- Konu Sahibi aayyccaann
-
Bende aynı dertten muzdaribim malesef ilk şöyle başladı bende eskiden çok kabız oluyordum o zaman oldu çatlak ama sonradan çok dikkat ettim. Son zamanlarda hiç kabız olmuyorum ama genelde hep ishalim afedersiniz. en ufak kabızlıkta ki ona kabızlık bile denmez tekrar şişmeye çok hafif kanamaya başlıyor. Sanırım artık kasılıyor ve daraldı sankı o bölgeaynı durumda olan varmı ne yapcam ben doktora gidecem izinde artık.
arkadaşlar bende sizin gibiydim çatlak vardı çok ağırlar oluyordu önceleri doktora gitmeye çekindim daha sonra muayene oldum çatlak olduğunu ameliyat olmam gerektiğini sözyledi ilaç tedavisi denedim oturma banyosu merhem krem ne varsa kullandım hiç bir faydası olmadı bitkisel ilaçlarıda denedim ağrılar çok şiddetli idi dayanamıyordum sonunda özel bir muayenehane buldum muayene oldum doktor hemen sorundan kurtulabileceğimi sözyledi sadece birkaç saniyede, bende yattım lokal anestezi uygularken iyne acısını hissettim sonra bir iki saniyede tüm sorun çözüldü isteyene detaylı olarak doktor bilgilerini verebilirim
geçmiş olsun
mrb benim merak ettiğim başka birşey vardı.ameliyattan sonra rahat oturup kalkabiliyormuyuz,tam olarak sizdeki iyileşme ne kadar sürdü acaba.benim haftaya cuma ameliyatım olacak da,bugün doktora gittim soru sormaya fırsat olmadı acil ameliyata girdi çünkü.çok geçmiş olsun bu arada..
Kızlar bu konuda uzman Ankarada tavsiye edeceğiniz bir profosör var mı?
Bu günlerde antibiyotik kullanıyorum dişimden dolayı oda biraz kabızlık yapıyor offf az kaldı yakında gidiceğim izine bir tane bayan genel cerrah buldum ona gideyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?