Film gibi ama yaşadım..

Yaşanmış bitmiş artık kinasam ne olur o yüzden birşey diyemiyorum ama eşinizin çok günahını almışsınız. Böyle davrancak olan ikinci bir erkek tanımıyorum kaldı ki çoğu kadın bile.bunu kabul etmez bu kadar kolayca.. inandım ona vs demişsiniz ama.siz macera aramissiniz direk ne zaman adam zorlamaya başladı korkmussunuz. Belki böyle zorlamasaydi iki üç sene sonra gene görüşcektiniz eğlencesine.. bunu da bı düşünün adama sayıp sovene kadar

İşte tam da bu sebepledir ki, karşı cinsle konuştuğum hiçbir olayı eşimden saklamam.
Yeri geliyor üni arkadaşımla sabaha kadar konuşuyoruz ama ertesi gün ‘gece volkan ile şunları konuştuk, şöyle düşünüyor’ gibi bir muhabbet açarım.
Yanlış anlaşılmaya meyil vermem ve bir gün olumsuz durumlara maruz kalmamak adına kendimi korurum.

Eşiniz mübarek insanmış, kolay kolay kimsenin gösteremeceği bir büyüklük yapmış.
Ben yapamam, helal olsun.
Hazır kurtulmuşsunuz artık geçmişi gömün gidin.
Kaşımayın yaranızı.

Adam seni affetmiş daha doğrusu bütün herşeyi yutmuş susmuş seni pohpohlamış sen hala intikam felan hayırdır diyesim geliyor. Rahatlık batıyor bence.Birgün duvara fena toslarsın dikkat et bacım

Bende öyle düşünüyordum ki Müge anlıya çıkan bir kaç erkeği gördükten sonra fikrim değişti. Karısı evden bilmem kaçıncı kez başka erkeğe kaçan karısı geri dönsün diye yalvaran insanlar var

Ne güzel ne kadar iyi niyetlisiniz maşallah. Imrendim size.o kadar haklısınız ki ne hatalar yapıyoruz ama yüzleşmeye cesaretimiz yok

Olanları tam anlamıyla anlattıgınızı düşünmüyorum. Siz de çoğunlukla karşı tarafı suçladıysanız.eşiniz arkandayım diyebilmiştir, yoksa böyle birşeyin neden arkasında durulsun.
Erkeklerin palavraları biliyoruz artık sonuçta. Kim karısını bırakır da başkası için evliliğini bitirir. Kadının haberi de yoktur. Ummadık taş baş yaratmış, kimse o yüzden eşine tam güvenmemeli ki başına da gelmesin.

konuyu kapayın eşinize dönün tamamen. hala adamın arkasından koşmaya devam ediyosunuz. eşiniz madem kabul etti sıkı sıkı sarılıp bundan sonra çocuğunuza eşinize dönün. iyice konuyu büyütmeye çalışıyorsunuz büyüse karısı öğrense nolacak sanki? o da kocasını affedebilir ya da boşayabilir bundan sizin ne gibi bi faydanız olacak

Konu hayal ürünü gibi nerden baksan saçma.
Sen istedin diye yurt dışına giden, sonra gel deyince gelen, ayrı yatarken, elinde telefon görüntülü konuşmalar yapip durmadan mesajlar yazarken nooluyo demeyen bir koca. Niye gidiyorum ben yurtdışına dememiş adam gitmiş bi de ya yazık.
Coook saçma.

İlk okumamda eyvah dedim şimdi boşanıp bu adamın yalanlarına kanıp
Neyse ki son anda adamın ne mal olduğunu anlamışsınız bence hiç bir erkek ile sohbet ortamı oluşturmaması özellikle evli kadınlar için bu tuzak ve tehdit barındırıyor sonrası için, ama bakıyorum bizim safdirik kadınlarımız her defasında bu tuzağa düşüyor
Sonra o erkeği suçluyor evli ve yabancı bir erkek ile sohbet eden suçludur ,
Hayatta inişler çıkışlar mutlaka olacak , gidip bu mutsuzluktan kurtulmak için sonrası başka erkek bulup sohbet etmek iyi bir fikir değil bedeli ve travması ağır oluyor sizde olduğu gibi , ve genel olarak erkek kısmı kandırmaya yalan konuşmaya meyillidir
Kanmayan her söylediğini doğru sanmayın
Değerli kadınlarımız

Yarısını okudum,fazlasını okuyamadım midem kaldırmaz.
Allahtan yanlış olduğunu düşünüp yarıda kesmişsiniz. Bir de kesmeseydiniz neler olacakmış Allah bilir.
Şaka gibisiniz,kendinizi çok masum göstermeye çalışıyorsunuz.
Valla bunu kimse yemez, fotoğraflar atılmış konuşmalar yapılmış. Yav he he diyorum. Siz çok saf masumsunuz adam sizi zorla kendine köle yaptı. Yavvv he he.

Bir hata etmişsiniz, bunun d farkındasınız ?

Boş boş tehtit eder anca , papuç bırakmayın . Böyle şeylerle alakalı yasa geçri diye biliyorum ben . O tehtit mesajlarını gidin gösterin bir karakolda , şikayetçi olun bakın o zaman ne oluyor .

Duygusal boşluğa düşmeyi anlayabilirim. Benim de duygusal boşluğa düştüğüm ilgi beklediğim, ilgi görmek icin bir seyler yaptığım oldu. Ama kesinlikle aldatmadım. Aldatmak farklı bir boyut. Ben size bunun yanlışlarından bahsetmeyeceğim siz esinizle konusup halletmissiniz. Bize yargılamak düşmez. Ama bence ya polise gidip şikauet edin ya da bu mevzuyu kapatın. Dedektifcilik oynamayın. Bu sadece esinize ve size zarar verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…