Film gibi ama yaşadım..

Cem de lafta affetti ayol, her fırsatta kızın yüzüne vurup surat asmaktan geri kalmadı. "Ananın evine git" falan diye rest çekiyordu. Karantina dönemlerinde full Yaprak Dökümü seyrettim de ehehe.
Ben hala boş vakitlerimde izliyorum hergün saat 11 de cikiyor euro d de Cem in öldügü bolume geldi sayilir

Acaba en başta bu adamın sözüm ona saygın kişiliği mi sizi cezbetti? Çünkü bazı tipler vardır ki çocukluk ve gençlik dönemlerinde yaşadıkları bazı eksiklikler yüzünden ileride kendilerini mutlu edecek her türlü şeyi hele bir de karşı taraf biraz kalbur üstü ise (ahlaksızlık ve başkalarını üzüp ağlatma dahi olsa) bir hak olarak görürler.Eşinizi küçük mü gördünüz bu adamı tanıdıktan sonra, daha rahat olmak onun için mi yurt dışına zorladınız? Ama bugün ne kadar sıcak ve huzurlu geliyor değil mi size onun yanında olmak.Aile demek nedir ancak böyle damdan düştükten sonra anlıyorsunuz çünkü. Adam mutsuzsa bu mutluluğu ne diye sizde bulmasına müsaade ettiniz? Sizi karısı bilen eşinizin ve o zavallı yavrunun nasıl yüzüne bakabildiniz bu işleri çevirirken.Neden o zaman değil de şimdi karısına söylemeyi düşünüyorsunuz?Belki adamı ıslah bile edebilirdiniz. Allah bütün erkekleri sizin gibilerden korusun.Yuvalar sizin gibiler yüzünden yıkılıyor.Bence eşini ve evliliği içine sindirememiş hiçbir kadın çocuk doğurmasın çünkü anne olmaya can atan o kadar kadın varken sizin gibi kıymet bilmezlere annelik hiç yakışmıyor.Çünkü insanı insan yapan ahlak, şeref ne demek siz bilmiyorsunuz ki o çocuğa öğretesiniz.Tamamen topluma zararsınız. Ayrıca bence eşinizden ama bugün ama ileride bir bomba bekleyin, şimdi affetti diye kendinizi vazgeçilmez sanmayın.Elbet o kadının intikamını da başka bir kadın sizden alacaktır.ÇALMA ELİN KAPISINI ÇALARLAR KAPINI...

Benim merak ettiğim eşin hiç şüphelenmedi mi? Bu kadar mesaj, telefon hatta görüntülü arama trafiği içinde kimle konuşuyorsun bu kadar demedi mi?

Peki bu adam sizi bu kadar tehdit ederken hiç sizin aklınıza, bende senin karına anlatırım, ben yanarsam sen de yanarsın demek gelmedi mi? Öğretmenim diyorsunuz, beni rezil edersen bende seni rezil ederim, seni şikayet ederim herkes duyar demediniz mi?

Her hatanın bedeli var. Şanslısınız eşiniz anlayış göstermiş. Ama bundan cesaret alıp adamı yaşadığınız rezaletin içine çekmeyin. Konuyu kapatıp kendinizi affettirmek için çaba gösterin. İnsanlar kadın ya da erkek bu yüzden boşanıyor. Eşinizin şimdi anlayış göstermesi, ilerde olayı sindirdikçe size karşı dolup sizden soğumayacağı anlamına gelmez.

Olmayan aklınızı başınıza toplayıp intikam peşinde koşacağınıza eşinizi ne kadar pişman, korkmuş, çaresiz olduğunuza inandırmaya bakın.

Hatalardan ders alan biri adamın elinden kendi hayatının kontrolünü almasının en büyük intikam olduğunu bilir. Allah’a şükür edin ve gidin fakir fukara sevindirin. Nasıl böyle bir hata yaptım diye İğneyi başkasına çuvaldızı kendinize
Aynı yere takılmışız “ikimizi de idare etmiş” diyor.
Gözlerim kanadı okuduğum anda.

Sanırım orada bakın sadece ben değilim bunu yaşayan demek istemiş konu sahibi, oradan da kurban rolüne soyunacak ama... Neyse kınamıyorum sizi konu sahibi ama hala bir bağ kurmuşsunuz da adamdan intikam alma vs ile uğraşıyorsunuz. Ders aldım dediğiniz nedir acaba?
Ablacım adam sapık, ruh hastası anladık, sokaklar bu pisliklerle dolu ama siz hala neyin acısını çıkarıyorsunuz? Toprak atmanız lazım üstüne. Geçmişe sünger çekin, çocuğunuza eşinize adayın kendinizi.

Umarım o adamın karısı o pislikten , eşinizde sizin gibi bir kadından kurtulur . Ne diyelim vah tüh mu diyelim şimdi size birşey 1 kere yapılırsa hata kabul edilebilir ama 2 kere 3 kere 5 kere yapiliyorsa hata olmaktan çıkar bunu unutmayın

Bence gerçekten hatani anladiysan eşinden boşan. Yarin bir gün yine başka birine elini kolunu kaptirmayacaginin garantisi var mı ?

Neden cennetlik olsun ki?

Hayır mı işlemiş birine bir faydası mi dokunmuş aldatılmayi kabul edince?

Artık kendince hangi çaresizlik, cesaresizlik içindeyse adam affeder gibi yapmış.
niye çaresizlik olsunki kim affeder böyle birşeyi düşündünmü hiç ya sevmiyordur yada umursamıyordur yada kendiside aldatmıştır kendiside aldattıysa kabul eder :)

Adamın eşine gidip bir de onu başınıza sardırmayın Allah aşkına. Bela mı arıyorsunuz.? O kadar şanslısınız ki.. eşiniz sizden boşanıp çocuğun velayetinide alabilirdi. Hata etmişsiniz ve düzelmiş lütfen geçmişi unutmaya çalışın ve yuvanıza sarılın... Hayır işleri yapıyor dediniz kesin hacı hocadır. Ne varsa onlar da var zaten .

Sizde gayet rahatsınz sizin tabirinizle elinizi kolunuzu sallayarak geziyorsunuz. Bence eşiniz onu aldattığınızın farkındaydı sizin itiraf etmenizi bekliyordu. Bu sebepten böyle rahat karşıladı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…