Film gibi ama yaşadım..

boyle bır esınız oldugu ıcın sukredin kıymetini bilin. Ayrıca hayatta yanlıs yapmamak duygu durumunuza baglı olmamalı. Ahlaken ve prensip olarak bazı cizgileri olur ınsanın.. zaten tum aldatanlar sen bana soguktun,kafam karısıktı,bosluktaydım vs vs diyor..
esımden daha yakısıklısı yok mu var. Benımle benım gibi bir cok kadınla yakınlık kurmaya calısan erkekler cıkmıyor mu etrafta cıkıyor..
bunlar evlıyken bı erkekle yakınlık kırmanın acıklaması olamaz. Zaten ewlı oldugunuzu bılem bı erkegın yakınlık kurma sebebı ne kadar dogru temız ve samımk olabılır?
Lütfen bu kadar zayıf olmayın.

Ayrıca stefan zweig in boyle bır kıtabı var ya korku ya da bır kadının yasamından 24 saatti .aynı siİn yasadıklarınız..tüm o korkular,korku dolu bekleyısleri, once tutkuyu aonra pişmanlıgı anlatan bı kıtap.

+1

eşin dünya iyisi ve sen boşluğa düşmüşsün öyle mi? boşuna bunun arkasına sığınma içinde varmış yapmışsın. bir de sanki sen hiiiç konuşmamışsın da adam sana musallat olmuş gibi anlatman konuşmuşsun pas vermişsin sonra bir evliliğin gelmiş aklına bir de yetmemiş gibi kurtulmak istediğin adamın ıncığını cıncığını araştırıyorsun. evet adam sağlam papuç değil fakat onun başka kızlarla da konuşması senin yaptığını aklamaz ki..
özetle nereden tutsan balçık, Allah ne senin gibi kadınıne de o adam gibi adamı karşılarımıza çıkarmasın.

Eşini tebrik etmek lazım.. Sende hatalarından ders almaya bak.neyin intikamından bahsediyosun allah askjna.baska kızlarda konuştu diye mi intikam almaya çalışıyosun. Nerde kaldı senin pişmanlığın o zaman.hala o adamın derdindesin .

Burada aldatılan kadına ne diyoruz bir kere yapan tekrar yapar. Siz de yapacaksınız.
Eşinizi sevmiyorsunuz. İlk boşlukta karşınıza çıkan biriyle tekrar aldatma ihtimaliniz çok yüksek.
Eşinizi haketmiyorsunuz. Boşanmanız eşinize yapacağınız en büyük iyilik.

Aynı yere takılmışız “ikimizi de idare etmiş” diyor.
Gözlerim kanadı okuduğum anda.

Boğulun karakterinizde eşlerinizi aldatılınışınızı nasıl böyle güzellemelerle mağdur anlatmışsınız ya

Sasirmadim
Etraf geri don Tulaaaay diyen kocalarla dolu. Naptiysan olsun kabulumsun diyenlerle dolu. Sadakatli olan enayi demek ki
Tamam iste istediginiz olmus,simdi baskalari varmis diye sinir yapmissiniz biten her seyi yeniden canlandirmaya calisiyorsunuz.
bir de demissiniz ya ben arayista biri degilim diye ,hea degilsiniz canim benim o arayistaki kisi?
ben arayışta biri değildim

Öğretmenlıkle ne alakası var yaa? Hangı meslekten olursa olsun meslegı olmasa da bunu yapması dogru mu sizce. Ne alaka ogretmenlık sacma sapan konusmayın ya. Insanın kendi vicdanı sadakatidir bu.

Esra Erol'da çok vardı bunlardan. Müge Anlı ahlaksızlık olarak gördüğü için bu tür insanları çıkarmıyordu

Esra Erol'da çok vardı bunlardan. Müge Anlı ahlaksızlık olarak gördüğü için bu tür insanları çıkarmıyordu
Adam totosuna guvenip bosanamamis oluyor genelde. Hepsinde 3-5 cocuk. Hangi birine bakacak adam? Bosanan erkek evliyken yaptigi masrafin 2 katini yapiyor cunku. Toto lazim bosanmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…