Film gibi ama yaşadım..

Kocana yazık. Nasıl da kabul etmiş adamcağız. Resmen aldatmışsın işte kocanı.

Bırakın artık peşini x aşkınızın ve de kurtulduğunuza şükredin

Aldatılan ve affeden herkesin kafadan noksan oldugunu düşünüyorum açıkçası eşinizde öyle. Yediğiniz hurmalar güzel güzeel tırmalamış daha bence uğraşıp daha fazla belaya bulaşmayın. Eşiniz ikinci hatanızı da affedecek kadar salak olamayabilir

Çok saçma, sanki adamla hiç bir şey yaşamamışsınız gibi anlatmışsınız ama sizi tehdit edebileceği fotoğraflar, yazışmalar var adamın elinde. Yani eşinizi aldattığınız yetmemiş bi de saçma sapan bir yıl boyunca adamın şantajlarına boyun eğmişsiniz.

Sizi affeden eşinize sıkı sıkı tutunun. Bu zamanda böylesini bulamazsınız.

Gercekten ya elin herifi kocandan uzak dur diyo buda yapiyo cunku sacma sapan bir zevk aliyor tivbe yarabbim bir kadin kendi kendini nasil degersizlestirir iste bir ornek daha

boyle bir koca bulmuşsunuz,, kıymetını bılememıssınız
ıyı kı o beladan kurtulmussunuz.
artık hıc bulasmayın.
daha da konusacagınız bir sey kalmamıs.işleri daha da karmasık hale getırmeyın.
daha ne yapmayı beklıyorsunuz.
keske boyle ıgrenc bır adama bastan hıc ınanıp guvenmeseydınız.
su an esınız de sıze destek hıc bır sekılde gozune gorunmeyın her yerdem engelleyın bır daha asla muhattap olmayın.
kımse kımseye ders veremez zaten Allah 'a havale edin daha napacaksınız.

Cem de affetti ama yazık genç yaşında kalp hastası oldu, öldü gitti kalan parayı da Necla yeni kocasıyla yedi... Yazık oldu vah gidene

Cem de lafta affetti ayol, her fırsatta kızın yüzüne vurup surat asmaktan geri kalmadı. "Ananın evine git" falan diye rest çekiyordu. Karantina dönemlerinde full Yaprak Dökümü seyrettim de ehehe.

Kocana sadece helal olsun diyorum bu kadar şeyi nasıl kabul etmiş. Valla nasıl hayatlar var insan hayret ediyor. Bence artık her şeyi geride bırak kimseyle uğraşma. Eşin boşayıp çocuğunu da elinden alabilirdi. Bu yaptığın hatayı asla unutmayacak ve başka hatalar yaparsan çocukla gider

Ben böyle bir şeyi affeden sineye çeken bir adama saygı duyamam. Hadi diyelim boşluğa düştüm, çok etkilendim, elin adamıyla aşk yaşadığımı sandım, efendi efendi yoluma bakarım boşarım kocamı.. Böyle bi şeyin üstüne nasıl yüz yüze bakılır ki, mümkün değil.. Yeni evli ve bebekli bi kadın da nasıl boşluğa düşer orası da tuhaf. Ee, 20 yıllık evlilikte ne yapacaksınız? İllaki evlilik hayatı bi yerden sonra atraksiyonsuz olacak.. Belli ki evlilik hayatı size göre değil. Belli ki flört etmeyi seviyorsunuz, bunlar normal, olabilir. Ama bi zahmet evlenmeyin o zaman. Kimsenin hayatını yakmaya hakkınız yok ki..

Tövbe bismillah daha neler duyacağız. Hikaye umarım gerçek değildir, gerçekse de bu ne yüzsüzlük şaka mısınız? Kimden neyin intikamını alıyorsunuz, sanki kocanızı aylarca aldatan siz değilmişsiniz gibi. Kendiniz izin vermişsiniz yaşanan her şeye zaten

Bisey sorucam hic mi yuzyuze gorusmediniz bu adamla ?
Ayrca esiniz nasil hemen boyle kabullendi affetti resmen aldatma bu hic mi kizmadi dusunmedi yani affetse bile bir muddet dusunur falan ne bileym cok tuhaf geldi
Ve siz o adamla o kadar yazisiyorsunuz esiniz bunu farketmiyor telefonunuza bakmiyor falan ne bileym yani gercek mi Bu?

Ya çok saçma değil mi öbür adam mesaj atıyor kocanın yanına yatma diye o da yatmıyor sjsjsj böyle bir aptallık olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…