Simdi benim evdeki ney onu anlamadim benhayır birde karı koca ellerinde telefon oturup konuşmuşlar adam da defalarca aramış o sırada ama koca o teli açıp adama sayıp sövmemiş valla en çok bu kısma takıldım ha.. ne kocalar var..
Bende öyle düşünüyordum ki Müge anlıya çıkan bir kaç erkeği gördükten sonra fikrim değişti. Karısı evden bilmem kaçıncı kez başka erkeğe kaçan karısı geri dönsün diye yalvaran insanlar varBana konu inandırıcı gelmedi nedense
Bu tarz birseyi kolay kolay kimse kabul etmez
Gozun üzerinde kaş var diyen bir milletiz biz
Fake geldi açıkçası
Hadi gerçek diyelim bence sizin evliliginiz biryerde patlar illa bu konu gündeme geelcek
Esiniz sadece konusmayla kaldigini düşünmeyecek didikleyecek belkide bebeginiiz kucuk diye simdilik susuyor
Ne güzel ne kadar iyi niyetlisiniz maşallah. Imrendim size.o kadar haklısınız ki ne hatalar yapıyoruz ama yüzleşmeye cesaretimiz yokİntikam almayı düşünmeyin. O kişi yaptıklarının cezasını bir şekilde yaşayacak. Evinize çocuğunuza işinize yoğunlaşın. Hatalarinizin farkına varmış dersinizi almışsınız. Ben asla yapmam bu hataya düşmem diyenlere de aldırmayın. Herkesin farklı hikayeleri var. Yüzleşecek kadar cesaretimiz yok sadece.
İkisi de açığa alındıBu geçen bir üniversitede olan olayın benzeri gibi olmuş. Bazen diyorum ki insanlar başka olayların kopyasını çekip yazıyor.