıda kadınlar kulübünde başka sayfalarda aynı konu üzerine tartışılan yerlerde yazdığım ve oldukça faydasını gördüğüm çözümleri kopyalayarak paylaşacağım. lütfen aksatmadan uygulayın
Yelser'in de dediği gibi herkesin faydalanabilmesi için yazmakta fayda var!
yaklaşık 3 haftadır başka bir forumda öğrendiğim ve oradaki yorumlardan da etkilenerek kullanmaya başladığım doğal bir karışım içiyorum. Karışım bir eczacı kalfası tarafından tevsiye edilmiş ve de tek isteğinin tarifin yayılması olduğunu özellikle belirtiyorlar.
50 gr defne yaprağı
50 gr defne tohumu
50 gr kara halile
her bir malzeme aktarlardan temin edilebiliyor, malzemelerin hepsini bir robotta olabildiğince mümkün olacak şekilde un haline getiriyorsunuz ve de 1 su bardağına 1 çorba kaşığı bu karışımdan ekleyerek çay gibi demliyorsunuz. ben sıcak suya karışımı atıp 5 - 6 dakika bekletiyor ve de çöpünü süzerek içiyorum. süzülüp süzülmemesi gerektiğinden emin değilim o konuda beni hala kimse aydınlatmadı ama çay gibi demlenilecek dendiğine göre süzülüyordur heralde diye düşünüyorum, zaten süzülmeden pek içilebilecek gibi de değiliçine 2 adet de küp şeker atın ve sabah akşam aç karnına için..
çayı içmeye başladığınızın 3. günü tuvalete rahat çıkmaya başlıyorsunuz bile ve daha birçok şikayetinizden yavaş yavaş kurtuluyorsunuz. ben çayı içmeye başladığımdan beri hiç kanama yaşamadım, allah bir daha da hiçbirimize yaşatmasın inşallah.
benim ilk kürüm bitti ve ikincisine başladım, sanıyorum garanti olması için bir kez daha tekrarlayacağım.
umarım herkesin işine yarar ve herkes şifa bulur :)
bununla birlikte de aşağıda verdiğim tarifi muhakkak uygulamanızı öneririm, en çok bu tariften fayda gördüm.
merhabalar tekrardan herkese, mailime neden uyarı gelmiyor bilemiyorum ama uzun süredir tüm konuşulanları kaçırmışım. öncelikle yelser iyi olmana çok sevindim ve rengarenk2 lütfen umutsuz olma.
benden yana haberler fena değil, hepinizin daha önce bildiği gibi defne kürleri ve zeytinyağı, bepanthol gibi besleyicilerle çok yol katetmiştim, ağrım sızım, kanamalarım gitmişti ama geriye bitek gün içinde hafif yanma ve kaşıntılar kalmıştı. birgün bir tv programında Saraçoğlu'na yıllardır rahatsızlık yaşayan bir bayan anal fissür problemi ile ilgili çare olup olmadığını sordu, saraçoğlu öyle kendine güvenerek cevap verdi ki denemeden edemedim
bugüne kadar deneyipde şifa bulmayan yok diye de ekledi
kür çok basit; kuru ısırgan otunu 5 dakika suda haşlıyosun, ılınınca da tülbent ya da benim gibi steril gazlı bezin içine koyup malum bölgeye yerleştirerek 15-20 dakika bekliyorsun. hastalık geçinceye kadar bir akşam uygulayıp bir akşam uygulamıyorsun. normalde, sağlık konularında çok titiz ve tutarlıyımdır, bir program yaparım kendime ve asla aksatmam ama o dönemki iş yoğunlumdan dolayı düzensiz bir şekilde sadece 2 kere deneyebildim sonrada tekrarlamama gerek kalmadı zaten çok şükür
yelser senin şuan ihtiyacın yok ama rengarenk2 ameliyata karar vermeden bir denemeni öneririm
umarım ikinizden de yakın zamanda bebek haberlerini alırız, sağlıkla tamamlarsınız gebelik sürecinizi..
Allah şifa versin..