- 18 Temmuz 2017
- 1.348
- 1.879
Ben hala boş vakitlerimde izliyorum hergün saat 11 de cikiyor euro d de Cem in öldügü bolume geldi sayilirCem de lafta affetti ayol, her fırsatta kızın yüzüne vurup surat asmaktan geri kalmadı. "Ananın evine git" falan diye rest çekiyordu. Karantina dönemlerinde full Yaprak Dökümü seyrettim de ehehe.
Kocasida buna ses cikarmyor senin neyn var demiyor kabulleniyor yurtdisina gidyor falan filan ne bileym cok sacmaYa çok saçma değil mi öbür adam mesaj atıyor kocanın yanına yatma diye o da yatmıyor sjsjsj böyle bir aptallık olabilir mi
Aynı yere takılmışız “ikimizi de idare etmiş” diyor.
Gözlerim kanadı okuduğum anda.
Ben de amma gurursuz, midesiz adammış diye düşündüm. Resmen yıllarca aptal yerine konmuş ve kabullenmis.eşini çok takdir ettim cennetlik adam valla b
Neden cennetlik olsun ki?eşini çok takdir ettim cennetlik adam valla b
Bence gerçekten hatani anladiysan eşinden boşan. Yarin bir gün yine başka birine elini kolunu kaptirmayacaginin garantisi var mı ?Linç yiyeceğimi bilerek paylaştım sizlerle,ben arayışta biri değildim eşim de beni iyi tanıyor bu sebeple affetti diye düşünüyorum elimi verdim kolumu kurtaramadım ders olsun diye anlatıyorum aileden daha kıymetli bir şey yokmuş biraz cesaretim olsaydı korkmasaydım ömür boyu bi yara açtım eşimde de kendimde de.. Ama o elini kolunu sallayarak geziyor en azından eşi biraz uyansın duruma diyorum.. bana ne deseniz haklısınız özeleştirimi de yapıyorum
bence yeterince sevmiyorda olabilirBen de amma gurursuz, midesiz adammış diye düşündüm. Resmen yıllarca aptal yerine konmuş ve kabullenmis.
niye çaresizlik olsunki kim affeder böyle birşeyi düşündünmü hiç ya sevmiyordur yada umursamıyordur yada kendiside aldatmıştır kendiside aldattıysa kabul eder :)Neden cennetlik olsun ki?
Hayır mı işlemiş birine bir faydası mi dokunmuş aldatılmayi kabul edince?
Artık kendince hangi çaresizlik, cesaresizlik içindeyse adam affeder gibi yapmış.
Bence korkak adamın teki.bence yeterince sevmiyorda olabilir
bence kendiside aldatıyor onu örtpas ediyorBence korkak adamın teki.
Sizde gayet rahatsınz sizin tabirinizle elinizi kolunuzu sallayarak geziyorsunuz. Bence eşiniz onu aldattığınızın farkındaydı sizin itiraf etmenizi bekliyordu. Bu sebepten böyle rahat karşıladı .Linç yiyeceğimi bilerek paylaştım sizlerle,ben arayışta biri değildim eşim de beni iyi tanıyor bu sebeple affetti diye düşünüyorum elimi verdim kolumu kurtaramadım ders olsun diye anlatıyorum aileden daha kıymetli bir şey yokmuş biraz cesaretim olsaydı korkmasaydım ömür boyu bi yara açtım eşimde de kendimde de.. Ama o elini kolunu sallayarak geziyor en azından eşi biraz uyansın duruma diyorum.. bana ne deseniz haklısınız özeleştirimi de yapıyorum